{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mount Everest & Nordlige India


Opplevelsesreiser i Asia
Se som liste

Anbefalt varighet

1 måned

Antall land

2

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter, opplevelsesreise, trekking + masse annet gøy

Send forespørsel
Hvis du er på utkikk etter en reise som er både spirituell og eventyrlig, kan denne turen fra den indiske hovedstaden Delhi helt til Mount Everest basecamp være noe for deg! Når du krysser både Nord-India og Nepal, vil du oppleve nydelige templer, fjell og imponerende byer som Delhi, Jaipur og Kathmandu. Slutten av turen vil bli markert ved å ta den utfordrende Mount Everest basecamp-vandringen, og se utsikten som bare noen få av oss noen gang kommer til å få se. Dette er virkelig en opplevelse for livet!

Men før du når Mount Everest er det en hel rekke andre godbiter som venter på deg. Start i Delhi med en grundig byutforskning, og bli vant til smakene, luktene og særegenheten til India. Etter noen dager er det på tide å møte gruppen du skal reise med de neste to ukene på en reise som tar deg fra Delhi til Kathmandu der du får smake på autentiske middager i Pushkar, fantastiske templer i Jaipur, Taj Mahal i Agra og åndelige dager i Varansi. Når det er på tide å krysse grensen, venter det flere eventyrlige opplevelser. Først ut er Lumbini: fødestedet til Buddha og et UNESCOs verdensarvsted. Etter å ha utforsket de åndelige områdene her, blir du ført til landsbyen Barauli hvor du skal bo på et gjestgiveri, nær Chitwan nasjonalpark. Her skal du sove i to netter, så det er god tid til å lære om den lokale kulturen til Tharu-folket og dra på safari i nasjonalparken. Hvis du er heldig, kan du få øye på neshorn og tigre! I Pokhara lærer du hvordan du lager nepalesiske dumplings, og etter en sinnsykt flott reise gjennom Himalaya fjellene, kommer du endelig til Kathmandu hvor det er på tide å ruste opp for den siste og mest krevende etappen av turen: tehusvandringen til Everest basecamp.

Eller ikke! Husk at denne reiseruten kun er et forslag, og du kan alltid justere den for å passe til dine eksakte reiseplaner og drømmer. Vi har alternativer tilgjengelig for nesten alle aspekter av våre reiseruter. Hvis du liker reiseforslaget vårt, gi oss beskjed, så kan vi bygge ditt personlige eventyr basert på denne turen. Våre reiseeksperter hjelper deg gjerne.

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Delhi
 • 3 netter i Delhi inkl. utvalgte opplevelser
 • Liten gruppereise fra Delhi til Kathmandu via Jaipur
 • Mount Everest basecamp trek
 • Flybilletter hjem fra Kathmandu
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist!
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Mount Everest & Nordlige India

Oslo - Delhi – Jaipur – Agra - Chitwan National Park – Pokhara – Kathmandu – Mt Everest – Oslo

Husk at dette kun er et forslag og at du kan tilpasse ruten slik du vil ha den. Si ifra om denne ruten er midt i blinken (vi mener i hvert fall det) og om du vil ha hjelp til å planlegge en episk reise i Asia.

Delhi Nyt den beste maten i den travle hovedstaden i India

Første stopp på reisen er Delhi, den ekstremt travle hovedstaden i India. Selv om det kan se ut som totalt kaos, og overveldende for utenforstående, er det en morsom by å besøke. Avhengig av hvor mange dager du har i Delhi, foreslår vi Indian Gate, Lotus Temple, eller bare vandre rundt i gatene i Chandni Nok-området. Karol Bagh-markedet er et must-besøk, du kan finne bokstavelig talt alt her, så hvis du har glemt å pakke noe kan du gjøre et kupp her. Ikke glem å smake på noe av gatematen du kommer over, siden indiske retter rett og slett er SÅ gode. Vårt forslag: masala dosa!

Jaipur Postkortlignende arkitektur og omgivelser

Kameraet ditt kommer til å jobbe på overtid i Jaipur. Dette må være et av de mest pittoreske stedene i India, med fantastiske templer, moskeer, små smug og utsiktspunkter. Heldigvis har du noen dager å tilbringe her, slik at du virkelig kan utforske stedet. Palace of the Winds er litt turistete, men likevel verdt et besøk siden det er så imponerende og fantastisk på sin egen måte. En guidet omvisning i Amber Fort står også på programmet. Denne sandsteinsgiganten blander seg på en måte med de omkringliggende åsene, men på nært hold er det virkelig imponerende. Avslutt dagen på et av de lokale markedene, eller tilbring den på en av de mange barene i sentrum for å bli kjent med de nye reisekameratene dine.

Agra Kryss av Taj Mahal fra bucketlisten din

Det er ikke hver dag du får besøke et av de 7 moderne underverkene i verden, men i dag er dagen! I Agra er den store attraksjonen Taj Mahal. Ofte sett på som toppen av muslimsk arkitektur, vil denne massive hvite marmormoskeen helt sikkert imponere deg. Etter en grundig omvisning i området vil du besøke noen andre monumenter i nærheten og lære om den underliggende historien og kulturen. Etter dette er det rett på nattoget til neste destinasjon!

Chitwan National Park Uventet natur og dyreliv i vestlige Nepal

Når du tenker på Nepal, ser du mest sannsynlig for deg snødekte fjelltopper og gamle klostre. Og ja, dette kommer du også til å få oppleve. Men først vil vi vise deg en helt annen side av Nepal, med gressletter og tykke skoger som minner deg om Sørøst-Asia. I Chitwan kan du dra på safari for å utforske nasjonalparken og dens dyr, inkludert neshorn og tigre. I løpet av de to nettene du skal bo i området, vil du sove på et lokalt gjestgiveri. Det er den perfekte muligheten til å få et innblikk i den sanne nepalesiske kulturen og maten.

Pokhara Nyt å tilberede dumplings med utsikt over Annapurnas

Pokhara er kjent på grunn av Annapurna-fjellkjeden. Litt mindre krevende enn Mount Everest, men fortsatt nydelige snødekte topper og innsjøer som ser ut til å høre hjemme i eventyr. I Pokhara vil du bli med på en matlagingskurs for å lære å lage momo, en type nepalesiske dumplings. Og ja, selvfølgelig får du prøve det du har laget! På kveldstid er det på barene ved innsjøen at ting skjer, og her finner du en god blanding av både besøkende og lokalbefolkning.

Kathmandu Slapp av ved foten av Himalaya

I hovedstaden i Nepal er det mye å se og gjøre. Det er et av de stedene hvor du bare kan vandre rundt og og se hvor du ender opp. Sørg for å sette av litt tid til det fantastiske nepalesiske kjøkkenet, som hvis vi skal beskrive det ligner mest på indisk mat. Vi foreslår å prøve Dal Bat, en rett basert på dampet ris og kokte linser. Enkelt, men så sykt digg! Sørg også for å hvile godt de kommende dagene, ettersom du snart skal vende snuta mot Everest basecamp.

Mount Everest Tid for den store vandringen: Mount Everest Basecamp!

Mount Everest er offisielt det høyeste fjellet i verden, og det skal du bestige! Eller, det vil si delvis: reisen din ender nemlig ved Everest Basecamp. På veien hit vandrer du gjennom Sherpa-høylandet og vil gå forbi buddhistiske klostre og den utrolige Khumbu-breen. På veien får du også muligheten til å klatre opp Kala Pathar, en topp på 5445 meter. Det er et fantastisk utsiktspunkt for storslått utsikt over sørvestsiden av Mt Everest og resten av Himalaya.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...