{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kickstart ditt Working Holiday år i Australia


Sydney Harbour Bridge
Se som liste

Anbefalt varighet

1 år

Starter i

Sydney

Slutter i

Sydney

Reisemåte

Working Holiday

Send forespørsel
Hvorfor ikke bruke friåret på å jobbe og reise rundt i Australia? Kombinasjonen av jobb og backpacking gir deg en unik reiseopplevelse samt dyp innsikt i den australske kulturen. Vi har laget en reiserute for å gi deg den beste starten på eventyret ditt. Ved slutten av denne uken har du garantert fått nye venner og kommer til å føle deg klar til å begynne å lete etter en jobb i Sydney eller andre steder i Australia. Er du klar? Da hopper vi i det!

Sydney er det ultimate stedet å kickstarte ditt Working Holiday-eventyr i Australia! Dette fantastiske gruppeeventyret viser deg det aller beste Sydney har å tilby, inkludert et privat havnecruise, sandboarding i Port Stephens, en surfetime og mye mer. Du vil også få informasjon om alt du trenger å vite for om boliger, jobb og reise i Australia. Det aller beste er at du kommer til å dele denne episke opplevelsen med en gruppe med backpackere. Gjør deg klar for livets reise!

Denne intropakken starter hver mandag og vi anbefaler at du kommer i september før høysesongene starter for bedre sjanser til å finne jobb. Gi oss beskjed hvis du foretrekker å kickstarte året i Melbourne i stedet for Sydney, så fikser vi en fantastisk introduksjonspakke som ligner på denne!

*Pris fra, per person (basert på 2 personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Sydney
 • 7 dager intro pakke i Sydney (eller Melbourne, spør oss!)
 • 6 netter på hostel i Sydney
 • 1 natt i en bungalow midt ute i bushen i Port Stephens
 • 7 måltider
 • Lokal transport
 • Australsk SIM-kort & bankkonto
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Vaksinasjoner
 • Måltider som ikke er nevnt ovenfor
 • Working Holiday visum
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag: Kickstart ditt Working Holiday år i Australia

Reiserute: ✈️ Oslo - Sydney - Port Stephens - Sydney

Husk at dette kun er et ruteforslag. Dersom du vil ha hjelp til å sette opp din egen reiserute, vennligst ta kontakt med en av våre eventyrlystne reisespesialister. De elsker å designe drømmereiser og kan gi deg masse gode tips og råd.

Sydney Ankomst og velkomstmiddag

Etter en lang flytur vil guiden din møte deg på flyplassen og ta deg til hostellet. Kom deg til rette, slapp av og bli kjent med de nye reisevennene dine over middag! Vi har ordnet det sånn at du får bankkort, skattenummer og SIM-kort når du ankomer Australia. Så i stedet for å starte eventyret ditt ved å stå i kø i banken, kan du se frem til 8 episke dager som du aldri vil glemme!

Sydney Byvandring og havnecruise

I dag skal vi dekke alt av nødvendig informasjon du trenger for å jobbe og bo i Australia, inkludert å registrere deg for landets jobb-og-reis program. På ettermiddagen drar du ut på et privat seilcruise rundt Sydney Harbour, en av de beste måtene å se Sydneys ikoniske severdigheter som for eksempel Harbour Bridge og Sydney Opera House. Deretter vender dere nesen hjemover til hostellet for å skifte, for ikveld kommer du til å få oppleve det beste Syndey har å by på at uteliv!

Sydney Byvandring

Sola har stått opp, så da er det på tide at du kommer deg ut av senga! Rist av deg hodepinen fra i går kveld og gjør deg klar til å bli inspirert til dine kommende eventyr i Australia. På ettermiddagen drar du ut for å lære mer om Sydneys fascinerende historie og kultur.

Sydney Bondi beach & BBQ

I dag får du besøke den verdensberømte Bondi Beach. Ta en svømmetur eller slapp av og jobb med brunfargen (ikke glem å bruke rikelig med solkrem, stol på oss!). Vandre langs den berømte kyststien fra Bondi til Coogee, der du blant annet kan nyte en australsk BBQ og noen kalde øl med dine nye venner.

Port Stephens Sandboarding

Vi forlater Sydney for en tur nordover til Port Stephens, hjemmet til de største sanddynene på den sørlige halvkule. Men du er ikke bare her for å beundre utsikten, her kan du nemlig prøve deg på sandboarding! Etter noen timer med vanvittig morsomme turer drar du til et lokalt bryggeri for en forfriskende øl og vinsmaking. Tilbring natten i en tradisjonell Aussie Bush-bungalow og bli bedre kjent med de andre over drinker og en BBQ.

Sydney Prøv deg på surfing

Våkn opp til soloppgangen og gjør deg klar for en hel dag med surfing sammen med kvalifiserte surfeinstruktører på en super flott og skjermet strand! Nyt en avslappende ettermiddag og prøv å se om du får øye på ville kenguruer - kanskje til og med en koala hvis du er heldig - før du drar tilbake til Sydney.

Sydney Hyde park & fellesmiddag

Eventyret nærmer seg slutten, men før gruppen går fra hverandre (eller kanskje du har funnet en ny reisekompis?) venter en fet fotballkamp i Hyde Park i Sydney. Deretter drar dere tilbake til hostellet for å skifte om til den siste middagen i byen.

Sydney Videre reiser

Du er nå klar til å reise og jobbe rundt i Australia. Ettersom det vanligvis tar noen uker til før du får jobb, foreslår vi at du bruker tid på å reise i stedet for å bare vente. Du kan for eksempel kjøpe et busskort og reise langs østkysten opp til Cairns. Eller hvorfor ikke forbedre surfeferdighetene dine og søke på jobber samtidig? Fortell oss hva du planlegger, så skal vi sørge for å tipse deg om våre beste eventyr i Australia!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...