{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Opplevelsesreise i Japan


Opplev Japan på denne opplevelsesreisen
Se som liste

Anbefalt varighet

3-4 uker

Antall byer

8

Reisetype

Backpacking

Inkludert

Flybilletter & opplevelsesreise

Send forespørsel
Drømmer du om å se og oppleve magiske Japan? Vel, da burde du sjekke ut dette reiseforslaget!

Dette er den perfekte turen for deg som vil se og oppleve Japan, men som ikke har allverdens tid å bruke. Denne opplevelsesreisen i Japan vil først overbelaste sansene dine i neonlysene i Tokyo, så forbløffe deg med utsikt over Fuji-fjellet i Hakone, finne roen på landsbygda i Takayama, omgi deg med fantastisk skjønnhet og historie i Kyoto, fylle magen din med fantastisk mat i Osaka før du overnatter i et tempel i Koyasan. Dette reiseforslaget ender med historie i Hiroshima. Japan er det perfekte kombinasjonen mellom gammelt og nytt, tradisjoner og innovasjoner, rolig natur og travle byer. Og denne Japan-turen vil gi deg alt!

Bli med i en liten gruppe likesinnede reisende og dykk ned i det kulturrike Japan. Du kan gjøre denne reisen til en del av en lengre backpacking-tur eller som en egen reise!

Hvis du ikke vil reise med en gruppe, så foreslår vi at du kjøper et to-ukers togkort for å se landet. Et forslag til stopp underveis er: innom Tokyo - Takayama (beste Kobe biff og bestill en ryokan her) - Kanazawa (super fersk sjømat) - Kyoto - Hiroshima - Osaka.

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter fra Oslo til Tokyo
 • Ankomstpakke i Tokyo
 • 14 dagers opplevelsesreise i Japan
 • Flybilletter hjem fra Hiroshima
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (som ikke er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Tilleggsaktiviteter utenom opplevelsesreisen
alt

Design din egen reise

Vil du reise rundt i verden på en reise du selv har satt sammen? Sånn gjør du:

 1. Lag din drømmereise
 2. Vi sjekker de beste alternativene og priser
 3. Din personlige reisespesialist sender deg en tilbakemelding og et reiseforlag 

Vi sørger for å sjekke reiseplanen din, slik at du får mest mulig ut av budsjettet ditt og vi deler våre beste reisetips. Vår hjelp er gratis - ingen kostnader, ingen forpliktelser.

Ruteforslag i Japan

Reiserute: ✈️ Tokyo - Hakone - Takayama - Kyoto - Osaka - Koyasan - Hiroshima - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Asia, eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Tokyo Opplev byen på egenhånd noen dager

Ankom i vakre og travle Tokyo! Vi har sikret deg en ankomstpakke, så alt du trenger å gjøre er å ta med kameraet ditt og dra ut i gatene. Japan er et land med sprø kontraster: majestetiske fjell, neonlys, episke matopplevelser og en fascinerende historie (både gammel og moderne), så det er mye å få med seg her!

Tokyo: Møt de nye reisevennene dine

Etter noen dager alene møter du resten av gruppen din for et 14-dagers eventyr! Noen av tingene du vil oppleve de første dagene i Tokyo med dine nye reisekamerater er: Asakusa for å besøke Senso-ji, dra på et språk- og kultur kurs, se Harajuku, Yoyogi-parken og Meiji-helligdommen, besøke Akihabara (kjent som Tokyos elektriske by ), Tsukiji Fish Market, lære å lage sushi og et besøk til en Robot Restaurant!

Hakone: Reis fra Tokyo for å se Mount Fuji

Du reiser fra Tokyo med tog for å komme til Hakone for å se det fantastiske Mt. Fuji. I Hakone får du utforske byen med taubane og til og med et piratskip! På en vakker dag får du en episk utsikt over det fantastiske fjellet. Du og dine reisekamerater vil nyte en tradisjonell Nabe-middag og oppleve solnedgangen over denne vakre lille byen. Du kan velge å ta en dukkert i det tradisjonelle badet "onsen" hvis du vil det!

