{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Majestetiske Malaysia


borneo-longhouse
Se som liste

Anbefalt varighet

3-4 uker

Når er det best å dra?

April til oktober

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter og opplevelsesreiser

Send forespørsel
Er du klar til å utforske et av de mest mangfoldige landene i Asia? Selvfølgelig er du det! Spesielt hvis du er ute etter strender, storbyer, frodige jungler og eksotiske dyr. Så begi deg ut på en fantastisk tur til Malaysia!

Utforsk noen av de beste stedene dette landet har å by på mens du samler en haug med uforglemmelige minner. Start reisen fra Kota Kinabalu og bli med inn i regnskogene på Borneo for å utforske lokal livsstil og fantastisk dyreliv. Etter 8 magiske dager er det på tide å dra til neste del av denne reiseruten: de fantastiske Perhentian-øyene og et 5 dagers dykkerkurs!

Som siste stopp på reisen tar du turen til kjas og mas i Kuala Lumpur. Utforsk alt den malaysiske hovedstaden har å tilby ved å tilbringe noen dager i denne pulserende byen før du hopper på flyet hjem.

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Kota Kinabalu
 • 8 dagers opplevelsesreise
 • Flybilletter til Kota Bharu
 • Dykkekurs på Perhentian øyene
 • Flybilletter hjem fra Kuala Lumpur
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Valgfrie/tilleggsaktiviteter

Reiseforslag Majestic Malaysia

Reiserute: ✈️ Oslo - Kota Kinabalu - Kuching - Kota Bharu - Perhentian Islands - Kota Bharu - Kuala Lumpur - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Borneo Start eventyret ditt og utforsk vill natur

Start ditt episke malaysiske eventyr i Kota Kinabalu, den perfekte inngangsporten til resten av Borneo. Inkludert i denne reiseruten er en 8-dagers tur til de nordlige delene av malaysiske Borneo - et paradis for en naturelsker!

Dette eventyret er spekket med fantastiske opplevelser som tar deg nærmere den lokale livsstilen og den frodige naturen og dyrelivet. I løpet av dagene her kommer du til å tilbringe tid med lokale landsbyboere, lære å lage lokal mat, dra ut på elvesafari, besøke et rehabiliteringssenter for orangutanger og et program for bevaring av skilpadder, samt mye mye mer! Turen avsluttes tilbake i Kota Kinabalu, der du får tid til å utforske byen før du fortsetter eventyret.

Perhentian-øyene Lær deg å dykke

Fra Kota Kinabalu går turen mot Kuching, hvor du hopper på et fly til Kota Bharu og fortsetter videre til de vakre Perhentian-øyene litt utenfor kysten av Malaysia. Her får du muligheten til å ta et dykkerkurs, som lærer deg alt fra teori og praktiske forhold til selve dykkingen. Ved slutten av det 5-dagers programmet vil du ha et PADI Open Water-sertifikat!

Vi anbefaler også at du bruker litt ekstra tid på øyene bare for å slappe av, og kanskje også utforske jungelen. Dette er de mest perfekte omgivelsene for å nyte en velfortjent pause.

Kuala Lumpur Utforsk den yrende hovedstaden!

Som siste stopp på denne reisen er det på tide å ta turen til landets hovedstad, Kuala Lumpur. Vi anbefaler at du bruker minst noen dager på å utforske byen og dens omgivelser: smak på gatematen, beundre Petronas Towers skyskrapere og besøk de nærliggende Batu-grottene!

Det er opp til deg hvor mye tid du vil bruke i Kuala Lumpur før du enten går ombord på flyet hjem eller fortsetter reisen videre. Ta kontakt med en av våre reisespesialister dersom du vil reise videre, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...