{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

New York, Portland, Seattle og Reykjavik


Mann som står på toppen av en stein og skuer utover havet i Oregon
Se som liste

Anbefalt varighet

10 dager

Stopp

New York, Portland, Seattle, Reykjavik

Reisemåte

Roadtrip

Inkludert i prisen

Flybilletter, 1 ukes leiebil

Send forespørsel
Bli med på en uforglemmelig reise fra Norge til USA og Island! Start med å utforske magiske New York, dykk ned i Portlands hipsterkultur, nyt en naturskjønn roadtrip til Seattle, og avrund eventyret med Reykjaviks fantastiske natur. Dette er en unik mulighet for eventyrlystne folk til å utforske både storbyer og uberørt natur!

Glem vanlige ferier – denne turen er for de som tørster etter eventyr og nye opplevelser! Start reisen med et brak i New York, en by som lever 24/7. Ta en selfie med skyline i bakgrunnen, sjekk ut kule kunstutstillinger i MoMA, og opplev nattelivet som aldri tar slutt. Innta en slice ekte New York-pizza før du jetter videre til Portland. Kalt hipsterens himmel, er Portland stedet for de som elsker alt som er quirky og unikt. Chill i kule kafeer, sjekk ut indie musikkscenen, og nyt mikrobrygg som får smaksløkene til å danse.

På vei til Seattle, kjør gjennom episke landskap og knips Insta-verdige bilder ved Columbia River Gorge. Seattle selv er en mix av tech og natur – besøk den legendariske Space Needle og heng rundt på Pike Place Market. Avslutt reisen i Reykjavik, hvor du kan dykke ned i geotermiske spa og oppleve den rå, islandske naturen. Tenk deg å sitte i en varm kilde mens du speider etter nordlys! For kun 14 299 NOK, inkludert bilutleie, er dette turen som vil booste din Insta, gi deg historier for livet, og la deg oppleve verden på en rå og ekte måte. Pakk passet, og gjør deg klar for en reise som definerer #wanderlust.

*Pris fra, per person (for studenter og ungdom under 26 år og når to reiser sammen).

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til New York
 • 7 dagers leie av bil mellom Portland og Seattle
 • Avgift på 75USD for enveis leie av bil 
 • Flybilletter hjem fra Reykjavik
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Valgfrie/tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag New York, Portland, Seattle og Reykjavik

Reiserute: ✈️ Oslo - New York - Portland // Seattle - Reykjavik - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

New York City, New York Ta en bit av The Big Apple

Kickstart eventyret i byen som aldri sover! New York byr på en energisk blanding av kultur, mat og uforglemmelige opplevelser. Fra Times Square til Central Park, er det et paradis for eventyrlystne sjeler.

Dykk inn i New Yorks kultur ved å besøke MoMA for moderne kunst, eller sjekk ut et show på Broadway. Utforsk kulinariske delikatesser i Chinatown og Little Italy, og avslutt dagen med en tur på Brooklyn Bridge for en fantastisk utsikt over Manhattan.

Portland, Oregon USAs hipsterhovedstad venter på deg!

Neste stopp: Portland, kjent som hipsternes hellige gral. Denne byen oser av kreativitet, fra indie-musikk til eksperimentell kunst. La deg rive med av atmosfæren i de unike kaféene, nyt en latte mens du observerer byens pulserende gateliv, og ikke glem å utforske det berømte matmarkedet!

Du bør også legge inn et besøk hos berømte Powell's Books, en hel bygning dedikert til bøker, ta en tur rundt i Pearl District kjent for sine kunstgallerier og trendy butikker - og så må du ikke gå glipp av en smak av byens berømte mikrobrygg på en av de mange lokale bryggeriene!

Seattle, Washington Flott natur og ikonisk kaffe

Sett deg bak rattet og nyt den utrolige utsikten til Seattle. På denne turen får du virkelig opplevd USAs fantastiske natur på nært hold. Med vind i håret og favorittlåtene på radioen, blir dette en roadtrip du sent kommer til å glemme.

Du velger selv om du vil kjøre straka vegen til Seattle, eller om du vil kjøre innom majestetiske steder som Mt. Rainier National Park eller fantastiske Olympic National park.

Seattle i seg selv kan blant annet by på spennende uteliv, ikoniske Space Needle og sjarmerende Pike Place Market. Og så må du ikke gå glipp av kaffen deres - Seattle er tross alt fødestedet til Starbucks.

Reykjavik, Island Et spennende stopp på reisen

På veien hjem har vi lagt inn et stopp i magiske Reykjavik med Iceland Air. Denne byen er et ekte eventyrlandskap, med sin unike kultur og naturfenomener. Opplev den unike islandske kulturen, sjekk ut et av de mange geotermiske spaene, og hvis du er heldig får du kanskje et glimt av nordlyset.

Om så du vil tilbringe et par dager her eller kun en overnatting, ikke gå glipp av en dagstur til Den Gyldne Sirkel for å se Geysir, Gullfoss fossen, og Thingvellir nasjonalpark.

Hjem Vend snuten tilbake til Norge

Hver stopp på denne reisen tilbyr sin egen unike blanding av kultur, historie og eventyr. Fra New Yorks bypuls til Reykjaviks naturlige underverker, kommer du tilbake til Norge rikere på opplevelser og historier å dele.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...