{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

En måned med frivillig arbeid og opplevelser i Costa Rica


En måned med frivillig arbeid og opplevelser i Costa Rica | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

4-6 uker

Antall land

1

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter & aktiviteter

Send forespørsel
Er du klar for en episk reise i vakre Costa Rica? Selvfølgelig er du det! Bruk en måned på å oppleve alt dette magiske landet har å by på: lær deg spansk, jobb som frivillig, prøv surfing og få med deg den grønne jungelen og det eksotiske dyrelivet.

Costa Rica har den perfekte kombinasjonen av fantastisk natur og varierte aktiviteter, i dette reiseforslaget får du oppleve mange av landets høydepunkter. Start opplevelsen med å bruke 2 uker på å lære deg spansk (som du kan få bruk mens du er her) og delta på et frivillighetsprosjekt som  jobber for å støtte det lokale samfunnet. I dette reiseforslaget har vi også inkludert en 4-dagers opplevelsesreise til jungelen i Tortuguero national park hvor du kommer til å se ville dyr i sine naturlige omgivelser.

Du kommer til å møte andre backpackere på spansk-kurset og som frivillig på prosjektet, men du har også fritid til å reise rundt på egenhånd - så det er ingen grense for hvor mange aktiviteter du kan få med deg. Hva med å teste ut surfing, yog eller zipline - eller legge ut på en tur opp en vulkan?

30.715,- *Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

 

Hva er inkludert?
 • Flybilletter
 • Ankomstpakke i San José
 • 2 uker med spansk og frivillig arbeid
 • 4 dager opplevelsesreise i Tortuguero National park
 • Overnatting i Puerto Viejo
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
 • ISIC-kort
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Lokal transport (utenom det som er inkludert i opplevelesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag En måned i Costa Rica

Ruteforslag: ✈️ San José - Santa Teresa - Rincón de la Vieja - San José - Tortuguero - Puerto Viejo de Talamanca - San José - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

San José Kickstart reisen din

Opplevelsene dine starter i San José, hvor du blir plukket opp fra flyplassen og slipper å stresse med å finne deg en taxi. Du blir kjørt til overnattingsstedet ditt i sentrum av byen, som oså er basen din for de neste 2 nettene. Bruk litt tid på å bli kjent med San José i ditt eget tempo- kanskje ta en tur innom nasjonalteateret og sentrumsmarkedet og teste noen av den lokale maten!

Santa Teresa 2 uker med spansk & frivillig arbeid

Finn veien til Santa Teresa og gjør deg klar for to uker med spansk timer og frivillig arbeid. Det å lære deg spansk kommer til å komme til nytte både under tiden som frivillig, men også når du reiser rundt i landet og resten av Mellom- og Sør-Amerika. I tillegg til spansktimene kommer du til å delta i et frivillighetsprosjekt som arbeider for å beskytte og respektere de naturlige ressursene. Arbeidsoppgavene er varierte og avhenger litt av sesong og været, men alle oppgavene baserer seg på å ivareta stredene, resirkulering og å støtte det lokale samfunnet.

Er du interessert i å jobbe med skilpadder, så kan du velge å legge til 3-4 uker i Santa Teresa for å delta på et skilpaddeprosjekt. Du kan også legge til litt surfing eller yoga mens du er her.

Rincón de la Vieja Dra nordover

Etter to uker med læring og fysisk arbeid er det på tide med litt avslappning og tid til å oppleve landets fantastiske natur. Vårt forslag er at du reiser nordover fra Santa Teresa for å oppleve fjellene og den frodige naturen i Rincón de la Vieja. Mens du er på vei dit, bør du bruke noen dager på å hoppe fra strand til strand, utvikle surfe ferdighetene dine og bruke spanskkunnskapene dine med de lokale. Når du har kommet deg til Liberia, bør skaffe deg en taxi som kan kjøre deg til Rincón de la Vieja.

*Dette er kun forslag til aktiviteter og er ikke inkludert i prisen.

San José Tilbake til hovedstaden

Fra Rincón de la Vieja, er det en ganske lang reise helt ned til hovedstaden, så hvorfor ikke legge inn noen stopp langs veien. Prøv deg på rafting på Tenorio River eller ri på hest i La Fortuna før du hopper på en lokal buss til San José - da er det bare å lene seg tilbake og nyte utsikten mens bussjåføren spiller sine favoritt "tunes".

*Dette er kun forslag til aktiviteter og er ikke inkludert i prisen.

Tortuguero National Park 4 dagers naturopplevelse

Reis fra San José gjennom bananplantasjer til den karibiske kysten, hvor du hopper på en båt ut til den avsidesliggende nasjonalparken Tortuguero. Her får du noen dager på å oppleve kanalene, strendene og den frodige jungelen i jakten på skilpadder, fugler og kaimaner. Er du skikkelig heldig kan du se den berømte "Jesus øglen". På fritiden din kan du slappe av hytta, i hengekøyen, i bassenget eller på stranden.

Puerto Viejo Reis på egenhånd

Neste etappe går sørover til de vakre strendene i Puerto Viejo de Talamanca. I stedet for å ta bussen ned hit, bør du sjekke ut alternativ transport og reise mer lokalt. Ta ferje fra Tortuguero til Limón. I Limón bør du ta turen innom en hvilken som helst "Soda" (et lite lokalt spisested) for å smake på en litt spicy og annerledes "gallo pinto"! Skaff deg et par "patís" for å spise på bussturen til Puerto Viejo.

Vi har inkludert 3 netter i Puerto Viejo, men det er helt opp til deg hvor lenge du vil være her. Når du kjenner at det er på tide å reise videre, vender du nesa mot San José for å fly hjem igjen ELLER reise videre i Costa Rica eller andre steder i Mellom-Amerika. Uansett hva du velger, så kan vi hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...