{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Vietnam & Kambodsja


Opplev det allerbeste av Vietnam & Kambodsja | Rundreise i Kambodsja & Vietnam | KILROY
Se som liste

Anbefalt reiselengde

5 uker

Antall land

2

Reisetype

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter og opplevelsesreiser

Send forespørsel
Vil du oppleve Vietnam og Kambodsja "the KILROY way"? Da bør du legge ut på denne episke reisen gjennom to backpacker-favoritter i Sørøst-Asia.

I dette reiseforslaget vil vi at du skal reise langsomt, slik at du har tid til å bearbeide alle inntrykkene underveis. Denne reiseruten lar deg virkelig fordype deg i alt disse landene har å tilby. Her har du alt du trenger for en fantastisk reise: ta toget i Vietnam, bo på koselige lokale hosteller, dykke i Thailand og utveksle kulturell kunnskap på en lokal skole i Kambodsja.

Enten du reiser alene eller med en reisekompis, så har vi den perfekte ruten!

For å få mest mulig ut av reisen din, anbefaler vi at du bruker minst 5 uker for å gjennomføre denne reiseruten. Hvis du ønsker mer fritid til å oppleve på egenhånd, så bør du kanskje legge til noen ekstra dager - eller til og med uker …

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Hanoi
 • 3 dagers Ha Long Bay cruise
 • 15 dagers tur fra Hanoi til Ho Chi Minh-byen
 • Hostel i Phnom Penh
 • Backpacker Best i Siem Reap
 • 2 uker frivillig arbeid i Samraong
 • Hostel i Bangkok
 • Flybilletter fra Bangkok
 • Egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
 • Lokal transport utenom det som er inkludert flyreisene og opplevelsene
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Vietnam & Kambodsja "the KILROY Way"

Reiserute: ✈️ Hanoi – Hue – Hoi An - Nha Trang – Dalat - Ho Chi Minh City – Phnom Penh - Koh Sdach - Siem Reap - Bangkok - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Vietnam Hanoi

Velkommen til Hanoi, den livlige hovedstaden i Vietnam! Husk å se deg for når du krysser gaten. Denne byen, som resten av Vietnam, er fylt med tusenvis av motorsykler som suser seg gjennom den kaotiske trafikken. Du lærer fort at den permanente tutingen bare er et forsiktig tegn på at du skal flytte deg fra veien. Hanoi er ofte enten start- eller sluttpunktet for en reise gjennom Vietnam. Og selv om byen har tilpasset seg mye til backpackere, så forblir den tro mot sitt opprinnelige jeg.

Kos deg med litt fritid til å oppleve denne livlige byen eller dra lenger ut og besøk utkanten av Hanoi. En favoritt over flere dager fra Hanoi er jo et besøk til den berømte Ha Long Bay, så derfor har vi inkludert et 3-dagers cruise her.

Vietnam Hue & Hoi An

Hopp på nattoget til Hue. Hue ligger vakkert til ved bredden av "Perfume River" og var Vietnams hovedstad frem til 1945. Og selv om denne byen tok ganske mange treff under den amerikanske krigen (siden den ligger perfekt halvveis mellom Hanoi i nord og Saigon til Sør) har denne befestede byen fortsatt mye gammel historie å se.

Neste stopp er Hoi An; et populært stopp på alles backpackertur gjennom Vietnam. Denne lille byen er kjent for skreddersøm, så her bør du få en dress/ kjole laget eller design dine egne nye joggesko! Hoi An har en blanding av vietnamesisk, kinesisk, japansk og europeisk arkitektur, og den kulturelle pulsen her er en del av grunnen til at Hoi An har en plass på UNESCOs verdensarvliste.
Et lite tips er å skaffe deg en sykkel og sykle til stranden! Det er kanskje litt «turist» der ute, men det er så vakkert at alle vil ha en bit av det.

