{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Lær spansk mens du utforsker Mellom-Amerika


Spanish At Locations Panama Boquete Classroom
Se som liste

Reiselengde

4 uker

Hvor?

Panama & Costa Rica

Hva lærer du?

Spansk, sør-amerikansk dans og matlagning

Lommepenger

3.000 - 5.000 NOK

Send forespørsel
Traveling Classroom er en unik blanding av reiseeventyr og spanskkurs. Utforsk Panama City, Boquete og Bocas del Toro i Panama og Turrialba i Costa Rica over 4 uker - samtidig som du lærer deg spansk!

Dette kurset er for studenter som ønsker å reise mens de lærer seg spansk. Ved å dele daglige aktiviteter som shopping og matlaging med en spansktalende instruktør, kan du fordype deg i en spennende og inspirerende kultur - samtidig som du lærer deg spansk. Dette er et utradisjonelt klasserom som vil gjøre det morsomt å lære et nytt språk og gi deg muligheten til å virkelig oppleve et en kultur fra innsiden.

Programmet starter i Panama City. Utenfor spansktimene får du tid til å utforske historiske deler av Panama og den berømte Panamakanalen, du kan ta dansekurs i latinamerikansk dans og snorkle på San Blas-øyene. Siden du er så nær den lokale befolkningen er det enkelt å engasjere seg i bylivet, samtidig som du får praktisert spansken din - noe som gjør det så mye raskere å lære.

Videre reiser du til Boquete med lokale busser. Her får du muligheten til å bo hos en lokal familie - en opplevelse tillater deg å komme enda tettere på den lokale kulturen mer enn noe annet. I tillegg til å besøke lokale skoler og ta spansktimer, vil du få muligheten til å gå fotturer, se fossefall og varme kilder, ta en guidet kaffetur og utforske Barú-vulkanen.

Ditt tredje stopp er den karibiske øya Bocas del Toro. Spanskskolen kan kombineres med PADI-kurs på den lokale dykkeskolen, og du kan utforske mange attraksjoner rundt om på øya.

Ditt siste stopp er Costa Rica. På dette tidspunktet vil dine spanskkunnskaper ha blitt betydelig forbedret, og du vil få muligheten til å ta en frivillig språktest (A1 til C2) og alle vil få sertifikatene sine. Selvfølgelig vil du også få nyte fantastiske utflukter med utrolige natur, og kanskje tør du begi deg ut på en adrenalinfylt raftingtur?

Ved reisens slutt kommer du til å ha forbedret - eller kanskje tilegnet - deg flere nye ferdigheter: du vil ha en bedre forståelse av det spanske språket, du kommer til å ha opplevd kulturer på nært hold og utforsket lokale og ikke-turistete byer samt verdenskjente steder. Til slutt vil du få en personlig utvikling som ingen andre, og sannsynligvis også en gjeng med nye venner.

NB: Prisen er en fra-pris, basert på 2 personer som reiser sammen

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Panama City, og hjem fra San José
 • Pickup i Tocumen - Panama City airport og transfer til hostellet
 • Transport mellom destinasjonene
 • Frokost
 • Accommodation in shared dorm rooms
 • 4 ukers spansk kurs (20 timer per uke) på 4 forskjellige steder (Panama City, Boquete, Bocas del Toro & Turrialba)
 • 4 latinamerikanske dansekurs 
 • 3 lokale matlagingskurs
 • 3 Happy Hour fredager
 • Guidet tur til Casco Viejo og Panama Kanalen 
 • To overnattinger på San Blas øyene
 • Canopy Tour (zip lining i tretoppene)
 • Seiling på katamaran
 • Rafting på Pacuare River & overnatting ved River Camp
Hva er ikke inkludert?
 • Tilknytningsbilletter i Norge til Gardermoen, Oslo
 • Måltider som ikke er inkludert på turen
 • Valgfrie aktiviteter 
 • Utstyr til turen 
 • Vaksinasjoner
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Lær spansk mens du utforsker Sentral-Amerika

Oslo - Panama City - San Blas Islands - Boquete - Bocas del Toro - Turrialba - Oslo

Du flyr til Panama City hvor du blir hentet på flyplassen av kursoperatøren. Møt opp med resten av gruppen, gjør deg klar til de neste 4 ukene der dere skal få utforske noen av de flotteste stedene i Panama og Costa Rica - samtidig som dere lærer spanks!

Dersom du ønsker å forlenge oppholdet ditt, eller vil ha mer tid til å utforske før kursoppstart, gi oss beskjed så hjelper vi deg!

Uke 1: Panama City til San Blas Islands, Panama

Kurset starter i Panama City. Etter spansktimene får du muligheten til å utforske de viktigste historiske landemerkene til Panama, samt nyte rooftop barer og lokale restauranter. Du vil også få besøke Miraflores for å lære om den berømte Panamakanalen og se de enorme skipene passere gjennom slusene. Og selvfølgelig må du prøve ut latinamerikanske dansekurs med en lokal danselærer. Du vil også få møte urbefolkningen i Kuna og oppleve de idylliske tropiske øyene San Blas. Guidet tur ut til en mindre øy der du kan snorkle langs med et sunket skip er inkludert.

Dette er ikke formell klasseroms undervisning: her blir nemlig læreren med på turen og vil gir så mye informasjon som mulig spansk. Dersom gruppen ønsker det, kan læreren også
organisere noen leker eller veiledningsøkter.

Uke 2: Boquete, Panama

I uke to reiser du fra Panama City til Boquete med lokale busser. På kvelden får du en omvisning rundt skolen i Boquete, området rundt og lokal historie. Det friske klimaet i Boquete er flott for å studere, så her kan du ha rask fremgang. Alternativene er å bo på skolen eller å bo en uke hos en lokal vertsfamilie.

Zip-lining opplevelsen er en høyhastighets adrenalin-tur som er perfekt for å nyte Panamas regnskog ovenfra, samt beundre jungelen fra 13 forskjellige ziplione stopp.

Fotturer, fossefall, varme kilder, en guidet kaffetur, og vulkanen Barú er attraksjoner verdt å utforske.

Uke 3: Bocas del Toro, Panama

Uken etter reiser du med buss og båt fra høylandsbyen Boquete til den karibiske øya Bocas del Toro. På søndag kommer katamaranturen og snorkling til å klimatisere alle inn i den karibiske livsstilen.

I løpet av uken er det veldig populært å utforske de mange strendene og andre attraksjonene rundt øyene i kajakker, sykler eller vanntaxier. Dykkeskolen, noen få skritt unna skolen, tilbyr alle PADI-kurs på en måte som enkelt kan kombineres med spansktimene.

Uke 4: Turrialba, Costa Rica

Siste stopp er Costa Rica! I Turrialba, Costa Rica, kan den ikke-turistete følelsen av byen nytes, og all spansk som har blitt lært så langt kan praktiseres med de lokale "ticos", et kallenavn for costaricanere. I løpet av den siste undervisningsdagen tilbys det muligheter til å ta en nivåprøve (nivå A1 til C2). På den siste Happy Houren under grillingen vil det bli overrakt sertifikater til alle deltakerne, innsatsen som er lagt ned vil bli feiret og sammen gjør vi oss klare for den siste spektakulære ekskursjonen: raftingturen på Pacuare. Denne ekskursjonen tar deg med nedover elven fylt med fantastisk natur og ville stryk. Campingplassen som ligger i hjertet av jungelen ligger perfekt til dersom du ønsker å lære mer om regnskogen, eller dersom du bare vil chille i en hengekøye.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...