{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ville Vesten - Los Angeles til Las Vegas


los-angeles-huntington-beach-usa-lifeguarding-station
Se som liste

Anbefalt varighet

16 dager

Stater

California, Arizona, Utah & Nevada

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter, surfecamp & opplevelsestur

Send forespørsel
Dersom du drømmer om å utforske de feteste stedene på veskysten av USA, så har vi den perfekte turen for deg! Los Angeles, Grand Canyon, Zion National Park og Sin City, Las Vegas er kun et fåtall av stedene du kommer til å få sjansen til å utforske.

Første stopp på reisen er Californias største by, Los Angeles. Si ifra dersom du har lyst til å bli tilbringe noen ekstra dager i L.A., vi samarbeider nemlig med et supernice hostell på Venice Beach!

Neste stopp er Dana Point der vi har arrangert en 7 dagers surfecamp! Slit deg ut i bølgene om dagen og slapp av i campen med en kald drink på kvelden. 

Etter surfecampen er det på tide med en 8 dagers opplevelsesreise fra Los Angeles til Joshua Tree National Park, for så å reise til Grand Canyon, en liten by som heter Page, og herfra reiser du gjennom både Zion og Bryce National Park før du ender opp i Sin City, Las Vegas! Sjekk om du har hellet med deg ved poker bordene, eller sleng deg med på en av de mange festene rundt omkring i byen. Turen avsluttes i Las Vegas, og med mindre du vil fortsette turen videre, er det her du reiser hjem fra. Husk at dette bare er et reiseforslag og at du kan skreddersy dette reiseforslaget nøyaktig etter dine egne ønsker og behov! Kanskje du ønsker å korte ned antall dager? Kanskje du vil reise mer? Det finnes masse alternativer, bare ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Los Angeles
 • 7 dagers surfecamp i Dana Point
 • 8 dagers gruppetur fra L.A. til Las Vegas
 • Flybilletter hjem fra Las Vegas
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Valgfrie/tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Ville Vesten - Los Angeles til Las Vegas

Reiserute: ✈️ Oslo - Los Angeles - Dana Point - Los Angeles - Joshua Tree NP - Grand Canyon - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Los Angeles Utforsk på egenhånd

Velkommen til englenes by, Los Angeles! Flyturen hit er en smule lang, og L.A. er en sykt kul by å utforske, så vi anbefaler at du blir her noen dager ekstra for å virkelig oppleve "the L.A. lifestyle". Vi samarbeider med et fett hostel rett ved Venice Beach, så si ifra på forhånd om du er interessert i å bli et par ekstra dager. Sjekk ut boardwalken på Santa Monica, utforsk nærliggende Abbot Kinney Boulevard fylt med hippe kafeer og sære designerbutikker og nyt utsikten fra Griffith Park Observatory. Når du er ferdig med å utforske L.A., er det på tide å slenge deg på et surfebrett!

Dana Point Surf's up!

Surfecampen på Dana Point ligger kun en kort times kjøretur unna Los Angeles. Sleng fra deg bagasjen på rommet og legg ut på svøm med surfebrettet under deg, klar til å erobre bølgene! I løpet av dagen kommer du til å løre å surfe av noen av de beste surferne i området, så mot slutten av uka er du godt kurset i å surfe bølgene som en proff. Så fort sola går ned er det på tide å slappe av i campen og nyte den chille surferviben med de andre surferne.

Los Angeles til Las Vegas 8 dagers opplevelsesreise

Etter noen chille dager med surfing er det nå på tide med noen elleville naturopplevelser! Denne 8 dagers opplevelsesreisen tar deg hele veien fra Los Angeles til Las Vegas på tidenes roadtrip eventyr. Opplev noen av USAs mest ikoniske nasjonalparker: først ut er Joshua Tree National Park, før du reiser inn i legendariske Grand Canyon National Park. Som om ikke det er nok kommer du også til å få oppleve både Bryce National Park og Zion National Park, før du når endestoppet Las Vegas. Her får du tid til å utforske på egenhånd, men dersom du vil ha anbefalinger er det bare å spørre så hjelper vi deg gjerne!

Dersom du vil fortsette turen, er det bare å gi oss beskjed så fikser vi det!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...