{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

En episk reise gjennom Thailand


En episk reise gjennom Thailand | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

5-6 uker

Antall land

1

Reisetype

Backpacking

Inkludert

Flybilletter & opplevelsesreiser

Send forespørsel
Denne reiseruten tar deg forbi noen veldig kule og varierte steder rundt om i Thailand! Reis fra Bangkok ned kysten til Hua Hin, jobb som frivillig underveis på et animal rescue center før du reiser videre til øyene og strendene i sør. Denne turen har mange varierte opplevelser!

Thailand er et veldig populært reisemål og det er lett å forstå hvorfor. Oppdag templene og junglene, nyt livet på Thailands hvite sandstrender og spis fantastisk mat mens du møter andre reisende fra hele verden! Her kan du oppleve og kombinere så mange forskjellige ting og steder på kort tid.

Start turen i Bangkok før du reiser sørover til Hua Hin på en fantastisk 8 -dagers tur gjennom de frodige junglene i Khao Sok nasjonalpark. Tilbring noen dager i Hua Hin før du begir deg ut på en personlig reise når du jobber som frivillig på et veldig kult dyrelivsprosjekt. Etter noen uker her er det på tide å lære å dykke på Koh Tao. Turen avslutten på Koh Samui før du drar hjem igjen. Eller kanskje ikke?

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybillett til Bangkok
 • 14 dagers frivillig arbeid ved et animal rescue center inkl. transport
 • 8 dagers gruppetur fra Bangkok til Koh Tao
 • 5 dager dykkekurs i Koh Tao
 • 3 dagers ankomstpakke på Koh Samui
 • Flybilletter fra Koh Samui
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter / add ons
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag En episk reise gjennom Thailand

Reiserute: ✈️ Bangkok - Hua Hin - Chumphon - Koh Tao - Koh Samui - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Frivillig arbeid i Hua Hin Elephant & Wildlife Rescue Center

Reisen din starter med transport fra Bangkok til Hua Hin, der det venter 14 dager med personlig utvikling. I dette reiseforslaget har vi inkludert et veldig hyggelig frivilligprosjekt der du sammen med frivillige fra alle verdenshjørner skal hjelpe til på et rescue center for dyr. Målet med dette prosjektet er å hjelpe dyrene med å bli rehabilitert slik at de kan bli sluppet tilbake i naturen. Du får mange forskjellige oppgaver og atmosfæren i leiren er magisk! Hvis du heller vil jobbe som frivillig med barn i en barnehage, kan vi også ordne det i Hua Hin. Bare gi oss beskjed.

Bangkok til Hua Hin Gjennom frodig jungel

Fra Hua Hin finner du veien tilbake til Bangkok der du blir med andre backpackere på en episk gruppereise. Etter noen dager med å utforske Bangkok drar du videre til Surat Thani før du besøker den magiske Khao Sok nasjonalpark. Fra Khao Sok fortsetter du videre til Koh Pha Ngan før du avslutter gruppeturen i Koh Tao - Et dykkerparadis. Og dykking er akkurat det du skal få prøve deg på her.

Koh Tao Lær deg å dykke

Du har utforsket livet over havet, så nå er det på tide å utforske under livet under overflaten. Vi har inkludert et 5 -dagers dykkerkurs på Koh Tao i dette reiseforslaget. Ikke bare er det veldig gøy mens du er her, men du får også et PADI -sertifikat! Livet under vann er noe spesielt og Koh Tao er det perfekte stedet å utforske det. Dagene er en kombinasjon av dykking, timer og yoga - og på kveldene kan du henge med resten av gjengen. Høres vel ikke feil ut det?

Koh Samui Slapp av og nyt tid på egenhånd

Siste stopp på denne episke reisen gjennom Thailand er Koh Samui! Vi har ordnet en ankomstpakke på vårt favoritt-hostel her, så du trenger ikke tenke på annet enn hva du skal finne på. Det første du må gjøre, er å leie en scooter og ta en tur rundt øya. Gjør noen stopp på veien og sørg for å avslutte dagen på The Jungle Club for å nyte den fantastiske utsikten foran deg. Når du er klar til å forlate Koh Samui (vil du noen gang være det?), kan du fly hjem igjen, eller hvis du er ivrig etter mer, kan du fortsette turen til din en annen destinasjon. Uansett hva du velger, hjelper vi deg med å fikse det.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...