{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Opplev Queensland - Eventyr & Strandliv


Opplevelsesreiser i Oseania
Se som liste

Anbefalt varighet

Ca. 1 måned

Starter i

Cairns

Slutter i

Brisbane

Reisetype

Backpacking & Eventyr

Send forespørsel
Hvis du vil oppleve det beste av Queensland, kan du like godt gjøre det med stil. Denne turen fra Cairns til Brisbane er fylt med aktiviteter både de som vil få adrenalinet til å pumpe og de som vil chille litt emr. Hvis du spør oss, tror vi at denne turen fanger den autentiske Aussie-stemningen.

Du starter denne turen med å fly inn til Cairns i den nordlige delen av Queensland. Vi har booket deg inn på et hostel i 3 netter - en av våre favoritter i byen. Etter å ha blitt kvitt det verste av jetlag og utforsket utelivet et par ganger er det tid for turens første eventyr, når du besøker den vakre og tropiske Cape Tribulation på en 2-dagers tur.

Tilbake i Cairns er det på tide å oppleve livet under overflaten når du har 5 dager på deg til å ta PADI-sertifikatet ditt i en camp med andre backpackere. Og du, ikke stress om allerede har sertifikatet ditt, da kan du heller melde deg på et videregående kurs.

Nå har du 15 dager på deg til å reise nedover østkysten hele veien til Brisbane med det inkluderte 15-dagers busskortet fra Greyhound. Underveis har vi inkludert en del aktiviteter som en dag med elverafting og fallskjermhopp over Mission Beach.

Vi har inkludert 3 netter på Magnetic Island samt en natt i Airlie Beach før du slenger deg med på en helt fantastisk båt til revene i Whitsunday Islands. Stol på oss, denne opplevelsen er ikke noe du vil gå glipp av.

Siste del av turen inkluderer en 3 dagers tur rundt K'gari (Fraser Island) inkludert både en overnatting før- og etter på hostel, før den avsluttes med 3 netter i Brisbane. Hvis du vil fortsette å reise, kan du dra sørover til Sydney og Melbourne, eller så du kan hoppe om bord på flyet hjem. Det er helt opp til deg!

*Pris fra, per person basert på 2 personer som reiser sammen

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Cairns
 • 3 overnattinger på hostel i Cairns
 • 2d/1n Cape Tribulation tur
 • 5 dagers PADI sertifisert dykkekurs 
 • 15 dager buss pass (Cairns til Brisbane)
 • 1 dag elve rafting
 • Fallskjermhopping på Mission Beach
 • 3 overnattinger på hostel på Magnetic Island
 • 1 overnatting på hostel i Airlie Beach
 • 2d/1n overnatting på båt
 • 5 dagers guidet tur på K'gari (Fraser Island)
 • 3 overnattinger på hostel i Brisbane
 • Flybilletter hjem fra Brisbane
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist!
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Opplev Queensland - Eventyr & Strandliv

Oslo - Cairns - Mission Beach - Magnetic Island - Airlie Beach - Whitsundays - Fraser Island - Brisbane - Oslo

Husk at dette kun er et forslag og at du kan tilpasse ruten slik du vil ha den. Si ifra om denne ruten er midt i blinken (vi mener i hvert fall det) og om du vil ha hjelp til å planlegge en episk reise i Oseania.

Cairns og områdene rundt Vill natur - og uteliv

Du ankommer Cairns med dine første 3 netter forhåndsbestilt på et ekte backpackerhostel. Hvis du reiser alene er dette stedet perfekt for å møte nye folk, da det sannsynligvis er det hostelet i Cairns med best vibes. Etter å ha slått seg ned her i noen dager er det på tide å besøke den frodigere delen av nordlige Queensland på en 2-dagers tur til Cape Tribulation. Når du er tilbake er det tid for dykking siden vi har inkludert et PADI sertifisert dykkekurs. Når du er klar til å dra nedover kysten, aktiverer du det 15 dagers busspasset og begynner å bevege deg mot Brisbane.

Cairns til Magnetic Island På tide å komme seg ut av komfortsonen

Når du ankommer Mission Beach har vi arrangert to skikkelig kule adrenalinpumpende aktiviteter for deg. Først ut er Raging Thunder Tully River Rafting hvor du skal rafte ned en av Australias beste raftingelver og hjem til verdensmesterskapet i rafting i 2019. Den andre aktiviteten er et fallskjermhopp over Mission Beach fra nesten 5 km høyde. Utsikten over kysten du får her er ikke sammenlignbar med noe annet du har gjort før. For denne delen av reisen nedover kysten har vi arrangert 3 netter i Magnetic Beach slik at du kan ta en pust i bakken før du reiser videre.

Whitsundays & K'gari (Fraser Island) Sov i Great Barrier Reef

Reis fra Magnetic Island ned til Airlie Beach hvor du har den første natten inkludert på et hostel. Etter en god natts søvn har vi arrangert et av de absolutte høydepunktene på hele denne turen. Den 2-dagers seilturen er komfortabel og velutstyrt med soveplasser på båten, omgitt av det fantastiske Great Barrier Reef. Når du er tilbake i Airlie, er det på tide å utforske K'gari (Fraser Island). Turen varer i 5 dager inkludert både overnatting før- og etter avreise.

Brisbane Fordøy og reflekter over de siste ukene

Siste del av turen strekker seg fra Fraser Island og ned til Brisbane hvor vi har inkludert 3 netter på et av våre favoritt hostels i byen. Utforsk byens mange kule nabolag, og fordøy den siste månedens aktiviteter før du setter deg på flyet hjem igjen. Hvis du vil reise hjem altså. Vi har inkludert et fly hjem, men hvis du ønsker å fortsette reisen, arrangerer vi reisen deretter.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...