{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Eventyrlig reise gjennom 4 land i Mellom-Amerika


Eventyrlig reise gjennom 4 land i Mellom-Amerika | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

6-7 uker

Antall land

4

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter, opplevelsesreiser og så mye mer!

Send forespørsel
Gira på turen allerede? Dette reiseforslaget tar deg gjennom 4 fantastiske land i Mellom-Amerika i løpet av 6 uker og gir deg noen av de vakreste stedene i Panama, Costa Rica, Guatemala & Mexico. Det er ikke tvil om at denne reisen kommer til å være noe du husker for evig!

Vi har satt sammen det vi mener er det perfekte reisen gjennom Mellom-Amerika. Du starter dette reiseeventyret i Panama hvor det er hvite strender og spanskkurs som står på agendaen. Du drar videre gjennom Costa Rica og får oppleve både frodige jungler og sjarmerende byer underveis. Fortsett reisen til Guatemala hor du kommer tett på gamle kolonibyer og ruiner.  Du avslutter denne magiske reisen i Mexico med deilige strender og en surf camp. Kanskje mestrer du bølgene etter noen dager her?

Husk at dette kun er et forslag og at du kan tilpasse ruten slik du vil ha den. Si ifra om denne ruten er midt i blinken (vi mener i hvert fall det) og om du vil ha hjelp til å planlegge en episk reise i Mellom-Amerika.

*Pris fra, per person (basert på 2 personer som reiser sammen)

Hva er inkludert i prisen?
 • Flybilletter til Panama City
 • 2 overnattinger i Panama City
 • 4-dagers opplevelsesreise til San Blas øyene
 • Lær spansk i Bocas del Toro i 7 dager
 • 3 overnattinger i Puerto Viejo
 • 8-dagers opplevelsesreise gjennom Costa Rica
 • Flybiletter fra San José til Guatemala
 • 2 overnattinger i Antigua
 • 2 day Acatenango Hike
 • 6-dagers Tikal & Semuk Champey Experience
 • 8-dagers surf camp i Puerto Escondido
 • 2 ekstra overnattinger i Puerto Escondido
 • Flybilletter hjem igjen
 • Din egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

DESIGN DIN EGEN REISE

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Eventyrlig reise gjennom 4 land i Mellom-Amerika

Ruteforslag: ✈️ Panama City – San Blas – Bocas del Toro – Puerto Viejo – San José – Antigua - Puerto Escondido – Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Panama City

Første stopp i dette reiseforslaget er Panama City, hovedstaden i… Panama. Vi har fikset de første to overnattingene for deg, slik at du kan slippe fra deg bagasjen og dra ut i byen for å oppleve alt den kan tilby. Et must er selvfølgelig en tur til Panama kanalen! Panama City har massevis av koselig steder og historiske severdigheter som bør sees, så to dager her kommer til å fly fordi og før du vet ordet av det så er det på tide å reise videre.

San Blas, Panama 4-dager med øyliv

Fra Panama City går turen videre til vakre strender! San Blas øyene er rett og slett magiske. Hvordan høres 4 dager med hvite sandstrender, krystallklart vann og deilige cocktails? Ganske digg, ikke sant? Slapp av, gjem tærne i sanden og kjenn solen på kroppen – neste uke må du bruke hjernen! Det er bare å lade opp batteriene på San Blas. Når din tid i San Blas er over, tar du ferjen til fastlandet og fikser egen transport (mest sannsynlig buss - det er det rimligste) til Bocas del Toro.

Bocas del Toro, Panama Lær spansk

¡Hola! ¿Cómo estás? ¿Estás listo para aprender español? Tiden er kommet for å friske opp spansk ferdighetene dine. Du kommer til å få bruk for de på resten av denne turen! Vi har fikset et ukes opphold på en språkskole i vakre Bocas del Toro. I tillegg til at du får frisket opp spansken din, så ligger skolen i vakre tropiske omgivelser med bra et bra uteliv! Her har du 7 dager før du reiser videre til Costa Rica.

Puerto Viejo, Costa Rica Tid til å oppleve på egenhånd

Hopp på en lokal buss fra Bocas del Toro til Puerto Viejo, og gjør akkurat det som passer deg her! Vi har inkludert 3 overnattinger på et skikkelig kult hostel, men du kan selvfølgelig legge til flere netter om du vil det. Det er en del å gjøre i Puerto Viejo, som for eksempel rafting og ziplining. Er du glad i adrenalin så er absolutt dette stedet å være. Byen tiltrekker seg en god del backpackere, så her har du også store muligheter for å treffe andre unge på tur.

San José 8-dagers opplevelsesreise gjennom landet

Finn veien selv fra Puerto Viejo til San José (det går en direkte buss) og bli en natt eller to i byen (vi kan hjelpe deg finne et hostel hvis du vil). Neste punkt på agendaen er en 8-dagers tur som tar deg til noen av de beste stedene på Costa Rica. Du får blant annet se La Fortuna og den lille surfebyen Santa Teresa (+ mye mer). Du reiser sammen med andre unge backpackere og overnatting er inkludert i prisen. Et av høydepunktene på denne turen besøket til Arenal vulkanen!

Guatemala Egentid

Du flyr til Guatemala City og finner din egen vei til kolonibyen Antigua. Her har vi arrangert 2 netter for deg, slik at du kan utforske byen på egenhånd. Og stol på oss, det er mye å se på dette sjarmerende stedet. Vi har også inkludert en fantastisk 2-dagers hike i Acatenango og en 6-dagers opplevelse i Semuc Champey og Tikal - begge med avgang fra Antigua. Den første er en intens, men ikke alt for avansert hike for å se vulkanen, Acatenango. Du vil reise inn i Guatemalas villmark og finne huler og fossefall som engang var brukt til eldgamle Mayan ritualer. Du vil også lære om Tikal, et tidligere Maya citadel som har etterlatt noen imponerende ruiner. Prikken over i'en med denne turen er skråningene fra den aktive Pacaya vulkanen før du returnerer til hostellet i Antigua.


Når du er klar til å forlate Guatemala, kjøp en bussbillett og gå ombord bussen til Puerto Escondido i Mexico!

Puerto Escondido, Mexico Surf camp + egentid

Sist, men ikke minst, så har vi inkludert en 8-dagers surf camp i strandbyen Puerto Escondido. Kan du ikke surfe? Null stress, her er det instruktører for alle nivåer! Surf på dagen og chill ved bålet om kvelden. Surf campen tiltrekker seg mange unge backpackere fra alle mulige steder – så her har du gode muligheter for å treffe nye folk.

I dette reiseforslaget har vi inkludert flybilletter hjem fra Puerto Escondido, men det er selvfølgelig helt opp til deg om du vil bli værende litt lenger eller reise videre. Vi hjelper deg med planleggingen uansett!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...