Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Det ultimate Australske eventyret


Adelaide City View Girl
Customized The Full Aussie Adventure

Reiseforslag Det ultimate Australske eventyret

Reiserute: ✈️ Oslo - Perth - Alice Springs - Cairns - Great Barrier Reef - Whitsundays - Fraser Island - Spot X - Melbourne - Adelaide - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Australia Perth Skaters Sunset

Perth Start eventyret ditt

Start eventyret ditt i hovedstaden i Vest-Australia, kjent som verdens mest isolerte "storby". For deg betyr dette færre turister og flere kule og kulturelle opplevelser, som er hva backpacking faktisk handler om. Her får du oppleve et unikt opphold ved Fremantle Prison, bygget på 1850-tallet. Vi har inkludert 2 netter her som burde være nok til at du kan utforske byen på egenhånd. Men du kan selvfølgelig velge å bli lenger hvis du vil.

I Perth kan du nyte vin, kunst og vakre elver. Hadde vi vært deg ville vi også tatt en tur til Rottnest Island hvor du finner utrolig natur og strender (og utrolig søte quokkas!).

australia-william-bay-national-park-elephant-rocks-near-green-pools

Vestlige Australia Dra på roadtrip

Det er på tide å plukke opp campervanen din! Inkludert i prisen er leie av campervan i 2 uker, så sleng deg ut på roadtrip og utforsk nasjonalparker, vakre strender, småbyer og fantastisk mat langs vestkysten av Australia. Hvis du er gira på å reise "utenfor allfarvei" vil du absolutt elske dette. Spektakulær natur i Kalabarri nasjonalpark, livet under overflaten ved Ningaloo Reef, Eigthy Mile Beach og den sjarmerende lille byen Broome er bare noen få høydepunkter verdt å nevne!

outback-ayers-rock-uluru-cover

Alice Springs Utforsk Outbacken

Fly fra Perth til Alice Springs og tilbring de neste 5 dagene på å utforske hjertet av Australia, bedre kjent som "The Red Center". Vi anbefaler deg sterkt å besøke Uluru (Ayers Rock). Denne utrolige sandsteinsformasjonen er en av Australias største kulturskatter, som ble skapt for mer enn 600 millioner år siden. (Psst. Husk å ta med innsektspray!)

Sørg også for å sjekke ut Kings Canyon, som er det perfekte stedet for fotturer tidlig om morgenen. Den mest populære er Kings Canyon Rim Walk. Vi anbefaler også at du blir med på en guidet tur for å lære mer om aborginerne, Australias opprinnelige folk.

australia-great-barrier-reef-cover

Cairns Snorkling i Great Barrier Reef

Neste stopp er Cairns, og her kommer du til å få oppleve Great Barrier Reef og alle dets marine underverker. Denne halve dagen tar deg til to forskjellige snorkelsteder, hver med et utrolig utvalg av marint liv og koraller. Hvis du er heldig ser du en havskilpadde sammen med ørnerokker, gigantiske muslinger og sjøstjerner. Dette er definitivt et høydepunkt på turen!

Vi har inkludert et busskort i denne reiseruten som bringer deg komfortabelt hele veien fra Cairns ned til Melbourne med flere fantastiske stopp underveis.

Sailing Australia Sailing Boat In Sunset At Whitsundays

Whitsunday Islands På seiltur med andre backpackere

Østkysteventyret ditt fortsetter, og neste stopp er de magiske Whitsunday Islands, som du får oppleve sammen med en gruppe backpackere. Gå ombord seilbåten du nå skal tilbringe de to neste dagene på, og forbered deg på snorkling ved Caves Cove og besøke Whitehaven Beach, kjent som en av de vakreste strendene i verden (kors på halsen!). Alle måltider er laget ferske ombord, så her kommer du til å leve livet mens du cruiser rundt i fantastiske omgivelser!

australia-fraser-island-4x4-on-beach-front-shot

Fraser Island 5 DAY K'GARI ADVENTURE

Fraser Island er synonymt med eventyr og ville opplevelser! Utforsk verdens største øy bestående kun av sand i en 4WD. De neste 3 dagene kommer du til å utforske Fraser sammen med andre backpackere. Vi har inkludert overnatting i Noosa før og etter denne turen siden dere reiser tidlig om morgen. I løpet av disse tre dagene kjører dere rundt øya og får oppleve fantastiske steder som Rainbow Beach, Hook Point og Lake McKenzie som er kjent for krystallklart blått vann og hvite strender. Dere besøker også Eli Creek, den største ferskvannselven på østkysten av øya og det populære vannhullet Champagne Pools. Men det er så mye mer å se, så det er bare å begynne å glede seg!

surfing-australia-man-inside-tube-cover

Spot X Surf's up!

