{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Aussie East Coast Adventure


Aussie East Coast Adventure
Se som liste

Anbefalt varighet

ca. 4 uker

Starter i

Sydney

Slutter i

Cairns

Reisemåte

Backpacking

Send forespørsel
Den australske østkysten er et mekka for backpackere fra hele verden og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor! Vi har laget et reiseforslag hvor du får med deg de beste bitene.

Gå ombord på flyet og sett kursen mot Sydney, hvor østkysteventyret ditt starter! Her møter du resten av gruppen som vil være reisekameratene dine de neste 28 dagene. Få en enkel start og bli i byen i noen dager før du drar nordover til du til slutt når Cairns. På veien hit kan du surfe som en proff, utforske sanddynene og selvfølgelig få et nært møte med de naturskjønne rutene langs kystlinjen. Hva er det å ikke like?

Du vil bruke rundt 4 uker på denne turen, og det er ikke en eneste dag for lang. Nye steder, nye perspektiver. Nyt den avslappede stemningen som Australia er så kjent for, og nyt lokalsamfunnene der du raskt vil se at ting ikke trenger å være så høyt tempo.

*Prisen fra, per person (dersom 2 personer reiser sammen).

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Sydney
 • 28 dagers opplevelsesreise fra Sydney til Cairns
 • Masse inkludert aktiviteter som surfing, yogatimer, seilturer, snorkling og mye mer!
 • Flybilletter hjem fra Cairns
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag: Aussie East Coast Adventure

Hjem - Sydney - Brisbane - Fraser Island - Airlie Beach - Whitsundays - Cairns - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Sydney Start reisen din i storbyen

Begynn enkelt med å møte gruppen du skal reise med noen netter på en av våre favoritt backpacker destinasjoer - Sydney. Bli kjent med byen og utforsk alle de kule nabolagene. I Sydney må du til de vakre strendene hvor Bondi, Manly, Narrabeen og Congee er noen av de beste. Du bør også nyte synet ved havnen og operahuset - klisjé, men det er fortsatt fint å gå langs havnefronten!

Byron Bay Dag 4-6: Surf's Up!

Du reiser fra Sydney til Byron Bay med andre backpackere, og fra dag 4-6 er hovedformålet at du skal mestre bølgene på et surfebrett. Du vil tilbringe mesteparten av dagene i surfeleiren, hvor du har inkludert leksjoner hver dag. Bruk all energien din i løpet av dagen, og slapp av i surfeleiren om natten med alle de andre backpackerne her.

Surfers Paradise & Brisbane Dag 7-10: Oppover kysten

Ta frem flipflopsene dine, for nå er det tid for et ekstraordinært strandeventyr. Du fortsetter turen med gruppen og første stopp er Surfers Paradise, hvor du kan slappe av ved stranden på dagtid og feste på kvelden. Etter noen dager her drar du videre nordover til Brisbane som er hovedstaden i Queensland-territoriet. Du får virkelig nyte blandingen av strandvibber og storby i løpet av disse dagene.

Noosa & Fraser Island Dag 11-15: Kjør i firhjuling på stranda

Etter Brisbane fortsetter du nordover til Noosa Everglades & Fraser Island. En fin kombinasjon av innlandselver og vakre strender. Du får sjansen til å bruke 3 dager på å kjøre 4x4 rundt Fraser Island. Slapp av i Champagne Pool, flyt ned elven Eli Creek, svøm i Lake McKenzie og massevis av andre morsomme aktiviteter.

Airlie Beach & Whitsundays Dag 16-19: Fantastiske strender

Fraser Island er sikkert fantastisk, men det er faktisk lite som kan måle seg med neste destinasjon, nemlig Whitsunday Islands. Helt fantastiske strender og det vakreste turkise vannet. Google det hvis du ikke tror oss! Tilbring 3 dager og 2 netter på å seile rundt i Great Barrier Reef og sole deg, snorkle, slappe av, se livet i havet... Vel, bare nyt livet for å være helt ærlig.

Magnetic Island & Mission Beach Dag 20-23: Dyreliv og avslapning

Første stopp i dette området er Magnetic Island, hvor du får tilbringe 2 dager i dette tropiske paradiset. Ta en titt på de skjulte strendene, gå opp den historiske Forts Walk eller se ville koalaer mens du rusler rundt. Etter Magnetic Island fortsetter du til Mission Beach som er kjent for sine mange eventyrmuligheter. Hvis du er modig nok, kan du velge et fallskjermhopp over Great Barrier Reef eller rafting på Tully River.

Cairns & (mer) Great Barrier Reef Dag 24-28: Slutten på eventyret

Siste stopp på denne turen er Cairns med sine frodige og eventyrlige omgivelser. Nok en gang får du seile og snorkle i Great Barrier Reef. Det blir også en utflukt til Atherton Tablelands hvor du kan svømme under fossefall og sovende vulkankratere. Dette er det perfekte stedet å avslutte denne eventyrturen med andre backpackere. Og mot slutten av oppholdet i Cairns blir det en hyggelig avskjedsmiddag slik at du kan avslutte turen med stil!

Alternativt Reis med buss!

Hvis du ikke er interessert i gruppereiser, og ønsker å reise alene, vil et alternativ være å reise med buss. Greyhound har massevis av muligheter, så hvis du vil nyte fleksibiliteten til det mest populære hopp på/hopp av busspass i Australia er dette det opplagte valget. For akkurat denne turen fra Sydney til Cairns vil vi anbefale 30 dagers Whimit-passet, som vil gi deg god tid til å nyte østkysten skikkelig. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon om Greyhound-busspassene, så finner vi en som passer dine behov.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...