{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Strand- og Jungelliv i Mexico & Costa Rica


Strand Puerto Escondico
Se som liste

Anbefalt varighet

6-8 uker

Antall land

2

Reisemåte

Backpacking

Når er det best å reise?

November til mars

Send forespørsel
Vil du kombinere noen av verdens beste strender og fantastiske kulturelle severdigheter med frodig jungel og fantastisk dyreliv? Vel, da kan denne reiseruten i Mexico og Costa Rica være akkurat den rette kombinasjonen for deg!

Reisen starter i en av verdens største byer, Mexico City. Absorber omgivelsene og gjør deg klar for et 8 dagers eventyr gjennom sentrale Mexico, før du ankommer vakre Puerto Escondido. Du kommer til å oppleve alt fra  storbyliv til den klassiske latinamerikanske avslappede atmosfæren. Forvent sand i sandalene, cocktailer ved stranden, bølger som slår forsiktig mot kysten og deilig autentisk taco til lunsj. Mexico har alt!

Turen går videre herfra til Cancun, og her bør du utforske både Yucutan og Quintana Roo. Her er det strender i massevis, vakre Maya-ruiner og xenotes (naturlige dypvannskilder) nesten overalt.

Fra Cancun flyr du til San José hvor du får bli med på en 11 dagers opplevelsesreise sammen med andre backpackere. Sjekk ut alle de kule stedene i Costa Rica før du ender opp ved stranden i Santa Teresa: perfekt dersom du er glad i surfing.

Bli her så lenge du vil, før du drar tilbake til San José og flyr hjem. Eller videre? Det er opp til deg!

Husk at dette bare er et eksempel og at du kan skreddersy dette ruteforslaget til dine behov og ønsker! Kanskje du ønsker å korte ned antall dager? Kanskje du vil reise mer? Vi har mange alternativer, bare ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Mexico City
 • 8 dagers opplevelsesreise fra Mexico City to Puerto Escondido
 • 8 dagers surfecamp i Puerto Escondido
 • Flybilletter fra Puerto Escondido til Cancun
 • Flybilletter fra Cancun til San José
 • 11 dagers opplevelsesreise i Costa Rica
 • Flybilletter hjem fra San José
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Valgfrie/tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Strender & jungler i Mexico & Costa Rica

Reiserute: ✈️ Oslo - Mexico City - Puebla - Oaxaca - Puerto Escondido - Cancun - San José - La Fortuna - Monteverde - Liberia - Nosara - Tamarindo - Santa Teresa - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

8 dagers opplevelsesreise Mexico City til Puerto Escondido

Ankom Mexico City etter en lang flytur. Legg beina høyt, og gjør deg klar til å starte eventyret neste dag. Her blir du med andre backpackere på en 8 dagers opplevelsesreise gjennom sentrale Mexico. Her reiser du blant annet gjennom Puebla og Oaxaca (kjent for sin Mezcal produskjon), før du endre turen i vakre Puerto Escondido.

Lær deg å snakke spansk - og surfing! Puerto Escondido, Mexico

Vi har booket deg inn på en 8 dagers surfecamp hvor du lærer å surfe som en proff! Aldri prøvd det før? Ikke stress!. Vi samarbeider med et veldig kult selskap som kun tilbyr de beste surfe instruktørene slik at du er oppe og står på det brettet på null komma niks. Du bor på en surfecamp og stemningen her er super chill. Og det aller beste? Denne campen kombinerer både spansk og surfing - perfekt for resten av turen. Så om du kan litt spansk fra før, så er dette en perfekt mulighet for å tørke støv av spansk kunnskapene. Og er du helt grønn, så er dette en super mulighet til å lære deg helt grunnleggende spansk: det kommer godt med videre på turen! Etter 8 dager her setter du deg på flyet videre til Cancun.

Utforsk Yucutan & Quintana Roo Utforsk på egenhånd

Du ankommer Cancun, og hva som skjer videre er helt opp til deg. Vi anbefaler at du bruker minst 2 uker på å utforske regionene Yucutan og Quintana Roo, helst mer tid hvis du har mulighet til det. Det er massevis av ting å se og oppleve, og vi snakker ikke bare om de fantastiske strendene. Ta turen innover i landet og oppdag gamle Maya-ruiner eller besøk en av de utallige xenotene, perfekte for en dukkert når det blir for varmt. Når du er klar til å reise videre, er det på tide å utforske Costa Rica!

Opplev det beste av Costa Rica San José til Tamarindo

Du lander i San José, hovedstaden i Costa Rica. Her kommer du til å møte en annen fet gjeng med backpackere som skal bli med deg på tur de neste 11 dagene. Hvis du er på jakt etter spennende eventyr, så kan du se frem til både Monteverde og La Fortuna der du kommer til å få oppleve den frodige jungelen og massevis av kule adrenalinpumpende aktiviteter. Reisen ender i Tamarindo, og fra Tamarindo til Santa Teresa reiser du på egenhånd.

Surf's up... Igjen! Santa Teresa, Costa Rica

Santa Teresa er en av de små pittoreske byene ved stranden hvor livet går ekstremt sakte. Besøk The Bakery (ja, det er navnet) for en utmerket frokost, og vis frem dine nye surfeskills. Santa Teresa er et sted elsket av surfere fra hele verden, og du vil raskt oppdage hvorfor. Dessverre har alle gode ting en slutt, og det er på tide å vende tilbake til San José for å fly hjem. Hvis du vil, altså. Dersom du vil fortsette turen, er det bare å gi oss beskjed så hjelper vi deg gjerne!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...