{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Singapore, Sumatra & Filippinene


Opplevelsesreiser i Asia
Se som liste

Anbefalt varighet

1 måned

Antall land

4

Reisemåte

Backpacking

Hva er inkludert?

Flybilletter, opplevelsesturer, overnatting + mye mer

Send forespørsel
Fra de mest moderne byene i Asia, til orangutangene i jungelen på Sumatra, og de uberørte strendene på Filippinene: denne turen har uendelig med variasjon! Du vil se både Singapore og Kuala Lumpur, enorme byer med imponerende skylines og mye å se og gjøre. Etter all den urbane utforskningen tar vi deg til det totalt motsatte av dette, nemlig den indonesiske øya Sumatra. Og det blir bedre, ettersom den siste etappen av reisen din vil være en tur rundt øyene på Filippinene. Paradis på jord!

Når du går av flyet i Singapore, slår WOW-effekten umiddelbart inn. Vi vil ikke røpe altfor mye, men Changi Airport er virkelig noe for seg selv, med skytrain, fosser og mye mer. Og da har du ikke engang kommet inn i byen ennå. Etter noen dager i Singapore reiser du videre til Kuala Lumpur, hovedstaden i Malaysia. Også en veldig kul by, men litt mindre imponerende. Det er fortsatt mye som er verdt et besøk, som Batu-grottene og Thean Hou-tempelet.

Når tiden er ute i Kuala Lumpur, flyr du til Medan på øya Sumatra. Herfra drar du dypt inn i jungelen for å prøve å få øye på noen orangutanger, primater som er såpass utrydningstrued og sjeldne at du kun kan se dem to steder på jorda. Denne eventyrlystne turen tar deg også til Samosir-øya, midt i den vulkanske innsjøen Toba. Det er et av høydepunktene på Sumatra, og landskapet er flott for fotturer og andre utendørseventyr.

Etter å ha sagt farvel til Indonesia, tar neste fly deg til Manila på Filippinene der du kommer til å få sjansen til å være med på øyhopping. Noen av de største høydepunktene inkluderer Siquijor, Moalboal og El Nido. Vakre laguner, fantastiske strender og frodige skoger. Dette føles som et virkelig paradis! Sleng med noen båtturer og god mat, og du har den perfekte cocktailen å avslutte turen med.

Hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt ennå, finnes det mange andre alternativer! Vi er sikre på at du kommer til å finne noe som frister, og siden vi er KILROY kan vi skreddersy hver eneste reiserute utifra dine ønsker. Reisespesialistene våre hjelper gjerne til, så det er bare å ta kontakt!

*Pris fra, per person (basert på 2 personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Singapore
 • Overnatting i Singapore
 • Flybilletter fra Singapore til Kuala Lumpur
 • Overnatting i Kuala Lumpur
 • Flybilletter fra Kuala Lumpur til Medan
 • En ukes jungeleventyr i nordlige Sumatra
 • Flybilletter fra Medan til Manila 
 • 13 dagers øytur gjennom Filippinene
 • Flybilletter hjem fra Puerto Princessa
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist!
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Singapore, Sumatra & Filippinene

Oslo - Singapore– Kuala Lumpur – Bukit Lawang - Lake Toba – Manila – Siquijor – El Nido – Oslo

Husk at dette kun er et forslag og at du kan tilpasse ruten slik du vil ha den. Si ifra om denne ruten er midt i blinken (vi mener i hvert fall det) og om du vil ha hjelp til å planlegge en episk reise til Asia.

Singapore Surrealistisk metropol med futuristisk arkitektur

Byen over alle byer, i hvert fall i Asia. En eklektisk, men fantastisk blanding av gammelt og nytt, med en imponerende skyline og de surrealistiske Gardens by the Bay. Sistnevnte er en gigantisk park, med arkitektoniske detaljer som gigantiske falske trær som fremfører et orkestrert lysshow hver kveld. Du har også "cloud forest" som er en fantastisk innendørs (kunstig) skyskog. For litt mer autentisk kultur, ta turen til Chinatown eller Little India for å smake på noe av den beste maten du noengang kommer til å spise! Det er også et pulserende natteliv, så vi er sikre på at du ikke kommer til å kjede deg, selv om Singapore i seg selv er lite.