Takayama: Gled deg til en natt i et tempel

Neste morgen hopper du på kuletoget gjennom landsbygda til Nagoya, hvor du bytter tog og tar turen helt til UNESCOs verdensarvby Takayama. Du skal overnatte i et tempel! Takayama er en gammel, pittoresk fjellby som vil sjarmere deg fra første øyeblikk. Gamlebyen er et must, og gir deg et glimt av hvordan livet var i Edo-perioden. Få først en orientering sammen med reisegruppen din og deretter kan du vandre rundt som du ønsker, og få mest mulig ut av dagen i Takayama. Smak på tradisjonell sake og nyt det beryktede velsmakende Hida-biffen og kanskje gjør bueskyting når du er ferdig?

Kyoto: Opplev alle attraksjonene

Du reiser fra Takayama til Nagoya for å ta "bullet train" til Kyoto! Kyoto er et av de stedene som stjeler hjertet ditt umiddelbart: det er bare en helt fantastisk atmosfære som ikke kan forklares. De neste dagene vil du oppleve Gion-distriktet (kjent for Geisha’s), se forestillinger, besøke Fushimi-Inari, se Kiyomizu-dera (et av Japans mest berømte templer). Resten av ettermiddagen er din å utforske, sjekk ut Nishiki Market eller dra tilbake til Gion District for å utforske litt mer. Vi anbefaler at du går og sykler for å sikre at du ser så mye som mulig. Lokalbussen er også en enkel måte å bevege seg rundt i byen på! Neste dag er et besøk til Golden Pavilion, som ligger i vakre omgivelser. Du får også besøke Daitoku-Ji før du drar ut til en tradisjonell Kendo (Samurai sverdkamp)-klasse! Her vil du bli undervist av en etterkommer av en japansk samurai. Han vil lære deg alt om denne respektfulle kampsporten.

Osaka: Mat, karaoke og slott

Toget tar deg fra Kyoto til Arashiyama. Du starter med å vandre gjennom Bamboo Forest (som er ganske Instagram verdig), før du klatrer trinnene opp til Monkey Mountain. Neste stopp er en togtur til Osaka! Her besøker du Dotonbori-området, også kjent som 'Japans kjøkken' for en food tour. Fins det noen bedre måte å utforske denne byen på, enn å smake seg gjennom den? Du vil avslutte en fantastisk dag med en japansk tradisjon - Karaoke! Du får neste morgen å utforske alene (eller kanskje pleie hangoveren fra i går kveld). Kanskje stikke innom "AmericaTown", vandre ned Shinsaibashi Shopping District eller stikke innom Spa World? Du vil møte resten av gjengen din senere på kvelden for å dra til Osaka Castle for å se solnedgangen og spise litt middag på Shinsekai.

Koyasan: Dra innom Nara og bo i et tempel i Koyasan

Du drar fra Osaka en kort periode for å besøke vakre Nara. Denne byen er kjent for å leve symbiotisk med hjort og byen er ekstremt vakker. Du drar innom Osaka bare for å hente baggasjen din før du drar ut igjen til Koyasan. For å komme hit tar du en miks av taubaner og busser for å komme til hjertet av fjellet. Koyasan er en vakker liten tempelby og her får du bo i et ekte, fungerende tempel. Du får også et veldig spesielt vegetarisk måltid laget munkene. Neste dag har du morgenen til å ta inn dette rolige og vakre stedet før du drar til Hiroshima.

Hiroshima: Dykk ned i historien

"Bullet train" tar deg fra Osaka til Hiroshima. Etter å ha fått lagt fra seg tingene sine, drar dere på tur til Hiroshima Peace Memorial og lærer om områdets forbløffende fortid. Se Atomic Dome, ring i fredsklokken og be en bønn ved den evige flammen. Dette er en viktig historisk by.

Hiroshima: Besøk Miyajima Island

Du reiser til den vakre øya Miyajima, 1 time unna Hiroshima. Her vil du se fantastiske skoger, gamle templer, besøke den utrolige Great Torii og ha ettermiddagen fri til å utforske roen til resten av dette øyparadiset. Dagen etter er gruppeturen over, men du er på vei til Okinawa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...