{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Australia, New Zealand & Bali


indonesia-bali-uluwatu-surfer-in-the-water-cover
Se som liste

Anbefalt varighet

2-3 måneder

Antall land

3

Du kommer til å besøke

Australia, New Zealand & Bali

Reisemåte

Backpacking

Send forespørsel
Hvis du planlegger å reise over hele verden, kan du like godt gjøre det aller meste ut av opplevelsen, ikke sant? Vi har laget en reiserute for deg som inkluderer det beste av New Zealand, Australia og Bali. Nyt spektakulær natur, bølger og byer langs denne fete reiseruten. La eventyret begynne!

Klar for ditt livs eventyr? Start i Christchurch, New Zealand, hvor du plukker opp campervanen som skal være hjemmet ditt de neste 4 ukene. En måned kan høres lenge ut, men stol på oss - det er SÅ mange fantastiske steder å utforske på begge øyene at tiden kommer til å fly av sted!

Neste opp er Australia der du sjekker inn på et av våre favoritt hostell i Bondi Beach. Etter noen avslappende dager her får du tid til å utforske Australia på egenhånd, enten med buss, bil eller campervan: valget er ditt!

Siste stopp på denne reiseruten er Bali, og her har vi inkludert en 4 dagers surfe camp med overnatting i Canggu. Nyt den avslappede atmosfæren og lær å surfe bølgene som en proff!

Husk at denne reiseruten kun er et forslag, og du kan skreddersy den som du vil. Hvis du føler at dette er noe for deg, så ta kontakt, så skal vi gjøre drømmene dine til virkelighet!

 

*Prisen er en fra-pris per person og basert på 2 personer som reiser sammen.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Christchurch
 • 4 ukers leie av campervan 
 • 2 netter på hostel i Auckland
 • Flybilletter fra Auckland til Sydney
 • 3 netter på hostel i Sydney
 • Flybilletter fra Sydney til Denpasar
 • 4 dagers surf camp i Canggu
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider som ikke er inkludert
 • Valgfrie aktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag New Zealand, Australia & Bali

Reiserute: ✈️ Oslo - Christchurch - Auckland - Sydney - Denpasar - Oslo

Husk at dette kun er et reiseforslag. Hvis du ønsker å få hjelp til å legge opp reiseruten din, vennligst ta kontakt med våre eventyrlystne reisespesialister. De elsker å designe drømmereiser, og de gir deg gode insider-reiseråd.

Christchurch til Auckland Bli kjent med New Zealand

Touchdown Christchurch! Du vet sikkert dette allerede, men New Zealand er hjem til noen av de mest spektakulære landskapene i verden (no joke!). Og du får utforske det hele med campervanen din som vi har inkludert i 4 uker. Fyll opp tanken og kjør fra Christchurch på Sørøya til Auckland på Nordøya. Hva du vil se underveis er helt opp til deg! Vi kan forsikre deg om at det er mange fantastiske opplevelser å se frem til. Milford Sound, Hobbiton, Rotorua og Queenstown er bare noen få steder verdt å besøke. Trenger du flere reisetips? Snakk med våre reisespesialister!

Sydney Ditt eget Aussie eventyr

Hopp på flyet til Sydney der vi har inkludert 3 netter på et av våre favoritt hostell på Bondi Beach. Vi anbefaler at du tilbringer minst noen dager i denne vakre byen før du fortsetter å utforske Australia på egenhånd. Foruten Bondi er Manly, Narrabeen og Coogee noen av de beste strendene i Sydney. Sørg også for å utforske havneomrpådet og operahuset.

Hvordan du vil utforske Australia videre er helt opp til deg. Hvorfor ikke starte østkysteventyret med en en surfeleir? Et annet alternativ er også å kjøpe busskort eller leie campervan. Hvis du kjører opp til Cairns, finner du sjarmerende surfebyer, spektakulær natur, dykkesteder i verdensklasse og storbyer.

Canggu Lær deg å surfe!

Bali - også kjent som "The Island of Gods" - er en backpackers drøm. Vil du vite hvorfor? Her er det haugevis av spennende opplevelser, flotte strender, deilig mat og andre backpackere å henge med. Som en bonus er Bali et veldig budsjettvennlig reisemål, noe som betyr at du kan leve et ganske godt liv mens du utforsker øya. Flyplassen ligger i Denpasar, men her blir du ikke lenge. Dra i stedet til Canggu for å føle den avslappede stemningen og lær deg å surfe! Vi har inkludert en 4 dagers surfe leir der du kan lære å surfe bølgene som en proff!

Bali Utforsk øyene

Etter noen dager med surfing og chill har du ledig tid til å fortsette å utforske Bali og øyene rundt. Ubud er stedet å være hvis du har lyst til å drive med yoga og ta en svømmetur i vakre fossefall. Du kan også ta en båt ut til Gili-øyene hvor du får sjansen til å snorkle med havskilpadder eller ta PADI-sertifikatet.

Vi anbefaler også at du drar nordover til Lovina som er kjent for sine fantastiske svarte sandstrender og horder med delfiner. Dette stedet er svært undervurdert sammenlignet med andre Bali-hot spots, for eksempel Uluwatu (hjem til flotte strender!). Vil du utforske det beste Bali har med andre backpackere? Bare ta kontakt, så forteller vi deg alt om det!

Denpasar Hvor går turen videre?

Det var alt for nå, men kanskje du vil fortsette å utforske Indonesia? Eventyret trenger ikke å ende her, men hvis du føler deg klar til å reise hjem har vi inkludert en blybillett hjem. Snakk med en av våre reisespesialister hvis du vil ha hjelp til å forlenge reisen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...