{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tropiske Filippinene


cebu-philippines-boats-cover
Se som liste

Anbefalt varighet

1 måned

Når er det best å reise?

November til mai

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Fly, opplevelsesreiser, dykke sertifikat og frivillig arbeid

Send forespørsel
Drømmer du om et tropisk eventyr på Filippinene? Det ville vært rart hvis du ikke gjorde det! Vi har satt sammen det vi vil kalle en drømmereise til en av de mest eksotiske destinasjonene i Asia! Dersom det hørtes spennende ut, bør du lese videre.

Gjør deg klar for et eventyr fullt av frodige jungler, vakre strender og fantastisk mat: forbered deg på å utforske Filippinene!

Eventyret starter i Cebu. Cebu har flotte strender i tillegg til et yrende natteliv, så her kommer du ikke til å få tid til å kjede deg.

Fra Cebu drar du ut på eventyr med andre backpackere i 5 dager der du får se det beste fra både Cebu og naboøya Bohol.

Fortsett til den lille byen Moalboal på vestkysten av øya, hvor vi har fikset det sånn at du får tatt PADI dykkesertifikat. Hvis du allerede har et, kan vi i stedet booke deg inn for noen fete dykk!

Når du har mestret å navigere under havoverflaten, er det på tide å fly til Palawan hvor du får jobbe som frivillig i 2 uker. Her står du fritt til å velge velge mellom ulike prosjekter, og vi hjelper deg gjerne med å finne det rette prosjektet for deg!

Avslutt reisen med litt fritid i Palawan og utforsk øya som du vil før du flyr hjem til Norge.

Husk at denne reiseruten kun er et forslag, så hvis du vil kan du skreddersy den akkurat som du vil! Bare ta kontakt med en av våre reisespesialister, så hjelper de deg gjerne!

 

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

 

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Cebu
 • 5 dagers opplevelsesreise
 • Dykkesertifikat i Moal Boal
 • Flybilletter til Palawan
 • 2 uker med frivillig arbeid i Palawan
 • Flybilletter hjem fra El Nido
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Valgfrie/tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Tropical Philippines

Reiserute: ✈️ Oslo - Cebu - Bohol - Moalboal - Palawan - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Cebu Strekk på beina og utforsk Cebu til fots!

Cebu er en pulserende by med et travelt natteliv. Hvis du vil kickstarte eventyret ditt på Filippinene med en drink i hånden, har du kommet til rett sted! Cebu handler imidlertid ikke bare om nattelivet: du også finne fantastiske strender og gode snorklemuligheter. Så dersom du foretrekker å starte turen med en mer avslappet vibe, så er dette også noe du kan finne i Cebu.

Bohol 5 dager med oppplevelser

Så fort du har blitt kvitt den værste jetlaggen, er du forhåpentligvis klar til å ta fatt på Filippinene! På denne 5 dagers turen får du blant annet utforsket Cebu mer i dybden, samt besøke naboøya Bohol med sine ikoniske sjokoladeåser. Her har vi inkludert flere opplevelser før du returnerer til Cebu på den siste dagen. Herfra bærer det videre til Moalboal!

Moalboal Lær deg å dykke

Reis på egenhånd fra Cebu til Moalboal som ligger på den vestlige delen av øya. Her har vi arrangert et hyggelig opphold på et dykkesenter, hvor du får PADI-sertifikatet ditt slik at du er klar til å utforske den vakre verdenen under overflaten. Hvis du allerede har sertifikatet, kan vi arrangere et videregående kurs dersom du heller ønsker det.

Palawan Gi tilbake til de lokale

Etter at du har lært deg å dykke, flyr du til Palawan hvor de neste par ukene handler om å gi tilbake til lokalsamfunnet. Vi samarbeider med et par ordentlig kule prosjekter, og du kan velge enten å undervise i engelsk eller å jobbe som frivillig i en barnehage. Minimumsoppholdet er 2 uker (inkludert i prisen), men hvis du har lyst til å bli lenger, kan vi hjelpe deg med det. Når du er ferdig hos frivillighetsprosjektet, anbefaler vi at du bruker litt tid på egen hånd på å utforske Palawan før du vender snuten hjemover.

Ta kontakt med en av våre reisespesialister dersom du vil reise videre, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...