{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fjelltur i Peru & Colombia


Rainbowmountain fottur | Inca Trail | Fjelltur i Peru & Colombia | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

5-7 uker

Antall land

2

Reisemåte

Backpacking & Trekking

Inkludert i prisen

Lost City Trek, Rainbow Mountain Trek & Inca Trail + mer!

Send forespørsel
Finn frem støvlene, for dette er den ultimate fjellturen i Sør-Amerika!

Opplev Sør-Amerikas naturlige skjønnhet til fots og bli godt kjent med lokale underveis på turen. Dette reiseforslaget tar deg med på de beste fjellturene og vandringene i Colombia og Peru. Gjør deg klar for å svette deg gjennom Colombias Lost City Trek og bli tungpustet av høydemetrene i Andesfjellene i Peru. Kryss elver, jobb deg gjennom tykk jungel og klatre over høye fjelloverganger. Belønningen din? Ja, det blir utsikten over eldgamle ruiner, fargerike fjellformasjoner underveis og opplevelser utenom det vanlige. Dette reiseforslaget gir deg god nok tid imellom hver av opplevelsene, slik at du får ladet opp batteriene til neste fjelltur.

Dette forslaget er for deg som er litt «sporty» og som vil utfordre sin indre Indiana Jones!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybillett til Cartagena
 • Ankomstpakke i Cartagena
 • The Lost City-vandring og Medellín
 • 2 netter på hostel i Bogota
 • Flybillett fra Bogotá til Cuzco
 • Ankomstpakke i Cuzco
 • Dagstur til Rainbow Mountain
 • Inca Trail 
 • Flyreiser fra Lima
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Tilleggsaktiviteter

Ruteforslag Fjelltur i Peru & Colombia

Ruteforslag: ✈️ Cartagena - Lost City Trek - Medellín - Cusco - Rainbow Mountain - Inca Trail - Lima - Home

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Colombia: Cartagena - Ankomst & finn deg til rette

Start dette fjelleventyret i sivilisasjonen, før du vender nesa mot den ville naturen: Cartagena er det perfekte stedet å starte. Dette er en pulserende og fargerik by som er full av overraskelser. Vi har sørget for at du blir plukket opp på flyplassen og kjørt til overnattingsstedet ditt som er et kult hostel i byen. Bruk tiden til å gjøre akkurat det du vil! Slapp av, bli med på en gratis guidet tur eller join en yoga-time på taket.

Colombia: Santa Marta til Ciudad Perdita (Lost City Trek)

Det karibiske eventyret starter med en natt i vakre Santa Marta. Opplev denne vakre kystbyen og skaff deg det siste du trenger til fjellturen. Neste dag skal dere nemlig ut i jungelen på en 5-dagers vandring til Ciudad Perdita, også kjent som «the Lost City». Det er her du finner din indre Indiana Jones: klatre bratte vegger, bli sølete, kryss elver og sov utendørs underveis.

Etter å ha gjennomført turen får du litt tid på en av de aller beste strendene i Colombia: Tayrona National Park. Avkjøl de såre beina dine, nyt en kald øl, se solnedgangen med de nye reisekompisene dine. Deilig avslutning på første etappe!

Colombia: Opplev Medellín

Du hopper ombord på et fly til Medellín for en morsom kveld på byen med gruppen din i nabolaget; Comuna 13. Medellín er faktisk et veldig sikkert sted å reise til og det er utrolig mye kult å se her!

Etter å ha sagt hade til reisekompisene for denne gang, har du tid til å oppleve byen på egenhånd. Guatapé burde definitivt være på listen din mens du er her! En tur til Salento er også å anbefale – perfekt hvis du vil gå litt mer tur.

Hopp på bussen: neste stopp er Bogota!

Colombia: Utforsk Bogota

Når du har ankommet Bogota med bussen, er du klar til å sjekke inn på vårt favoritthostel i byen. Vi har arrangert 2 netter for deg, noe som gir deg god tid til å utforske hovedstaden i Colombia! Og stol på oss, det er mange kule steder å oppdage. Når du er klar til å forlate Bogota, ta turen til flyplassen og gå ombord på flyet til Cuzco i Peru. Det er på tide å bli aktiv!

Peru: Cuzco - ankomst & finn deg til rette

Ankomsten i Cuzco kan ta pusten fra deg, bokstavelig talt - denne lille fjellbyen ligger på 3.400 meter over havet! Du får nok av tid til å få igjen pusten, bli vant med omgivelsene dine og sjekke inn på det supersjarmerende overnattingsstedet ditt – midt i byen. Det massevis av kule kafeer, restauranter og butikker rundt om i byen, i tillegg til noen historiske steder man bør få med seg. Cuzco er av de byene hvor reisende føler seg hjemme med en gang. Velkommen til Peru!

Peru: Rainbow Mountain Trek

Opp og stå! Dere står opp tidlig og blir ført til startpunktet for fjellturen. Fra Quesiuno er det en ganske krevende 3-4 timers gåtur til den lille landsbyen Llamachimana. Her får du overnatte under stjernene før du neste dag spiser en god frokost og fortsetter på siste etappe av turen. Det er ganske brått opp til utsiktpunktet; Red Valley, men herfra får du en vanvittig utsikt over Rainbow Mountain. På vei ned kan du glede deg til en velfortjent lunsj mellom blå laguner. Du har faktisk gått totalt 14 kilometer innen du når siste del av Rainbow Mountain Trek. Vi tar deg med tilbake til Cuzco, der kan du lade opp til den neste episke fjellturen.

Peru: Inca Trail - Trek til Machu Picchu

Du får en dag til å hvile beina, før du skal legge ut på den mest berømte turen i dette reiseforslaget: The inca Trail. Dette er den gamle ruten som inkaene reiste for å komme til den eldgamle byen Machu Picchu. Hele denne fjellturen er magisk og kommer til å ta pusten fra deg. Det er egne personer som bærer mesteparten av tingene dine, så du trenger kun å gå med en dagstursekk.

Fjellturen går over 4 dager totalt i variert terreng, med majestetiske fjell og lamaer. Du overnatter også i telt underveis. Den siste dagen starter dere før soloppgang for å sikre at du og gruppen din er de første som kommer til «Sun Gate of Machu Picchu». Det er en ganske episk avslutning på denne turen, men så er også hele ruten ganske uforglemmelig i seg selv.

PS. Inca Trail har en tendens til å bli utsolgt god tid i forveien. Rakk du ikke å bestille din billett? Slapp av, vi vet om mange kule alternativer!

Peru: Lima - Perus hovestad

Vi lar resten av dette reiseforslaget være opp til deg. Det er så vanvittig mye mer å se I Peru, men det avhenger av ditt budsjett og tiden du har. Snakk med din reisespesialist om du vil legge til noen dager i dette vakre landet. Vi anbefaler blant annet å ta bussen tilbake via Arequipa, Nazca og Huacachina!

Vi har booket flybilletter hjem fra Perus hovedstad, Lima. Hvis du ikke er helt klar for å dra hjem enda, så kan vi hjelpe deg med å finne den riktige reiseruten for deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...