Vietnam Nha Trang & Dalat

Hopp ombord på et annet nattog og gå av ved strandbyen Nha Trang. Dette stedet er perfekt hvis du trenger en å lade opp litt eller bare slappe av på stranden. Bli så lenge du vil og lad opp reisebatteriet.
Når du er klar, går reisen videre til den berømte fjellbyen Dalat. Klimaet i Dalat gir deg en rask og innbydende forandring for den solbrente strandkroppen din. Dalat er det perfekte stedet for å kunne utforske mange av destinasjonene utenfor allfarvei. Hopp på bakpå av en Easy Rider sine motorsykler og følg svingete stier gjennom frodige fjell. Spør din reisespesialist om å legge til denne motorsykkelturen om det høres ut som noe for deg. Vi hjelpe deg med en pålitelig vietnamesisk sjåfør!

Vietnam Ho Chi Minh City

Ditt siste stopp i Vietnam er «the pearl of the south» i utkanten av Mekong deltaet: Ho Chi Minh City eller Saigon: byens opprinnelige navn. Hvis du ikke har gjort det allerede så er det på tide å prøve alt det vietnamesiske kjøkkenet har å by på! Det er Pho boder på bokstavelig talt hvert gatehjørne.

Vil du komme deg ut av byen? Kanskje du skal legge til noen ekstra dager for å kunne slappe av på hvite sandstrender under kokospalmer og bade i krystallklart vann… Høres bra ut, ikke sant? Da kan du enten hoppe på et fly eller ta en buss-båt til øya Phu Quoc. Vi kan hjelpe deg med å komme dit, bare spør!

Kambodsja Phnom Penh til Siem Reap

Du får tid på egenhånd til å finne veien over grensa til Kambodsja. Vi har booket deg inn et par netter på et hyggelig hostel i Phnom Penh før du drar videre innover til Siem Reap. Ta all den tiden du trenger for å komme deg til den backpackervennlige byen. Sjekk inn på et fett hostel og finn deg til rette. Dagen etter er det tid for å besøke det berømte tempelkomplekset i Angkor. Hele parken strekker seg over 400 kvadratkilometer. som du enkelt kan streife omkring i flere uker og utforske restene av det gamle Khmer-riket. Vi tar deg med til det berømte Angkor Wat samt de mer skjulte jungeltempelene som Ta Prohm, Bayon og Baphuon.
Etter en hel dag med tempelutforskning, drar du ut til Tonlé Sap, den største ferskvannsinnsjøen i Sørøst-Asia, for å slappe av. Et cruise i solnedgangen og kalde øl er inkludert!

Resten av tiden din i Siem Reap går til å bare slappe av ved bassenget, få en lokal massasje eller utforske området på egen hånd.

Kambodsja Samraong

Ønsker du å fordype deg i den lokale kulturen og vær med på å påvirke noe under turen? Da er dette noe for deg! Vi har inkludert et to ukers frivilligprogram nær Siem Reap. Greenway School i landsbyen Pul i Samraong lærer engelsk til barn som ellers ikke hadde hatt råd til utdanning. Du trenger ikke å bekymre deg for at du ikke har undervist før. Den lokale læreren vil ha et program klart og trenger bare hjelp fra de frivillige til å bistå elevene i klassen. Kreative ideer fra frivillige er alltid velkomne, så hvis du tar med en ferdighet du vil lære bort er det enda bedre! Dette programmet handler om å utveksle kunnskap og kultur. Overnattingsstedet ditt er et frivillig hus på området som du deler med andre deltakere. Ikke bare vil du møte lokale barn, men du vil også leve veldig tett med likesinnede frivillige fra hele verden. Etter to uker vil du kanskje ikke engang dra. (Ikke noe problem; vi kan ordne et lenger opphold for deg vi).

Thailand Bangkok

Ta et lokalt fly (ikke inkludert) til Bangkok og bli et par netter på vårt funky hostel i Siam-området. Vi regnet med at det ville være fint å legge til en liten Bangkok City Trip på slutten av Vietnam- og Kambodsjaeventyret. Dra på shopping i et av de super store (og airconditioned) kjøpesentrene eller besøk lokale markeder for å få med deg de siste suvenirene. Legg deg ned for en siste thaimassasje eller en annen episk kveld med backpackere fra hele verden på den beryktede Khao San Road.

Vend nesa hjemover med en koffert fylt av minner og nye opplevelser, eller fortsett reisen: det neste stoppet er helt opp til deg. Kanskje du vil bli lenger og utforske mer av Thailand? Vi har inkludert en returbillett, men kan være fleksible – akkurat som deg.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...