{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Bolivia, Argentina & Brazil


Bolivia, Argentina & Brazil | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

4 uker

Antall land

4

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter & opplevelsesreiser

Send forespørsel
Har du hatt lyst til å reise rundt i Sør-Amerika? Da er kanskje dette den perfekte reiseruten for deg! I dette reiseforslaget får du kjenne på storbylivet i Rio, Buenos Aires og La Paz, i tillegg til det får du også episke naturopplevelser når du besøker ikoniske Iguassu Falls og de spektakulære saltslettene; Salar de Uyuni.

Denne reisen er en kombinasjon av de beste tingene Sør-Amerika har å tilby: fargesprakende kultur, fascinerende historie og fantastisk natur. Du starter reisen i La Paz, Bolivia og fortsetter sakte nedover til Argentina. På veien får du oppleve Atacama ørkenen og Salar de Uyuni før du ender opp i vakre Buenos Aires.  Etter å ha opplevd denne spennende byen i noen dager er det på tide å legge ut på neste etappe av reisen som inkluderer magiske Iguassu Falls, kolonibyen Paraty og det tropiske paradiset Ilha Grande.

*Pris fra, per person (basert på 2 personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til La Paz
 • 3 dagers ankomstpakke i La Paz
 • 2-ukers opplevesreise fra La Paz til Buenos Aires
 • 4 dagers ankomstpakke i Buenos Aires
 • 9-dagers opplevesreise fra Buenos Aires til Iguassu Falls & Rio
 • 2 overnattinger i Rio
 • Flybilletter hjem fra Rio
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Travel insurance (but we can help you with that!)
 • Vaccinations
 • Meals (other than those included in tours)
 • Local transport (other than those included in tours)
 • Optional activities / add ons

Ruteforslag Brazil, Argentina & Bolivia

Ruteforslag: ✈️ La Paz - Buenos Aires - Mar del Plata - Buenos Aires - Iguassu Falls - Rio de Janeiro - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

La Paz Velkommen til Bolivia

Denne spennende reisen starter i La Paz, som er verdens høyestliggende hovedstad. Her har vi inkludert en ankomstpakke, slik at du får en god start på reisen din – det vil si at vi har fikset flyplass transfer og overnatting de først nettene.

På den andre dagen din her har vi inkludert en tur til Tiwanaku ruinene, som ligger ca. 1,5 time fra La Paz. Den gamle byen og kulturen i Tiwanaku er en av de viktigste stedene på det amerikanske kontinentet. Det er antatt at i Tiwanaku var man mer avansert innen keramikk, astronomi og matte enn selveste inkaene.

La Paz til Buenos Aires Gjennom Atacama ørkenen

De neste 15 dagene kommer du til å reise gjennom fantastisk landskap som Atacama ørkenen og Salar de Uyuni, du reiser hele veien fra La Paz til Argentina's hovedstad Buenos Aires (det blir også en liten tur innom Chile). På denne dele av reisen får du lært mer om den lokale kulturen og oppleve de fargerike byene og den vakre nature mens du forflytter deg.

Turen fra La Paz til Buenos Aires er en organisert gruppereise, som betyr at du deler alle disse magiske opplevelsene med andre unge backpackere fra alle verdens hjørner.

Buenos Aires Byliv & tango

Velkommen til Argentinas hovedstad, Buenos Aires! Vi har inkludert et 4-dagers opphold i denne spennende byen, som selvfølgelig betyr at vi har ordnet overnatting for deg. Du har massevis av tid til å oppleve byen på egenhånd, men vi har også inkludert en guidet tur rundt i byen slik at du får med deg de viktigste attraksjonene. Den siste kvelden din her vil du også oppleve et lokalt Tango-show med en treretters middag og noen drinker. Det høres vel ikke feil ut det?

Mar del Plata Det er på tide å slappe av og lade opp

Vi anbefaler at du reiser videre yil Mar del Plata for å kjenne på strandlivet og slappe av. Det tar ca. 5 timer å reise med buss fra Buenos Aires til Mar del Plata, så last ned en podkast, sett deg godt ned i setet og nyt utsikten langs veien. Dette er en destinasjon som de lokale reiser til på ferie, så her kommer du til å få den ekte følelsen av Argentina.

Mar del Plata byr på en avslappet stemning, vakker strand og et fantastisk natteliv – dette kan være en fin pause fra den ellers så aktive reisen din. Spis noen deilige churros på stranden mens du speider etter hvaler! (Du må riktignok treffe riktig på sesongen for å kunne se de).

*Dette er kun et forslag til en opplevelse og ikke inkludert prisen.

Buenos Aires til Rio de Janeiro Magiske Iguassu Falls

Etter å ha slappet av på stranden noen dager er det på tide å returnere til Buenos Aires og kickstarte neste etappe! Du joiner en gruppe andre unge backpackere og reiser mot Rio de Janeiro, på veien får dere oppleve helt enestående natur og historie.

Men først hopper du ombord på et fly fra Buenos Aires til grensen mellom Argentina og Brazil, hvor magiske Iguassu Falls ligger. Her har du 2 fulle dager på å beundre dette vakre stedet. Deretter hopper du ombord på enda ett fly til Sao Paulo og videre til Paraty – en sjarmerende kystby, kjent for sin arkitektur fra kolonitiden. Etter 2 netter her fortsetter du videre til den tropiske øya Ilha Grande, hvor du har masse tid på egenhånd til å gjøre akkurat det som passer deg.

Du ender opp i Rio de Janeiro.

Rio de Janeiro Explore the city

Siste stop på reisen er Rio de Janeiro og byen mange severdigheter. Ta kabelvognen opp til Sugarloaf Mountain, se den ikoniske statue Christ the Redeemer og slapp av på Copacabana beach. Vi har inkludert 2 netter på et kult hostel i byen og en returbillett hjem - men du kan velge hvor lenge du vil være her eller om du vil fortsette reisen din. Uansett hva du velger så er vi her for å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...