{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Det ultimate Australske eventyret


Adelaide City View Girl
Se som liste

Anbefalt varighet

Rundt 3 måneder

Starter i

Perth

Slutter i

Adelaide

Reisemåte

Backpacking

Send forespørsel
Er du en "alt eller ingenting" type person? Da bør du lese videre, for denne reisen kommer til å gi deg det beste hele Australia har å by på! Fra vest til øst, og til og med via sentral-Australias ørken. Interessert?

Gå ombord på flyet og sett kursen mot Perth, der Aussie-eventyret ditt starter! Bruk de første 3 dagene på å utforske denne store, men likevel avslappede byen før du drar ut på en episk roadtrip langs vestkysten av Australia. Underveis får du oppleve spektakulær natur, vakre strender og kule tettsteder. Hva er det ikke å like?

Etter 2 uker flyr du fra Perth til Adelaide, hvor du vil få oppleve det aller beste sentrale Australia har å tilby på en 15 dagers gruppetur som utforsker King Canyon og den gamle klippen Uluru, også kjent som Ayers Rock, langs veien. Turen ender i Darwin hvorfra du fortsetter østover.

Neste stopp er Cairns, hvor østkysteventyret ditt starter med 3 netter på et super fett partyhostel. Vi er glade for å fortelle deg at snorkling i Great Barrier Reef, seiling i Whitsundays, besøk på Fraser Island og surfing står på agendaen. Vi har inkludert et busskort som tar deg hele veien ned til Melbourne, med 3 netter i Sydney underveis. Vi har også inkludert 3 netter i Melbourne for å avslutte turen.

*Pris fra, per person (dersom 2 personer reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Perth
 • 2 netter på hostel i Perth
 • 14 dagers leie av campervan
 • Fly fra Perth til Adelaide
 • 15 dagers opplevelsesreise fra Adelaide til Darwin
 • Fly fra Darwin til Cairns
 • 3 netter på hostel i Cairns
 • Snorkling i Great Barrier Reef
 • 60 dagers busspass (Cairns til Melbourne)
 • 2 dager Whitsunday Island seiltur
 • 5 dagers tur til Fraser Island inkl. overnatting før og etter avreise i Noosa
 • 5 dagers surfeleir på Spot X
 • 3 netter på hostel i Sydney
 • 3 netter på hostel i Melbourne
 • Flyreiser hjem fra Melbourne
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Det ultimate Australske eventyret

Reiserute: ✈️ Oslo - Perth - Adelaide - Darwin - Cairns - Great Barrier Reef - Whitsundays - Fraser Island - Spot X - Sydney - Melbourne - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Perth Start eventyret ditt

Start eventyret ditt i hovedstaden i Vest-Australia, kjent som verdens mest isolerte "storby". For deg betyr dette færre turister og flere kule og kulturelle opplevelser, som er hva backpacking faktisk handler om. Her får du oppleve et unikt opphold ved Fremantle Prison, bygget på 1850-tallet. Vi har inkludert 2 netter her som burde være nok til at du kan utforske byen på egenhånd. Men du kan selvfølgelig velge å bli lenger hvis du vil.

I Perth kan du nyte vin, kunst og vakre elver. Hadde vi vært deg ville vi også tatt en tur til Rottnest Island hvor du finner utrolig natur og strender (og utrolig søte quokkas!).

Vestlige Australia Dra på roadtrip

Det er på tide å plukke opp campervanen din! Inkludert i prisen er leie av campervan i 2 uker, så sleng deg ut på roadtrip og utforsk nasjonalparker, vakre strender, småbyer og fantastisk mat langs vestkysten av Australia. Hvis du er gira på å reise "utenfor allfarvei" vil du absolutt elske dette. Spektakulær natur i Kalabarri nasjonalpark, livet under overflaten ved Ningaloo Reef, Eigthy Mile Beach og den sjarmerende lille byen Broome er bare noen få høydepunkter verdt å nevne!

Adelaide til Darwin Utforsk Outbacken

Du flyr fra Perth til Adelaide og når du kommer hit kan du velge å bli her noen dager til for å utforske hovedstaden i Sør-Australia, eller hoppe på den inkluderte 15 dagers gruppeturen med en gang. Gruppeturen tar deg hele veien opp gjennom midten av Australia til du kommer til Darwin, og vi lover deg at du kommer til å ha det dødsfett! Turen ender oppe i Darwin hvorfra du flyr til Cairns på østkysten.

Cairns Snorkling i Great Barrier Reef

Neste stopp er Cairns, og her kommer du til å få oppleve Great Barrier Reef og alle dets marine underverker. Denne halve dagen tar deg til to forskjellige snorkelsteder, hver med et utrolig utvalg av marint liv og koraller. Hvis du er heldig ser du en havskilpadde sammen med ørnerokker, gigantiske muslinger og sjøstjerner. Dette er definitivt et høydepunkt på turen!

Vi har inkludert et busskort i denne reiseruten som bringer deg komfortabelt hele veien fra Cairns ned til Melbourne med flere fantastiske stopp underveis.

Whitsunday Islands På seiltur med andre backpackere

Østkysteventyret ditt fortsetter, og neste stopp er de magiske Whitsunday Islands, som du får oppleve sammen med en gruppe backpackere. Gå ombord seilbåten du nå skal tilbringe de to neste dagene på, og forbered deg på snorkling ved Caves Cove og besøke Whitehaven Beach, kjent som en av de vakreste strendene i verden (kors på halsen!). Alle måltider er laget ferske ombord, så her kommer du til å leve livet mens du cruiser rundt i fantastiske omgivelser!

Fraser Island 5 DAY K'GARI ADVENTURE

Fraser Island er synonymt med eventyr og ville opplevelser! Utforsk verdens største øy bestående kun av sand i en 4WD. De neste 3 dagene kommer du til å utforske Fraser sammen med andre backpackere. Vi har inkludert overnatting i Noosa før og etter denne turen siden dere reiser tidlig om morgen. I løpet av disse tre dagene kjører dere rundt øya og får oppleve fantastiske steder som Rainbow Beach, Hook Point og Lake McKenzie som er kjent for krystallklart blått vann og hvite strender. Dere besøker også Eli Creek, den største ferskvannselven på østkysten av øya og det populære vannhullet Champagne Pools. Men det er så mye mer å se, så det er bare å begynne å glede seg!

Spot X Surf's up!

De neste 5 dagene kommer til å bli brukt til å lære deg å surfe på vår lille godt-bevarte hemmelighet: Spot X. Bli kjent med de andre backpackerne og nyt den australske livsstilen på stranden. En vanlig dag starter med frokost kl. 07.00 etterfulgt av en 2 timers surfe time. På ettermiddagen er du fri til å spille sandvolleyball, cricket, fotball eller bare slappe av i en hengekøye.

Sydney Chill i noen dager

Når du skal nedover kysten anbefaler vi at du stopper noen dager i Sydney. Derfor har vi inkludert 3 netter på et av favoritthostelene våre her og så er det opp til deg å utforske byen på egenhånd. Du kan bli lenger hvis du vil, bare gi oss beskjed.

Melbourne Slutten på reisen

Melbourne er siste stopp for dette reiseforslaget. Selvfølgelig kan du fortsette videre til New Zealand, Fiji eller andre steder. Igjen har vi inkludert 3 netter på et flott hostel i Melbourne som gir deg optimale forhold for å utforske denne pulserende byen. Sørg for å sjekke ut gatekunsten i alle de små trange sidegatene og ikke gå glipp av en god natt ute på en av byens mange barer og nattklubber.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...