{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
ny solnedgangen på stranden på Cuba
Se som liste

Anbefalt varighet

10-14 dager

Antall land

1

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter & opplevelsesreise

Send forespørsel
Lengter du etter fargerike drinker, kubanske sigarer og en avslappende stemning? Da er kanskje dette reiseforslaget på Cuba akkurat det du ser etter!

Dette reiseforslaget gir deg mange av Cuba's høydepunkter: de gamle gatene i Havana, vakre klassiske amerikanske biler og en vanvittig chill stemning. OG selvfølgelig strendene, drinkene og de tradisjonelle cubanske rytmene. I dette reiseforslaget får du litt av alt!

Husk: Hvis du vil bli lenger her eller kombinere Cuba med andre destinasjoner - så kan vi hjelpe deg med planleggingen!

*Pris fra, per person (basert på 2 personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter t/r Havana
 • Overnatting i Havana
 • 8 dagers opplevelsesreise på Cuba
 • 2 ekstra netter i Havana etter opplevelsesreisen
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (som ikke er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Tilleggsaktiviteter utenom opplevelsesreisen
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Cuba's magiske rytmer

Ruteforslag: ✈️ Havana – Vinales – Playa Larga – Cienfuegos - Trinidad – Santa Clara – Havana - Home

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Havana

Du starter denne reisen i Cubas hovedstad, Havana. Det er et utrolig bra utgangspunkt for resten av reisen og det er i tillegg massevis å se her. Vi har inkludert en ekstra overnatting på et kult hostel, før du møter de andre backpackerne og starter turen på dag 2. Bruk den første dagen akkurat som du vil. Kos deg på stranden eller gå rundt i de fargerike nabolagene. Havana har en fantastisk «vibe» i tillegg til å være utrolig chill. På dag 2 møter du dine reisekamerater, sjekker ut deler av byen og reiser videre til Vinales på dag 3.

Vinales

En tur fra Havana til Vinales er et høypunkt i seg selv. Du reiser mellom vakre landskap og jordbruksområder, stopper innom et av landets mange tobakkplantasjer for å se hvordan de berømte sigarene blir laget. Vinales ligger i Pinar del Rio provinsen og er at av de vakreste naturlige områdene på hele Cuba. Du kan velge å dra på fottur eller sykkeltur eller så kan du velge å bare slappe helt av og ta inn utsikten fra dette vakre landskapet. Neste dag står du helt fritt til å gjøre det du vil, men vi anbefaler at du blir med på en dagstur til Cayo Levisa, som du kun når med båt. Vi snakker kritthvit sandstrand og utrolig muligheter for snorkling.

Playa Larga

Fra Vinales reiser du og gruppen din videre til Playa Larga. Dere stopper innom the Bay of Pigs for å få med dere litt ekstra snorkling! Playa Larga er en liten by ved stranden og det er nesten umulig å ikke bli forelsket i denne sjarmerende byen. Bruk resten av dagen på å bare nyte livet!

Cienfuegos

Fra Playa Larga fortsetter dere videre til Trinidad, med et lite stopp innom Cienfuegos på veien. Her har dere fritid til å oppleve de trange sidegatene og sjekke ut havnen på egenhånd. Hva du vil bruke tiden din på her er helt opp til deg. Vi anbefaler at du tar en tur til Cubas eldste botaniske hage eller opplever vakre Palacio del Valle. En gåtur igjennom Parque Jose Martí (UNESCO’s verdensarvliste) er også verdt en tur!

Trinidad

Neste stopp er Trinidad. Her starter dere med en liten orienteringstur for å bli kjent med byens historie. Ettermiddagen har dere fri til å gjøre hva dere vil, men på kvelden er det salsa som står på menyen.

Ikke langt unna Trinidad finner du Playa Ancon. Her kan du velge å bli med på litt snorkling eller bare slappe av på stranden – whatever floats your boat!

Santa Clara

Etter enda en full dag med fritid i Trinidad, starter du dag 7 med et besøk hos Manaca Iznaga samfunnet og et tekstilsenter der kvinner selger sine tradisjonelle plagg. Dette er et prosjekt som er støttet av vår partner og er et ledd i å støtte det lokale samfunnet. Du reiser videre mot Havana og stopper innom den historiske byen Santa Clara på veien. Sjekk ut det berømte Che-monumentet, før du vender nesa mot hovedstaden igjen.

Havana

Tilbake der du startet. Vi har inkludert 2 ekstra netter i Havana, slik at du får opplevd alle de delene av byen du ikke rakk sist gang. Klare farger, karibiske vibber og salsa rundt hvert eneste hjørne! Vi anbefaler deg å ta ett glass på Plaza Vieja eller spaser nedover Malecón boulevard. Det er et hav av ting å se og gjøre i Havana – så du kommer ikke til å kjede deg! Om du vil reise hjem eller fortsette videre er helt opp til deg. Uansett hva du velger, så hjelper vi deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...