{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
woman-walking-on-the-beach-playa-del-carmen-mexico
Se som liste

Anbefalt varighet

3-4 uker

Start

Mexico City

Slutt

Cancun

Inkludert i prisen

Flybilletter og aktiviteter

Send forespørsel
Legg ut på en eventyrlig reise gjennom magiske Mexico! På denne turen kommer du til å få utforske alle de beste delene av landet og avslutte turen med et dykkerkurs i ikoniske Playa del Carmen.

Klarer du ikke bestemme deg for hvor i Mexico du har lyst å reise til? Da bør du titte nærmere på dette reiseforslaget! Denne ruta inkluderer en 16 dagers opplevelsesreise rundt om i Mexico, der du får oppleve den perfekte mixen av kultur, mat, historiske ruiner, cenoter, natteliv og vakre strender. 

Reisen starter i Mexico City der du kan spise deg mett på fantastisk mexicansk mat før du reiser videre innover i jungelen for å utforske vill natur og utrolige ruiner. Turen avslutter i Cancun der du får sjansen til å legge deg langflat og nyte sola på de kritthvite strendene som Yucatan-halvøya er så kjent for. 

Ta deretter turen til Playa del Carmen for et 5 dagers dykkerkurs og oppdag Mexicos magiske undervannsverden før du vender snuten hjem igjen.

P.S. Det er obligatorisk med et par dagers avslapning etter å ha dykket før du setter deg på flyet hjem - men du er jo i paradis så det gjør vel ikke noe?

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Mexico City
 • 16 dagers opplevelsesreise i Mexico
 • 5 dagers dykkekurs
 • 15x frokost, 3x lunsj, 2x middag
 • Flybilletter hjem fra Cancun
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Valgfrie/tilleggsaktiviteter

Reiseforslag Magiske Mexico

Reiserute: ✈️ Oslo - Mexico City - Puebla - Oaxaca - Puerto Escondido - Merida - Valladolid - Tulum - Playa del Carmen - Cancun - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Fra Mexico City til Cancun På tide å finne frem din indre Indiana Jones

Kickstart ditt meksikanske eventyr med et par dager i Mexico City, og bli kjent med de andre backpackerne du nå skal tilbringe de neste 2 ukene med. Utforsk denne massive byen med sine fargerike nabolag og fascinerende historie før det er på tide å oppleve resten av Mexico!

I løpet av de første dagene kommer du til å reise sørover til Puerto Escondido, der du kommer til å hoppe på et fly til Yucatan-halvøya. Gjør deg klar til å oppleve alt fra lokal mat til ikoniske gamle ruiner, små byer og utrolig historie. Du kommer også til å få masse tid til å dykke i de vakre cenotene som finnes lang veien, eller kanskje vil du heller slappe av på stranda med en paraplydrink i hånda? Du får også muligheten til å danse deg bort i det lokale utelivet.

Den 16 dager lange turen ender i Cancun, der du til slutt vil gå ombord på flyet ditt hjem. Men først er det på tide å dra til Playa del Carmen for et 5 dagers dykkerkurs!

Playa del Carmen Lær deg å dykke

Å ta Open Water Course i Playa del Carmen kommer til å gi deg en dykkeopplevelse som er langt fra hva du ville fått noe annet sted! Å se lyset trenge gjennom små hull i undervannshuler er en magisk opplevelse som du mest sannsynlig aldri kommer til å glemme.

Kurset består av fem læringsmoduler, det vil si at det er en kombinasjon av selvstudium og teori samt praktiske leksjoner og en eksamen.

Når det gjelder overnatting under kurset, kommer du til å sjekke inn i din egen leilighet. Bare 100 meter unna finner du dykkesenteret, stranden og hovedgaten med kafeer, barer, små kunstbutikker og meksikanske markeder.

Vær oppmerksom på at du bør planlegge en dag eller to etter ditt siste dykk før du hopper på returflyet hjem.

Dersom du vil fortsette turen, er det bare å gi oss beskjed så hjelper vi deg gjerne!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...