Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

En episk reise gjennom Thailand


En episk reise gjennom Thailand | KILROY
kart over reiseruten gjennom Thailand | KILROY

Ruteforslag En episk reise gjennom Thailand

Reiserute: ✈️ Bangkok - Hua Hin - Chumphon - Koh Tao - Koh Samui - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

elvebåt i thailand

Bangkok Dine første dager i Thailand starter her

Vi ordnet slik at du blir hentet på flyplassen og kjørt til et av våre favoritt-hostel i travle Bangkok. Oppholdet i den thailandske hovedstaden er en del av en 8 dagers tur ned til Hua Hin og på ankomstdagen har det blitt arrangert en deilig middag for deg. Neste dag er du på egenhånd og kan bruke tiden på å utforske området akkurat som du vil. Vi anbefaler deg å ta elvebåtekspressen! "Bangkokians" bruker elvebåten til pendling, men du bør bruke den til å se byen. Ved å ta den vanlige "drosjeturen" sitter du veldig lavt og du får bare se hva som ligger rett foran deg. På ekspressbåten er du ute i det fri med vinden i håret, byen stiger foran deg mens du ser hvordan folk lever ved og med elven.

Sai yok national park thailand

Bangkok til Hua Hin Gjennom frodig jungel

På den fjerde dagen drar du fra Bangkok og videre til Sai Yok nasjonalpark, hvor du vil skal være de neste 3 dagene. Det er en helt fantastisk naturopplevelse som venter på deg her! Som en del av turen kommer du til å sove i flytende bungalower inne i nasjonalparken. Det høres vel ikke feil ut å sovne til lyden av aper, fugler og andre dyr som omgir deg? Det er en virkelig magisk opplevelse. Det er også en rafting tur inkludert og en tur gjennom den tykke jungelen.

elefanter på wildlife rescue center i thailand

Frivillig arbeid i Hua Hin Elephant & Wildlife Rescue Center

Turen fra Bangkok ender i Hua Hin, hvor du har noen dager før ditt neste reiseeventyr venter på deg. Nyt solen på stranden og gjør deg klar for 14 dager med personlig utvikling. I dette reiseforslaget har vi inkludert et veldig hyggelig frivilligprosjekt og det du skal gjøre er, sammen med frivillige fra alle verdenshjørner, er å hjelpe til på et rescue center for dyr. Målet med dette prosjektet er å hjelpe dyrene med å bli rehabilitert slik at de kan bli sluppet tilbake i naturen. Du får mange forskjellige oppgaver og atmosfæren i leiren er magisk! Hvis du heller vil jobbe som frivillig med barn i en barnehage, kan vi også ordne det i Hua Hin. Bare gi oss beskjed.

late dager i hengekøye på Chumphon

Chumphon 3 dager med camping på øya

Etter å ha blitt skitten på hendene, er det på tide å få vasket dem av. Og det finnes ikke noe bedre sted å gjøre det enn på denne 3 dagers campingturen! Du starter med å ta en lokal buss fra Hua Hin til Chumphon og seiler videre til du kommer til en avsidesliggende øy, Koh Kye. En liten fun fact om denne øya er at det faktisk er en korallgravplass som forklarer de ekstremt hvite strendene. Det vil være mange aktiviteter som for eksempel snorkling og det er også her du skal slå leir for natten. Den andre dagen her er å gjøre hva du vil, etterfulgt av en hyggelig BBQ på kvelden. Du kommer tilbake til Chumphon på dag 3.

lær deg å dykke på koh tao

Koh Tao Lær deg å dykke

Du har utforsket livet over havet, så nå er det på tide å utforske under livet under overflaten. Vi har inkludert et 5 -dagers dykkerkurs på Koh Tao i dette reiseforslaget. Ikke bare er det veldig gøy mens du er her, men du får også et PADI -sertifikat! Livet under vann er noe spesielt og Koh Tao er det perfekte stedet å utforske det. Dagene er en kombinasjon av dykking, timer og yoga - og på kveldene kan du henge med resten av gjengen. Høres vel ikke feil ut det?

vakre koh samui i thailand

Koh Samui Slapp av og nyt tid på egenhånd

Siste stopp på denne episke reisen gjennom Thailand er Koh Samui! Vi har ordnet en ankomstpakke på vårt favoritt-hostel her, så du trenger ikke tenke på annet enn hva du skal finne på. Det første du må gjøre, er å leie en scooter og ta en tur rundt øya. Gjør noen stopp på veien og sørg for å avslutte dagen på The Jungle Club for å nyte den fantastiske utsikten foran deg. Når du er klar til å forlate Koh Samui (vil du noen gang være det?), kan du fly hjem igjen, eller hvis du er ivrig etter mer, kan du fortsette turen til din en annen destinasjon. Uansett hva du velger, hjelper vi deg med å fikse det.

Se som liste

Anbefalt varighet

5-6 uker

Antall land

1

Reisetype

Backpacking

Inkludert

Flybilletter & opplevelsesreiser

Pris fra*

28 314 NOK

Send forespørsel
Denne reiseruten tar deg forbi noen veldig kule og varierte steder rundt om i Thailand! Reis fra Bangkok ned kysten til Hua Hin, jobb som frivillig underveis på et animal rescue center før du reiser videre til øyene og strendene i sør. Denne turen har mange varierte opplevelser!

Thailand er et veldig populært reisemål og det er lett å forstå hvorfor. Oppdag templene og junglene, nyt livet på Thailands hvite sandstrender og spis fantastisk mat mens du møter andre reisende fra hele verden! Her kan du oppleve og kombinere så mange forskjellige ting og steder på kort tid.

