{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Den ultimate reisen gjennom Mellom-Amerika


Opplevelsesreiser i Mellom- & Sør-Amerika
Se som liste

Anbefalt varighet

6 uker

Antall land

7

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter, opplevelsesturer + mye mer

Send forespørsel
Denne reisen er for de som elsker å oppleve så mye som mulig - kjapt! Syv (vi gjentar, syv!) land på ca. 6 uker spekket med eventyr og nye opplevelser. Denne reiseruten tar deg til noen av våre favorittsteder i Mexico, Belize, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Guatemala og Costa Rica, med en ukes surfing i Santa Teresa som toppen av kransekaka!

Vi har lagt all vår kjærlighet ned i det vi tror er det ultimate mellomamerikanske eventyret for de som ønsker å se alt. Reisen starter i Mexico med litt velfortjent avslapning og tid til å bli vant til dine nye omgivelser og medreisende. Etter noen dager er du avgårde, og da venter det blant annet mayatempler i Honduras, snorkling med rokker i Belize, vandring opp en vulkan i Guatemala og mye, mye mer.

Via mange flere aktiviteter og omveier, vil du endelig ende opp i Costa Rica der du blir med på en surfeleir i en uke. Etter alle disse inntrykkene og opplevelsene er det opp til deg: forlenge oppholdet eller fly hjem igjen med en ryggsekk full av sand og et hode fylt med minner? 

Husk at reiseruten kun er et forslag, og at du alltid kan justere den for å passe dine eksakte reiseplaner. Gi oss beskjed hvis det høres fantastisk ut (vi er sikre på at det gjør det) og om du trenger hjelp til å planlegge videre.

*Pris fra, per person basert på 2 personer som reiser sammen

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Cancun
 • 32 dagers eventyr gjennom Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua og Costa Rica i små grupper, fult av aktiviteter
 • 1 ukes surfing i Santa Teresa
 • Overnatting 
 • Flybilletter hjem fra San Jose
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist!
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Den ultimate reisen gjennom Mellom-Amerika

Oslo - Cancun – Caye Caulker – Antigua – Copan – La Libertad – Granada – Isla de Ometepe – Monteverde – La Fortuna – San Jose – Santa Teresa – Oslo

Husk at dette kun er et forslag og at du kan tilpasse ruten slik du vil ha den. Si ifra om denne ruten er midt i blinken (vi mener i hvert fall det) og om du vil ha hjelp til å planlegge en episk reise i Mellom-Amerika.

Mexico Det ultimate strandliv

Etter å ha landet i Cancun, reiser du videre til Playa del Carmen for å møte de du skal reise med de neste ukene, for å nyte en dag med solskinn og drinker. De første dagene dine her kommer hovedsakelig til å handle om å slappe av og kose deg, men du kan også velge å dra å besøke Maya-ruinene ved Tulum, eller ta en ferge til nærliggende Cozumel.

Belize Snorkle med stingrays

I Belize fortsetter den kule stemningen, med noen dager å tilbringe på Caye Caulker, en liten, men tilbakelent karibisk øy langsmed den beliziske kysten. Her finner du svaiende palmer, sandstrender og blå himmel. Snorkle med rokker og ammehaier, eller bare slapp helt av: det er opp til deg!

Guatemala Eventyr i høylandet

I Guatemala vil du lære alt om mayaenes kulturelle påvirkninger som er synlige den dag i dag. Når du kommer til Rio Dulce - som på en eller annen måte både er en by, en innsjø og en elv - vil du ha litt fritid til å legge dine egne planer. Bad under en naturlig varm foss eller prøv kajakkpadling under soloppgangen for å se brøleapene. De er det vanskelig å ikke få med seg: de regnes nemlig som det mest høylytte dyret i verden! Siste stopp i Guatemala er byen Antigua og dens omgivelser, det guatemalanske høylandet. Utforsk byens flotte barer og restauranter, klatre på vulkaner eller prøv deg på windsurfing ved innsjøen Atitlan.

Honduras Utforsk de imponerende Maya-ruinene i Copan

Tiden din i Honduras er kort, men innholdsrik, med et besøk til noen av de mest imponerende Maya-ruinene i Mellom-Amerika. Kolonibyen Copan er kjent for sin rike mayahistorie, men det er selvfølgelig mer å glede seg over her. Kan vi foreslå å stupe ned i de varme kildene etter en dag med utforsking? Sørg også for å prøve noe av den lokale kaffen, siden Honduras og spesielt høylandsregionen der Copan ligger er kjent for sine utmerkede kaffebønner.

El Salvador Surf, spis, chill, repeter

I El Salvador bor du flere steder. Først ut er Suchitoto, en sjarmerende liten by hvor stemningen er god, maten er god... alt er bare veldig bra. Herfra reiser du videre til kystregionen La Libertad. Nyt solnedgangen med en deilig kald drink i hånden, ta en surfetime og nyt den latinamerikanske stilen med å ta det med ro. Hvis du føler for noe litt mer aktivt, kan du vandre til flotte fossefall og unne deg fersk fisk på matmarkedet. Høres ut som en ganske ålreit liv, spør du oss!

Nicaragua Homestay i Isla de Ometepe

Nicaragua har flere kolonibyer i vente, med vakre Leon og Granada som ligger langs med ruta. Forbered deg på å gå mye de neste dagene, siden det er den beste måten å komme seg rundt i byen på. Vi anbefaler på det sterkeste å ta en vulkanvandring i Granada, siden de vulkanske fjellene ruver over byen fra alle vinkler og gir fantastiske bilder. Dine siste netter i Nicaragua vil være på den ganske pittoreske Isla de Ometepe, midt i en vulkansk innsjø. Her får du muligheten til å bli bedre kjent med de lokale, da du vil sove hos en lokal familie i et lite samfunn på øya. Du vil bli med vertene dine til frokost og middag for å virkelig få en smak av hvordan nicaraguanske familier lever.

Costa Rica Vandre oppe i skyene i Costa Rica

Tid for det siste landet på din mellomamerikanske reise: Costa Rica! Sannsynligvis den mest kjente av alle, og med god grunn. Den store mengden aktiviteter du kan gjøre her er nesten overveldende. Både i Monteverde og La Fortuna/Arenal får du god tid til å la ditt eventyrlystne hjerte løpe løpsk. Zipline gjennom tretoppene? Check. Elverafting? Check. Ri på hest gjennom jungelen? Igjen, check! Hvis du foretrekker å ha en mer chill tur, er det mange turstier og dyrereservater å besøke, eller så kan du velge å leie deg et paddleboard, kjøre ATV eller padle kajakk. Etter dette venter det en hel uke med surfing i den nydelige kystbyen Santa Teresa. Vi vedder på at du aldri vil reise hjem igjen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...