{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
fottur gjennom torres del paine i chile
Se som liste

Anbefalt varighet

4-5 uker

Antall land

2

Reisemåte

Backpacking & fotturer

Inkludert i prisen

Flybilletter, lokal transport & opplevelsesreiser

Send forespørsel
Dette er det ultimate reiseforslaget gjennom et "must see" i Sør-Amerika: Patagonia!

Dette reiseforslaget tar deg igjennom både Argentina og Chile og du starter denne episke reisen i vakre Buenos Aires før du vender nesa mot El Calafate og Perito Moreno Isbreen. Derfra går reisen videre til Puerto Natales, hvor du blir med på Torres del Paine trek! Neste stopp er Punta Arenas hvor di får oppleve både vulkaner og episk natur i Puerto Varas og Chiloe. Nest siste stopp på reisen er den sjarmerende havnebyen Puerto Montt før du ender opp i hovedstaden i Chile, Santiago.

Dette reiseforslaget gir deg det beste av Patagonia. Pulserende byliv, vill natur, lokal kultur og naturlige underverk. Hva er det å ikke like?

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybillett til Buenos Aires
 • Ankomstpakke i Buenos Aires
 • Innenlandsfly til El Calafate
 • Ankomstpakke i El Calafate
 • Lokalbuss til Puerto Natales
 • 6 dager på Torres del Paine Trek
 • Lokalbuss til Punta Arenas
 • 1 natt i Punta Arenas
 • 4 dagers opplevelsesreise i Puerto Varas og Chiloe
 • Fly til Santiago
 • 2 netter på hostel i Santiago
 • Flybillett hjem fra Santiago
 • Din egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter

Ruteforslag Patagonia Explorer

Reiseforslag: ✈️ Buenos Aires – El Calafate – Puerto Natales – Punta Arenas – Puerto Montt – Santiago – Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Sør-Amerika eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner

Buenos Aires

Kos deg med litt tid på egenhånd for å oppleve denne storbyen! Vi har fikset overnatting for deg, så det eneste du trenger å gjøre er å se alt du har lyst til. Spaser gjennom gatene med de fargerike husene i “La Boca”, oppdag de historiske bygningene i San Telmo (kanskje ser du også litt av den berømte dansen: Tango) eller bare slapp av i den rolige atmosfæren i Palermo. Buenos Aires kommer ikke til å skuffe deg, det er absolutt en av de fineste byene i Sør-Amerika!

El Calafate Perito Moreno isbreen

Du hopper på et lokal fly til El Calafate, hvor du blir plukket opp på flyplassen og kjørt til overnattingsstedet ditt. Her har du tre dager på å oppleve denne sjarmerende byen og besøke Perito Moreno isbreen i Los Glaciares National Park, før du reiser videre til en ny destinasjon.

Noe du absolutt bør gjøre når du er i El Calafate, er å chille ved Lago Argentina en dag. Det er et perfekt sted for en picnic og for å dyppe tærne dine i vann på en varm dag!

Puerto Natales Fottur gjennom Torres del Paine

De neste seks dagene blir du med andre backpackere på en fottur gjennom den berømte Torres del Paine i den chilenske delen av Patagonia. Denne turen er kjent blant aktive reisende som en av de vakreste rutene i verden. I løpet av fire dager vandrer du gjennom lanskap som tar pusten fra deg, du ser isbreer, turkise laguner og de berømte "three towers". Turen kan være litt ufordrene, men den er absolutt verdt det!

For å feire at du har gjennomført turen så anbefale vi at du besøker Mesita Grande! Det er den beste pizzaen i byen og de har kun et stort bord - så det er et perfekt stedet å treffe nye mennesker!

Punta Arenas Bli en natt og kos deg på egenhånd

Du har en dag på å oppleve denne sjarmernde byen før du reiser videre til ditt neste stopp. Lei deg en kajakk elle rhopp ombord på en båt langs Magellan stredet. Kanskje ser du noen søte pingviner!

Denne kystbyen kalles ofte for “the gateway into Antartica”, så hvis du vil legge til noen dager på reisen din anbefaler vi en 11-dagers tur til Sør-Shetland og Antarktis-halvøya.

Puerto Montt Fotturer, seiling og markeder

Puerto Montt er startpunktet for de neste fire dagene. Du får oppleve Osorno og Calbuco vulkanene, seile opp Chacao-kanalen (kanskje ser du også Sea Wolves som er en type ulv) og du besøker den sjarmerende øya Chiloe og markedene. Neste stopp på reisen er Santiago de Chile

Santiago Den pulserende hovedstaden

Siste etappen på denne episke reisen slutter i Santiago, Chiles hovedstad. Her hard u tid til å oppleve byen på egenhånd. En ting du definitivt bør gjøre er å gå opp Cerro San Christobal! Vi kan garantere deg at det er det beste stedet for å se solnedgangen over Santiago!

Hvsi du ikke er klar for å forlate Chile, så kan du velge å legge til noen dager og oppleve den nordlige delen av landet. Snakk med oss om mulighetene!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...