De neste 5 dagene kommer til å bli brukt til å lære deg å surfe på vår lille godt-bevarte hemmelighet: Spot X. Bli kjent med de andre backpackerne og nyt den australske livsstilen på stranden. En vanlig dag starter med frokost kl. 07.00 etterfulgt av en 2 timers surfe time. På ettermiddagen er du fri til å spille sandvolleyball, cricket, fotball eller bare slappe av i en hengekøye.

australia-twelve-apostles-light-cover

Great Ocean Road Melbourne til Adelaide

Det siste høydepunktet på denne turen er et overlanding eventyr fra Melbourne til Adelaide langs den berømte (og fantastiske!) Great Ocean Road. Sjekk ut De 12 Apostlene, fantastiske surfe spots og den sjarmerende kystbyen Apollo Bay. Du kan også se frem til en tur i regnskogen i Great Otway National Park.

adelaide-shores-west-beach-south-australia-cover

Adelaide Hovedstaden i Sør-Australia

Når du ankommer Adelaide etter 3 dager med overlanding, kan du velge å bli her noen dager til for å utforske hovedstaden i Sør-Australia, eller fly hjem igjen. Det er også et tredje alternativ: hvorfor ikke fly til en ny destinasjon? Opp til deg! Vi hjelper deg gjerne med å utvide eventyret ditt. Gi oss beskjed, så skreddersyr vi en reiserute for deg!

Se som liste

Anbefalt varighet

Rundt 3 måneder

Starter i

Perth

Slutter i

Adelaide

Reisemåte

Backpacking

Pris fra*

51 150 NOK

Send forespørsel
Er du en "alt eller ingenting" type person? Da bør du lese videre, for denne reisen kommer til å gi deg det beste hele Australia har å by på! Fra vest til øst, og til og med via sentral-Australias ørken. Interessert?

Gå ombord på flyet og sett kursen mot Perth, der Aussie-eventyret ditt starter! Bruk de første 3 dagene på å utforske denne store, men likevel avslappede byen før du drar ut på en episk roadtrip langs vestkysten av Australia. Underveis får du oppleve spektakulær natur, vakre strender og kule tettsteder. Hva er det ikke å like?

Etter 2 uker med eventyr flyr du innover i landet til Alice Springs. Her kommer du til å få oppleve det aller beste sentrale Australia har å by på. Tilbring 5 dager her med å utforske King Canyon og den kjente klippen Uluru, også kjent som Ayers Rock.

Neste stopp er Cairns, der østkysteventyret ditt starter. Vi er super stoked på dine vegne, for her står nemlig snorkling i Great Barrier Reef, seiling i Whitsundays, ville opplevelser på Fraser Island og surfing på agendaen. Vi har inkludert et busskort som tar deg helt ned til Melbourne, der eventyret avsluttes med en uforglemmelig tur langs Great Ocean Road som ender i Adelaide.

 

*Pris fra, per person (dersom 2 personer reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Perth
 • 3 overnattinger på hostell i Perth
 • 14 dagers leie av campervan
 • Flybilletter fra Perth til Alice Springs
 • Flybilletter fra Alice Springs til Cairns
 • 1 x snorkle opplevelse i Great Barrier Reef
 • 30 dagers busspass (Melbourne til Cairns)
 • 2 dagers seiltur rundt Whitsunday Islands
 • 5 dagers K'gari Adventure inkll. overnatting før og etter.
 • 5 dagers surfecamp på Spot X
 • 3 dagers Great Ocean Road opplevelsesreise (Melbourne til Adelaide)
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Det ultimate Australske eventyret

Reiserute: ✈️ Oslo - Perth - Alice Springs - Cairns - Great Barrier Reef - Whitsundays - Fraser Island - Spot X - Melbourne - Adelaide - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Perth Start eventyret ditt

Start eventyret ditt i hovedstaden i Vest-Australia, kjent som verdens mest isolerte "storby". For deg betyr dette færre turister og flere kule og kulturelle opplevelser, som er hva backpacking faktisk handler om. Her får du oppleve et unikt opphold ved Fremantle Prison, bygget på 1850-tallet. Vi har inkludert 2 netter her som burde være nok til at du kan utforske byen på egenhånd. Men du kan selvfølgelig velge å bli lenger hvis du vil.

I Perth kan du nyte vin, kunst og vakre elver. Hadde vi vært deg ville vi også tatt en tur til Rottnest Island hvor du finner utrolig natur og strender (og utrolig søte quokkas!).

