{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kultur og surfing i Spania & Portugal


surf på vestkysten av Portugal
Se som liste

Varighet

3 uker

Reisetype

Aktiv

Ferdighetsnivå i surf

Ingen

Inkludert

Flybilletter, 2 netter i Lisboa, 1 uke på surf camp & 10 dagers rundtur

Send forespørsel
Denne reiseruten gir deg det aller beste fra Spania og Portugal. Nyt gruppeturen fra Barcelona til Lisboa, vandre i de gamle gatene med en kopp kaffe i hånden, utforsk nye og uoppdagede steder. Fortsett til Ericeira der du skal lære å mestre bølgene, og avslutt dagen med en drink om kvelden i surfeleiren og bare nyt livet i Sør-Europa.

Denne reiseruten starter i Barcelona hvor du drar på en 10 dagers gruppetur med andre backpackere hele veien over den iberiske halvøya. Når du har kommet til Lisboa, har vi arrangert de første nettene på det sentralt beliggende Selina Hostel som har en ung og fet vibe. Bli kjent med hvert eneste lille hjørne av byen og bli med andre backpackerne for en minneverdig tid i den portugisiske hovedstaden.

Etter et par netter i Lisboa drar du 45 minutter nordover til surfeleiren i Ericeira, hvor du skal tilbringe den neste uken sammen med andre surfere fra hele verden.

Kast deg ut i bølgene, møt nye folk, bli utslitt i vannet i løpet av dagen, og slapp av i surfeleiren om kvelden. Og så gjentar du hele regla igjen dagen etter!

Uansett om du er en erfaren surfer eller ikke, vil oppholdet i surfeleiren i Ericeira komme til å bli helt konge! Du vil få instruksjoner basert på nivået ditt, så ikke vær redd om det er første gang du prøver deg på et brett. Faktisk, hvis det er din første gang, er det en stor sjanse for at det ikke er din siste!

Når du er ferdig med å surfe på Atlanterhavet, er det på tide at du bestemmer deg for om du reiser hjem eller vil fortsette å reise.

*Pris fra, per person (dersom 2 personer reiser sammen)

Hva er inkludert?
  • Flybilletter til Barcelona
  • 10 dagers gruppetur fra Barcelona til Lisboa
  • 2 netter på hostel i Lisboa
  • 1 uke surfeleir i Ericeira inkl. surfeutstyr, overnatting og frokost
  • Flybilletter hjem fra Lisboa
  • Bestillingsomkostninger
  • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
  • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med)
  • Transport fra surf camp'en til Lisboa (men det kan vi også hjelpe deg med)
  • Måltider (det er kun frokost som er inkludert på surf camp'en)

Reiseforslag Kultur og surfing i Spania & Portugal

Hjem - Barcelona - Lisboa - Ericeira - Lisboa - Hjem

Her får du en oversikt over opplevelsesreisen i Portugal og Spania. Start i Barcelona og reis over den Iberiske halvøya helt til Lisboa. Neste opp er Ericeira, hvor surfeleiren ligger. Etter uken her kan du avslutte turen i Lisboa og reise hjem, eller reis mer på egenhånd!

Barcelona til Lisboa 10 dagers gruppetur med andre backpackere

Start reisen med en 10 dagers oppplevelsesreise fra Barcelona til Lisboa. Sammen med andre backpackere får du en unik sjanse til å oppleve den lokale kulturen i sakte tempo. Utnytt muligheten og få nye venner fra hele verden mens du nyter noen av de kuleste scenene i Spania og Portugal på best mulig måte.

Lisboa Starten på eventyret

Vi har sikret deg de første overnattingene når du ankommer Lisboa. Du vil bo på Selina Hostel i sentrum av byen og det er nok ikke noe bedre sted å starte reiseeventyret på!

I Lisboa bør du belage deg på å gå fra sted til sted eller ta trikken. Alle har godt av å gå litt, ikke sant? På denne måten får du også med deg noen spektakulære severdigheter underveis og spesielt om du går helt opp til toppen av åsen. Lisboa er veldig vakker og kan skilte med en imponerende matscene.

Ericeira Lær deg å surfe som en pro

Det er en uke inkludert med full blåst awesomeness i en surf camp der bare gode vibber er tillatt. Omfavn den autentiske surfer-livsstilen og heng med likesinnede reisende når du ankommer surf campen i Ericeira. Inkludert er selvfølgelig surfetimer, overnatting, frokost og utleie av surfeutstyr. Kast deg ut i bølgene i Atlanterhavet og tilbring mesteparten av dagen din på brettet. Om kvelden kan du enten velge å slappe av i surfeleiren eller utforske nattelivet på strandpromenaden, hvor du finner mange barer og den legendariske nattklubben Ourico.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...