Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Nordlige Vietnam & Bali Explorer


halong-bay-vietnam-sunny-boats
Customized North Vietnam And Bali Explorer

Reiseforslag Nordlige Vietnam & Bali Explorer

Reiserute: ✈️ Oslo - Hanoi - Bai Tu Long - Sapa - Denpasar - Canggu - Kubutambahan - Ubud - Gili Trawangan - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

vietnam-hanoi-flower-vendor

Hanoi Start reisen med 4 dagers storbyliv

Første stopp på reisen er Hanoi i Vietnam. Du blir hentet på flyplassen, så du slipper å mase med drosjer rett etter ankomst. Det er allerede en halvdagstur inkludert, og de 4 første dagene bor du på et av våre favoritt hostell i byen. Bruk de neste dagene til å sjekke ut markeder, eller tilbring en kveld på enten Bird Cage eller Sidewalk - begge gode alternativer hvis du vil ut kule barer.

asia-vietnam-ha-long-bay-drone-shot-boats-cover

Bai Tu Long Utforsk vakre omgivelser fra seilbåt

Det er på tide å sette seil! Du kan se frem til noen utrolige dager om bord på en båt i den vakre Bai Tu Long-bukten. Det er den mindre overfylte naboen til Halong Bay, men severdighetene du ser er like utrolige. Vannet er fredelig, og de eneste lydene du hører er fra dyrelivet som bor i de små kalksteinsklippene som kan sees overalt rundt deg. Det er en virkelig magisk opplevelse, stol på oss!

sapa-vietnam-trekking-girl

Sapa 4 dagers opplevelsestur i Sapa

Fra noen dager i avslappende atmosfære i Bai Tu Long, er det nå på tide å være litt mer fysisk. Vi har arrangert en kul 4-dagers vandring i Sapa-regionen, hvor du kommer til å passere små fjellandsbyer, oppleve lokal kultur, ogsamt utforske noen av de mest utrolige stiene som finnes i Vietnam. Landskapet er mer enn vakkert, så hvis du virkelig ønsker å gjøre vennene dine hjemme sjalu med noen imponerende Instagram-posts, er dette tiden å gjøre det på. På denne turen reiser du i en liten gruppe med andre backpackere.

surfing-woman-sitting-on-beach-sunset-cover

Canggu, Bali Det er på tide med surfing

Fra Hanoi flyr du videre til Denpasar på Bali. Her er neste stopp en 3 dagers episk surfecamp i Canggu der du får muligheten til å bli kjent med andre backpackere. Vi jobber med en veldig kul partner som tilfeldigvis har noen av de beste surfeinstruktørene på øya, så det er ingen tvil om at du lærer deg å surfe på kort tid. Når solen går ned kan du glede deg til stemningen i campen om natten. Det er chill, hyggelig og en ypperlig mulighet til å drikke øl med andre surfere.

ubud-bali-monkey-forest-cover

Bali 9 dagers opplevelsesreise

Klar til å dra på oppdagelsesferd? Det er tid for en 9 dagers opplevelsesreise gjennom Bali. Du starter i Kuta der du blir i noen dager, før turen går videre til den nordlige delen av øya og landsbyen Kubutambahan. Her kan du nyte utsikten og frodige jungel vibes på et sjarmerende guest house i den balinesiske landsbyen. Her har vi inkludert et tradisjonelt matlagingskurs, og hvis du har lyst kan du også vandre til en nærliggende foss eller ta et dykk i naturlige kildevann. Fra Kubutambahan reiser du videre innover mot hjertet av øya, Ubud. Frodige grønne jungler omringer deg, og det samme gjør de nysgjerrige apene. Denne 9 dagers turen ender i vakre Gili Trawangan, en liten øy som ligger utenfor østkysten av Bali.

gili-indonesia-sunset-cover

Gili Trawangan Chill på stranda

Siste stopp på denne reisen er den lille øya Gili Trawangan. Ikke la deg lure av størrelsen: dette stedet florerer av kule aktiviteter. Her får du alle bounty vibsene du trenger, perfekte dykke- og snorkleforhold, en strand som er så hvit og ren at den ser ut som den er laget i Photoshop – åh, og som en ekstra bonus – denne øya vet også hvordan man fester. En fin måte å avslutte de siste mange ukene før du drar hjem igjen. Hvis hjem er ditt neste stopp, altså. Hvis du vil fortsette reisen videre, bare gi oss beskjed så hjelper vi deg!

Se som liste

Anbefalt varighet

1 måned

Når er det best å reise?

Mai to oktober

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter, trekking, surfing og opplevelsesreiser

Pris fra*

31 000 NOK

Send forespørsel
Leter du etter en kombinasjon av rismarker, kalksteinsøyer og beach vibes? Denne reiseruten tar deg til den nordlige delen av Vietnam, der du får oppleve lokal kultur, fascinerende landskap og nydelig mat! Fortsett deretter til Bali og få strand drømmen din oppfylt - dette er det vi kaller en super kombo!

Turen starter i Hanoi i Vietnam. Her har vi ordnet overnatting for deg for de første 4 dagene, slik at du kan bli kvitt jetlaggen mens du utforsker hovedstaden i Vietnam. Neste stopp er en vakker båttur i fantastiske Bai Tu Long - søsterbukta til Halong Bay - fylt til randen med kalksteinsøyer i tusenvis.