Vestlige Australia Dra på roadtrip

Det er på tide å plukke opp campervanen din! Inkludert i prisen er leie av campervan i 2 uker, så sleng deg ut på roadtrip og utforsk nasjonalparker, vakre strender, småbyer og fantastisk mat langs vestkysten av Australia. Hvis du er gira på å reise "utenfor allfarvei" vil du absolutt elske dette. Spektakulær natur i Kalabarri nasjonalpark, livet under overflaten ved Ningaloo Reef, Eigthy Mile Beach og den sjarmerende lille byen Broome er bare noen få høydepunkter verdt å nevne!

Alice Springs Utforsk Outbacken

Fly fra Perth til Alice Springs og tilbring de neste 5 dagene på å utforske hjertet av Australia, bedre kjent som "The Red Center". Vi anbefaler deg sterkt å besøke Uluru (Ayers Rock). Denne utrolige sandsteinsformasjonen er en av Australias største kulturskatter, som ble skapt for mer enn 600 millioner år siden. (Psst. Husk å ta med innsektspray!)

Sørg også for å sjekke ut Kings Canyon, som er det perfekte stedet for fotturer tidlig om morgenen. Den mest populære er Kings Canyon Rim Walk. Vi anbefaler også at du blir med på en guidet tur for å lære mer om aborginerne, Australias opprinnelige folk.

Cairns Snorkling i Great Barrier Reef

Neste stopp er Cairns, og her kommer du til å få oppleve Great Barrier Reef og alle dets marine underverker. Denne halve dagen tar deg til to forskjellige snorkelsteder, hver med et utrolig utvalg av marint liv og koraller. Hvis du er heldig ser du en havskilpadde sammen med ørnerokker, gigantiske muslinger og sjøstjerner. Dette er definitivt et høydepunkt på turen!

Vi har inkludert et busskort i denne reiseruten som bringer deg komfortabelt hele veien fra Cairns ned til Melbourne med flere fantastiske stopp underveis.

Whitsunday Islands På seiltur med andre backpackere

Østkysteventyret ditt fortsetter, og neste stopp er de magiske Whitsunday Islands, som du får oppleve sammen med en gruppe backpackere. Gå ombord seilbåten du nå skal tilbringe de to neste dagene på, og forbered deg på snorkling ved Caves Cove og besøke Whitehaven Beach, kjent som en av de vakreste strendene i verden (kors på halsen!). Alle måltider er laget ferske ombord, så her kommer du til å leve livet mens du cruiser rundt i fantastiske omgivelser!

Fraser Island 5 DAY K'GARI ADVENTURE

Fraser Island er synonymt med eventyr og ville opplevelser! Utforsk verdens største øy bestående kun av sand i en 4WD. De neste 3 dagene kommer du til å utforske Fraser sammen med andre backpackere. Vi har inkludert overnatting i Noosa før og etter denne turen siden dere reiser tidlig om morgen. I løpet av disse tre dagene kjører dere rundt øya og får oppleve fantastiske steder som Rainbow Beach, Hook Point og Lake McKenzie som er kjent for krystallklart blått vann og hvite strender. Dere besøker også Eli Creek, den største ferskvannselven på østkysten av øya og det populære vannhullet Champagne Pools. Men det er så mye mer å se, så det er bare å begynne å glede seg!

Spot X Surf's up!

De neste 5 dagene kommer til å bli brukt til å lære deg å surfe på vår lille godt-bevarte hemmelighet: Spot X. Bli kjent med de andre backpackerne og nyt den australske livsstilen på stranden. En vanlig dag starter med frokost kl. 07.00 etterfulgt av en 2 timers surfe time. På ettermiddagen er du fri til å spille sandvolleyball, cricket, fotball eller bare slappe av i en hengekøye.

Great Ocean Road Melbourne til Adelaide

Det siste høydepunktet på denne turen er et overlanding eventyr fra Melbourne til Adelaide langs den berømte (og fantastiske!) Great Ocean Road. Sjekk ut De 12 Apostlene, fantastiske surfe spots og den sjarmerende kystbyen Apollo Bay. Du kan også se frem til en tur i regnskogen i Great Otway National Park.

Adelaide Hovedstaden i Sør-Australia

Når du ankommer Adelaide etter 3 dager med overlanding, kan du velge å bli her noen dager til for å utforske hovedstaden i Sør-Australia, eller fly hjem igjen. Det er også et tredje alternativ: hvorfor ikke fly til en ny destinasjon? Opp til deg! Vi hjelper deg gjerne med å utvide eventyret ditt. Gi oss beskjed, så skreddersyr vi en reiserute for deg!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...