Start turen i Bangkok før du reiser sørover til Hua Hin på en fantastisk 8 -dagers tur gjennom de frodige junglene i Khao Sok nasjonalpark. Tilbring noen dager i Hua Hin før du begir deg ut på en personlig reise når du jobber som frivillig på et veldig kult dyrelivsprosjekt. Etter noen uker her er du klar for strendene der først har et campingeventyr som venter på deg, før du skal lære å dykke på Koh Tao. Turen avslutten på Koh Samui før du drar hjem igjen. Eller kanskje ikke?

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Bangkok og hjem fra Koh Samui
 • 8 dagers opplevelsesreise fra Bangkok til Hua Hin
 • 14 dager med frivillig arbeid med dyr
 • 3 dagers campingopplevelse
 • 5 dager for å lære deg å dykke i Koh Tao
 • 3 dagers ankomstpakke i Koh Samui
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
 • ISIC-kort
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter / add ons

Kommende events

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag En episk reise gjennom Thailand

Reiserute: ✈️ Bangkok - Hua Hin - Chumphon - Koh Tao - Koh Samui - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Bangkok Dine første dager i Thailand starter her

Vi ordnet slik at du blir hentet på flyplassen og kjørt til et av våre favoritt-hostel i travle Bangkok. Oppholdet i den thailandske hovedstaden er en del av en 8 dagers tur ned til Hua Hin og på ankomstdagen har det blitt arrangert en deilig middag for deg. Neste dag er du på egenhånd og kan bruke tiden på å utforske området akkurat som du vil. Vi anbefaler deg å ta elvebåtekspressen! "Bangkokians" bruker elvebåten til pendling, men du bør bruke den til å se byen. Ved å ta den vanlige "drosjeturen" sitter du veldig lavt og du får bare se hva som ligger rett foran deg. På ekspressbåten er du ute i det fri med vinden i håret, byen stiger foran deg mens du ser hvordan folk lever ved og med elven.

Bangkok til Hua Hin Gjennom frodig jungel

På den fjerde dagen drar du fra Bangkok og videre til Sai Yok nasjonalpark, hvor du vil skal være de neste 3 dagene. Det er en helt fantastisk naturopplevelse som venter på deg her! Som en del av turen kommer du til å sove i flytende bungalower inne i nasjonalparken. Det høres vel ikke feil ut å sovne til lyden av aper, fugler og andre dyr som omgir deg? Det er en virkelig magisk opplevelse. Det er også en rafting tur inkludert og en tur gjennom den tykke jungelen.

Frivillig arbeid i Hua Hin Elephant & Wildlife Rescue Center

Turen fra Bangkok ender i Hua Hin, hvor du har noen dager før ditt neste reiseeventyr venter på deg. Nyt solen på stranden og gjør deg klar for 14 dager med personlig utvikling. I dette reiseforslaget har vi inkludert et veldig hyggelig frivilligprosjekt og det du skal gjøre er, sammen med frivillige fra alle verdenshjørner, er å hjelpe til på et rescue center for dyr. Målet med dette prosjektet er å hjelpe dyrene med å bli rehabilitert slik at de kan bli sluppet tilbake i naturen. Du får mange forskjellige oppgaver og atmosfæren i leiren er magisk! Hvis du heller vil jobbe som frivillig med barn i en barnehage, kan vi også ordne det i Hua Hin. Bare gi oss beskjed.

Chumphon 3 dager med camping på øya

Etter å ha blitt skitten på hendene, er det på tide å få vasket dem av. Og det finnes ikke noe bedre sted å gjøre det enn på denne 3 dagers campingturen! Du starter med å ta en lokal buss fra Hua Hin til Chumphon og seiler videre til du kommer til en avsidesliggende øy, Koh Kye. En liten fun fact om denne øya er at det faktisk er en korallgravplass som forklarer de ekstremt hvite strendene. Det vil være mange aktiviteter som for eksempel snorkling og det er også her du skal slå leir for natten. Den andre dagen her er å gjøre hva du vil, etterfulgt av en hyggelig BBQ på kvelden. Du kommer tilbake til Chumphon på dag 3.

Koh Tao Lær deg å dykke

Du har utforsket livet over havet, så nå er det på tide å utforske under livet under overflaten. Vi har inkludert et 5 -dagers dykkerkurs på Koh Tao i dette reiseforslaget. Ikke bare er det veldig gøy mens du er her, men du får også et PADI -sertifikat! Livet under vann er noe spesielt og Koh Tao er det perfekte stedet å utforske det. Dagene er en kombinasjon av dykking, timer og yoga - og på kveldene kan du henge med resten av gjengen. Høres vel ikke feil ut det?

Koh Samui Slapp av og nyt tid på egenhånd

Siste stopp på denne episke reisen gjennom Thailand er Koh Samui! Vi har ordnet en ankomstpakke på vårt favoritt-hostel her, så du trenger ikke tenke på annet enn hva du skal finne på. Det første du må gjøre, er å leie en scooter og ta en tur rundt øya. Gjør noen stopp på veien og sørg for å avslutte dagen på The Jungle Club for å nyte den fantastiske utsikten foran deg. Når du er klar til å forlate Koh Samui (vil du noen gang være det?), kan du fly hjem igjen, eller hvis du er ivrig etter mer, kan du fortsette turen til din en annen destinasjon. Uansett hva du velger, hjelper vi deg med å fikse det.

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...