Når du er trygt tilbake på land har vi arrangert en 5-dagers oppdagelsestur i Sapa-regionen, der du kommer til å passere lokale landsbyer og se rismarker så langt øyet rekker. Landskapene blir ikke mye vakrere enn dette.

Fortsett deretter til Bali, hvor vi har arrangert et opphold på en av øyenes mest populære surfecamps. Lær å surfe på dagtid og slapp av på campen på kveldene.

Neste stopp er en 9 dagers opplevelsestur med andre backpackere, der du kommer til å få med deg alle høydepunktene på Bali før du ender opp på den pittoreske og rolige øya, Gili Trawangan. Slapp av her så lenge du vil, før du flyr hjem etter en tur fylt med minneverdige høydepunkter.

Husk at denne reiseruten kun er et forslag. Dersom du ønsker det, kan du skreddersy den akkurat som du vil. Bare gi oss beskjed så skal vi hjelpe deg!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Hanoi (Vietnam)
 • 4 netter på hostell i Hanoi
 • 2 dagers seiltur i Bai Tu Lon
 • 4 dagers opplevelsestur i Sapa
 • Flybilletter fra Hanoi til Denpasar (Bali)
 • 3 dagers surfecamp på Bali
 • 9 dagers opplevelsesreise på Bali
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Valgfrie/tilleggsaktiviteter

Kommende events

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Reiseforslag Nordlige Vietnam & Bali Explorer

Reiserute: ✈️ Oslo - Hanoi - Bai Tu Long - Sapa - Denpasar - Canggu - Kubutambahan - Ubud - Gili Trawangan - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Hanoi Start reisen med 4 dagers storbyliv

Første stopp på reisen er Hanoi i Vietnam. Du blir hentet på flyplassen, så du slipper å mase med drosjer rett etter ankomst. Det er allerede en halvdagstur inkludert, og de 4 første dagene bor du på et av våre favoritt hostell i byen. Bruk de neste dagene til å sjekke ut markeder, eller tilbring en kveld på enten Bird Cage eller Sidewalk - begge gode alternativer hvis du vil ut kule barer.

Bai Tu Long Utforsk vakre omgivelser fra seilbåt

Det er på tide å sette seil! Du kan se frem til noen utrolige dager om bord på en båt i den vakre Bai Tu Long-bukten. Det er den mindre overfylte naboen til Halong Bay, men severdighetene du ser er like utrolige. Vannet er fredelig, og de eneste lydene du hører er fra dyrelivet som bor i de små kalksteinsklippene som kan sees overalt rundt deg. Det er en virkelig magisk opplevelse, stol på oss!

Sapa 4 dagers opplevelsestur i Sapa

Fra noen dager i avslappende atmosfære i Bai Tu Long, er det nå på tide å være litt mer fysisk. Vi har arrangert en kul 4-dagers vandring i Sapa-regionen, hvor du kommer til å passere små fjellandsbyer, oppleve lokal kultur, ogsamt utforske noen av de mest utrolige stiene som finnes i Vietnam. Landskapet er mer enn vakkert, så hvis du virkelig ønsker å gjøre vennene dine hjemme sjalu med noen imponerende Instagram-posts, er dette tiden å gjøre det på. På denne turen reiser du i en liten gruppe med andre backpackere.

Canggu, Bali Det er på tide med surfing

Fra Hanoi flyr du videre til Denpasar på Bali. Her er neste stopp en 3 dagers episk surfecamp i Canggu der du får muligheten til å bli kjent med andre backpackere. Vi jobber med en veldig kul partner som tilfeldigvis har noen av de beste surfeinstruktørene på øya, så det er ingen tvil om at du lærer deg å surfe på kort tid. Når solen går ned kan du glede deg til stemningen i campen om natten. Det er chill, hyggelig og en ypperlig mulighet til å drikke øl med andre surfere.

Bali 9 dagers opplevelsesreise

Klar til å dra på oppdagelsesferd? Det er tid for en 9 dagers opplevelsesreise gjennom Bali. Du starter i Kuta der du blir i noen dager, før turen går videre til den nordlige delen av øya og landsbyen Kubutambahan. Her kan du nyte utsikten og frodige jungel vibes på et sjarmerende guest house i den balinesiske landsbyen. Her har vi inkludert et tradisjonelt matlagingskurs, og hvis du har lyst kan du også vandre til en nærliggende foss eller ta et dykk i naturlige kildevann. Fra Kubutambahan reiser du videre innover mot hjertet av øya, Ubud. Frodige grønne jungler omringer deg, og det samme gjør de nysgjerrige apene. Denne 9 dagers turen ender i vakre Gili Trawangan, en liten øy som ligger utenfor østkysten av Bali.

Gili Trawangan Chill på stranda

Siste stopp på denne reisen er den lille øya Gili Trawangan. Ikke la deg lure av størrelsen: dette stedet florerer av kule aktiviteter. Her får du alle bounty vibsene du trenger, perfekte dykke- og snorkleforhold, en strand som er så hvit og ren at den ser ut som den er laget i Photoshop – åh, og som en ekstra bonus – denne øya vet også hvordan man fester. En fin måte å avslutte de siste mange ukene før du drar hjem igjen. Hvis hjem er ditt neste stopp, altså. Hvis du vil fortsette reisen videre, bare gi oss beskjed så hjelper vi deg!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...