{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Uvirkelig natur i Argentina


Opplevelsesreise i Mellom-Amerika
Se som liste

Anbefalt varighet

1 måned

Antall land

1

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter, opplevelsesturer + mye mer

Send forespørsel
Hvis det er ett sted naturelskere trenger å besøke minst én gang i livet, så er det Argentina. Fra det røffe og øde landskapet i Patagonia, til den koslige hovedstaden Buenos Aires, her kommer kameraet ditt til å jobbe på overtid.

Med denne reiseruten vil du oppleve en tur fullpakket med fotturer og opplevelser. Fokuset ligger 100% på naturen, så etter noen dager i Buenos Aires bør du forberede deg til å se patagonske naturunderverker som Torres del Paine, El Calafate og Tierra del Fuego. I galleriet under får du et lite glimt av hva som venter deg. Etter ca. 2,5 uker i Argentinas villmark flyr du fra Ushuaia i sør tilbake til Buenos Aires, hvor du enten kan fly rett hjem eller nyte hovedstaden i noen ekstra dager. 

Husk at denne reiseruten kun er et forslag og at du alltids kan justere den for å passe dine nøyaktige reiseplaner og drømmer. Ta kontakt så kan vi sette sammen et skreddersydd eventyr basert på denne reisen: helt utifra dine egne ønsker og behov. Våre reisespesialister hjelper deg gjerne!

*Pris fra, per person basert på 2 personer som reiser sammen

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Buenos Aires
 • Ankomstpakke med 2 overnattinger i Buenos Aires
 • 4 dagers Patagonia-, pingvin- og hvaltur i Puerto Madryn 
 • 9 dagers opplevelsesreise gjennom høydepunktene i Patagonia
 • 4 dagers verdens-ende tur i Ushuaia
 • Innenlandsflyvning fra Ushuaia til Buenos Aires
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Uvirkelig natur i Argentina

Hjem - Buenos Aires– Puerto Madryn – El Calafate - Ushuaia – Buenos Aires – Hjem

Husk at dette kun er et forslag og at du kan tilpasse ruten slik du vil ha den. Si ifra om denne ruten er midt i blinken (vi mener i hvert fall det), og om du vil ha hjelp til å planlegge en episk reise i Sør-Amerika.

Buenos Aires Argentinas fargerike hovedstad

Buenos Aires, hovedstaden i Argentina, er kjent for sin nydelige koloniale arkitektur. Å vandre langs med gatene og torgene føles ut som en reise tilbake i tid. Det fargerike La Boca-området er en fryd for øyet, og det samme er San Telmo med sine brosteinsgater og matmarked. En annen ting Buenos Aires er kjent for, er overfloden av gatekunst i de forskjellige bydelene. Det øker bare sjarmen og fargene i byen, og du kan til og med bli med på gatekunstvandring om du vil. På slutten av dagen kan du gå ned på en av barene på Plaza Serrano for noen velfortjente drinker. Og du, kan vi foreslå å prøve en av de mange argentinske grillstedene?

Puerto Madryn Hvaler, pingviner og slående kystlinje

Puerto Madryn er det beste stedet for å oppdage marint liv i Patagonia. Det er inngangsporten til Valdes-halvøya, et naturreservat hjem til elefantsel, pingviner, sjøløver og hvaler. Dette og de fantastiske klippene og sandstrendene er hovedgrunnen til et besøk, selv om den walisiske byen Gaiman er interessant for historieinteresserte. Vårt tips: gå til Punta Tombo, et must-besøk for de som elsker søte små pingviner (det er vel alle?!). Med nesten en million pingviner er denne kolonien den største utenfor Antarktis og definitivt det beste stedet å se dem i Patagonia.

El Calafate Ice ice baby

El Calafate er enda en slik inngangsport, denne gangen til Los Glacieres nasjonalpark. Her kan du få oppleve de mange isbreene, inkludert Petito Moreno-breen. Nær den chilenske grensen er dette området en del av Andesfjellene som garanterer et fantastisk bakteppe for alle bildene dine. Det er ikke bare Petito Moreno som vil fange oppmerksomheten, vi anbefaler også å ta en av de mange fotturene for å se flere av isbreene og innsjøene i området.

Ushuaia En reise til verdens ende

Tierra del Fuego, eller Ildlandet på norsk, er en øygruppe som merkelig nok er delt mellom Chile og Argentina, der kun den østligste delen av øya tilhører Argentina. Havnen i Ushuaia er der ekspedisjonene til Antarktis kaster loss fra, men Tierra del Fuego nasjonalpark har også knallblå innsjøer og fantastisk utsikt. For å komme deg hit kan du ta ''verdens ende''-tog. "End of the world" er navnet som brukes for hele regionen, og det er ganske passende siden Ushuaia er stolt av å være den sørligste byen i verden. Mange grunner for et besøk, vil vi si! Beleilig er det også at de har egen flyplass. Vanskelig å sette fingeren på hvorfor du bør dra tilbake til Buenos Aires igjen, egentlig...

Buenos Aires Tilbake til hovedstaden

Siste stopp: Buenos Aires! Nyt noen ekstra dager i byen før hjemreisen. Vi har masser av kule aktiviteter i Latin-Amerika, så la oss starte planleggingen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...