{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fargerike India & Nepal


opplev fargerike india og nepal på en rundreise med KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

5-6 uker

Antall land

2

Reisetype

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter & opplevelsesreiser

Send forespørsel
Det er bare å begynne å glede seg til denne reiseruten som tar deg fra Nepal gjennom et fantastisk landskapet og over til India med alle sine farger, smaker og forskjellige inntrykk.

Nepal er en av de destinasjonene du aldri vil glemme når du har vært der. Naturen er majestetisk og med de inkluderte aktivitetene har vi sørget for at du får oppleve det beste av det! Forbered deg på noen lokale, autentiske opplevelser underveis og omfavn det uventede mens du beveger deg gjennom landskapet som er «out of this world».

Fra Nepal tar denne reiseruten deg til nabolandet India, hvor kultur, farger og smaker er like forskjellige som dagen er lang. Legg ut på en reise med mange forskjellige inntrykk, travle byer og strand-vibber i Kochi!

Denne turen er ikke en fast reiserute med spesifikke avganger, så du kan skreddersy den akkurat som du vil!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Kathmandu
 • 4 dager i Kathmandu
 • 6 dagers fottur i Nepal 
 • 4 dagers opplevelsesreise i Chitwan National Park
 • Flybilletter fra Kathmandu til Kochi
 • 7 dagers opplevelsesreise i sørlige India
 • Flybilletter hjem fra Kochi
 • Egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Fargerike India & Nepal

Reiserute: ✈️ Kathmandu - Pokhara - Chitwan National Park - Kochi - Goa - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Kathmandu Nepal

Du starter denne reisen i Katmandu, hvor vi har lagt opp de første 4 dagene dine. Du blir hentet på flyplassen og kjørt til overnattingsstedet ditt, hvor du får noen spennende aktiviteter inkludert. Bli kjent med blandingen av buddhistisk og hinduistisk livsstil på nært hold og opplev en by full av historie, religion og kultur. Opplev Bagmati-elven og Sadhus (hellige menn) og begravelser ved elven. Det er intenst, men for en opplevelse! Et lite tips til spisesteder er å sjekke ut enten Le Sherpa eller Bhojan Griha - to gode alternativer med tradisjonell nepalesisk mat.

Ghorepani Poonhill Tea House Trek Kathmandu til Pokhara

Det er nå det virkelige reiseeventyret starter! Denne 6 dagers turen tar deg fra Katmandu til Pokhara, og på veien passerer du vakre risterrasser, elvedaler og fantastiske lokale landsbyer som ligger høyt oppe i fjellet. Vi vet at det er en klisje, men fotturen i dette området er noe helt spesielt! Fotturen er på ca. 25 timers fordelt på dagene, men vi kan garantere deg at det er verdt hvert eneste minutt. Du avslutter denne 6 dagers turen i Pokhara, hvor du kan fordøye alle inntrykkene og ta vare på føttene dine i noen dager.

Pokhara Fritid

I Pokhara har du fritid til å gjøre akkurat hva du vil. Vi kan anbefale å leie en scooter og sjekke ut bydelene på egenhånd. OG en ting du ikke bør gå glipp av er soloppgangen fra utsiktspunktet Sarangkot. Kanskje du får lyst til å leie et stand-up-padlebrett og tilbringe litt tid på innsjøene? Det er også en veldig fin opplevelse.

Reis gjennom Chitwan National Park Fra Kathmandu og tilbake

Du finner veien din tilbake til Katmandu der den inkluderte 4-dagers gruppeturen starter. Her møter du de nye reisekompisene dine og legger ut på en reise gjennom frodige Chitwan nasjonalpark, der kan du være heldig å se mange forskjellige dyrearter som neshorn og til og med tigre. Kanskje du blir skikkelig heldig og får se alle sammen?

Kochi Fritid

Du hopper på flyet, som tar deg til Kochi i Kerala-provinsen. Her har du tid til å oppleve Kochi på egenhånd. Vi foreslår at du bruker 3-4 dager her. Nyt den avslappede stemningen i byen og ta en spasertur ved sjøen for å sjekke ut de unike kinesiske fiskenettene. Det er mye fin kolonial arkitektur og masse gode fotomuligheter. Hvis du vil finne de kuleste suvenirene, bør du sjekke ut Jew Town i Kochi.

7 dagers gruppetur fra Kochi og tilbake Rundt omkring Kochi

Denne 7 dagers turen tar deg forbi noen av de kuleste stedene i den sørlige delen av India. Første stopp er Alleppey, hvor du vil lære om livet langs lagunen og kanalene før du sover i et hjem. Neste opp er Kollam hvor du kan nyte strendene eller sjekke ut det lokale nattelivet. Fra Kollam fortsetter du til det lokale fiskesamfunnet Varkala hvor det vil være god tid på egen hånd til å utforske. Turen ender tilbake i Kochi som også er der du kommer hjem fra.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...