Kuala Lumpur Kultur og mat i hovedstaden i Malaysia

Mens Kuala Lumpur har noen likheter med Singapore, er denne byen fortsatt verdt et besøk. Noen veldig imponerende er kalksteinsåsene som huser Batu-grottene. Som den gigantiske gyldne Murugan-statuen utenfor hulene antyder, rommer noen av hulene templer eller helligdommer. Det er flere templer i sentrum som er veldig insta-vennlige, hvis du ikke vil reise rundt for mye. I Kuala Lumpur er maten nesten like bra som i Singapore, med mange gatematalternativer. Malayisk mat inkluderer ulike former for satay (du bør definitivt prøve noen forskjellige typer) og den populære Nasi Lemak bestående av eller dampet ris med forskjellige tilbehør som kylling, sambal og stekt egg.

Bukit Lawang Ikke bare apestreker

Fra Kuala Lumpur flyr du videre til det vakre landet Indonesia. Kanskje mest berømt for Bali, men denne øynasjonen har så mye mer å tilby! Hver øy har sine egne unike egenskaper, og for Sumatra er det den frodige regnskogen som dekker en stor del av øya. Avskoging har vist sin stygge side også her, men de siste årene har lokalsamfunnenes verneinnsats begynt å gi resultater. Sumatra er kjent for å være ett av bare to steder på jorden hvor du kan få øye på orangutanger, noe du selvfølgelig bør prøve å gjøre. Jungelen er også hjemsted for elefanter, tigre og mer, som du kan utforske fra den lille landsbyen Bukit Lawang.

Lake Toba Klatre opp Sibayak-vulkanen

Bukit Lawang er ikke ditt eneste stopp på Sumatra: du kommer nemlig også til å få tid til å utforske Lake Toba, en gigantisk vulkansk innsjø omgitt av fantastiske grønne åser og skoger. Før du drar til innsjøen, stopper du i Berastagi, en fjellby nær selve Sibayak-vulkanen. Du får muligheten til å bestige den, og nyte den mest fantastiske utsikten på veien opp. Etter en eventyrlig dag med fotturer tar vi deg til øya Samosir, midt i Tobasjøen. Etter en god natts søvn kan du også prøve å sykle rundt øya. Det er den beste måten å komme seg rundt på og se det meste av omgivelsene dine her!

Manila Kolonial arkitektur i en moderne metropol

Etter så mye jungel og fjell på Sumatra, er det tilbake til storbyen i noen dager. Mens Manila blir sett på som inngangsporten til de fantastiske øyene og strendene i landet, er det ganske fint å slå ihjel litt tid her. Intramuros, den inngjerdede indre byen, tar deg noen århundrer tilbake i tid. Her kan du se rester av spansketiden, og det er et fint sted å vandre rundt. Det samme gjelder Manila-katedralen (på bildet), hvor du kan lære litt mer om de sterke kristne røttene til mange filippinere. På slutten av dagen er Manila også for det meste en moderne metropol, så det er et flott sted å shoppe for de kommende ukene med øyhopping.

Siquijor Et lite stykke paradis

Dette er Filippinene slik du hadde sett for deg, ikke sant? Nydelige strender der jungelen møter havet, tradisjonelle båter, ferskfanget fisk til middag. Siquijor-øya er et av de stedene som ofte blir hyllet som paradis, og vi kunne ikke vært mer enige. De kommende to ukene vil handle om avslapning, øyhopping, og snorkling med havskilpadder. Vi har også noen aktiviteter som venter på deg her, som for eksempel å henge med lokale sjamaner i de mystiske fjellene og en tur til Cambugahay Falls. Etter å ha lagt ut et instagramvennlig bilde (eller ti), kan du hoppe i tau i det krystallklare vannet eller nyte litt tid på en av bambusflåtene.

El Nido Drinker ved det krystallklare vannet

Via noen mindre stopp på Filippinene som Moalboal (hvor du kan prøve deg på canyoneering ved Kawasan-fossen og snorkle med millioner av sardiner!) og Coron, tar vi deg til El Nido på en tradisjonell bancabåt. Dette er virkelig utenfor allfarvei, og du får sjansen til å utforske nesten helt øde øyer og de vakreste sandstrendene på veien til El Nido. Du kommer til å sove i en enkel filippinsk hytte (bare en madrass, dusj og myggnetting), men det kommer din indre Indiana Jones til å elske! Bli kjent med de lokale stammene og nyt den ferskeste maten: dette er livet! Etter noen dager på havet, kommer du til El Nido på Palawan-øya. Flere strender, drinker og chilling står på programmet. Høres ut som himmelen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...