{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Opplevelsesreise i Australia, New Zealand & Fiji


Rundreise i Australia, New Zealand & Fiji | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

1,5 - 2 måneder

Antall land

3

Du komme til å oppleve

Australia, New Zealand & Fiji

Reisemåte

Backpacking

Send forespørsel
Dette er den ultimate reisen i Oseania! I løpet av 2 måneder (du velger selvfølgelig hvor lenge du vil bli) får du oppleve det beste fra Australias østkyst, det storslåtte landskapet på New Zealand og Fijis kritthvite strender. Interessert?!

Dette reiseforslaget har ALT - trust us! Start reisen i Australia, hvor surfer og dykker sammen med andre backpackere langs den vakre kysten mens dere får kjenne på den ekte australske stemningen. Neste stopp er New Zealand og det fantastiske landskapet som er «out of this world». Vi har inkludert et 18-dagers busspass fra Auckland på Nordøya til Christchurch på Sørøya. Alternativene imellom er mange, så sørg for komme opp med en fin reiseplan over alle stedene du vil se på New Zealand! Siste stopp på denne reiseruten er Fiji. Her har vi inkludert et 7-dagers øyhoppingspass med måltider og overnatting inkludert. Det er bare å lene seg tilbake og nyte øylivet, de hvite sandstrendene og den avslappende stemningen mens du cruiser gjennom det turkise vannet på Fiji.

Husk at denne reiseruten kun er et forslag og at du kan skreddersy den akkurat som du vil. Uansett om du vil booke ruten akkurat slik den er eller skreddersy den en smule så er det bare å ta kontakt - vi gjør reisedrømmen til virkelighet!

*Pris fra, per person (basert på 2 personer som reise sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Cairns
 • 3 netter på hostel i Cairns
 • 3 dager med "fundiving"
 • 7 dagers buss-pass fra Cairns til Brisbane
 • 6 dagers surfcamp fra Brisbane til Sydney
 • 3 netter på hostel i Sydney
 • Flybilletter fra Sydney til Auckland
 • Buss-pass fra Auckland til Christchurch
 • Flybilletter fra Christchurch til Nadi (Fiji)
 • 2 netter på hostel i Nadi
 • 7 dagers øyhopping på Fiji inkl. overnatting
 • 2 netter på hostel i Nadi
 • Flybilletter hjem fra Nadi
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (som ikke er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Tilleggsaktiviteter utenom opplevelsesreisen
 • Obligatorisk måltidspakke på øyhopping i Fiji (ca. 2000kr)
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag: Australia, New Zealand & Fiji

Hjem - Cairns - Brisbane - Sydney - Auckland - Christchurch - Nadi - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Cairns Opplev livet under vann

Du kommer til Cairns som er første stopp på denne reiseruten. Vi har fikset de 3 første nettene på et kult hostel i byen hvor du får sjansen til å møte andre unge backpackere fra hele verden. Når du har funnet deg til rette, er det på tide å komme deg ut for å oppleve byen. Vi anbefaler også at du besøker nærliggende Cape Tribulation eller Daintree nasjonalpark. Etter 3 dager i Cairns er det på tide å hoppe i det og oppleve verden under havoverflaten. Her har vi inkludert 3 dager med fundiving. Har du ikke skaffet deg dykkersertifikatet ennå, kan vi ordne det også. Fra Cairns reiser du sørover til Brisbane med et 7-dagers busspass som er inkludert.

Brisbane Surf's up!

Vel fremme i Brisbane kan du bruke litt tid på å oppleve den pulserende byen. Hvor mange dager du vil være her før du flytter på deg er helt opp til deg! Vi har inkludert en 7-dagers «bevegelig surf camp» som tar deg fra Brisbane til Sydney – hvor du rett og slett surfer deg mot Sydney. Dette er kanskje den perfekte måte å forflytte seg på og samtidig gjøre noe gøy. I tillegg møter du mange andre backpackere på veien.

Sydney Opplev storbyen

Etter en uke med surfing er det kanskje deilig å få av seg våtdrakten og på med noen ordentlige klær? Igjen, så har vi inkludert de 3 første nettene dine i Sydney på et av våre favoritt-hostel. Her blir det mange muligheter til å både henge og feste med andre backpackere, i tillegg til å utforske byen. Sydney har forresten mange fantastisk fine strender, så du bør sjekke ut disse også – selv om du snart skal vende nesa mot øylivet på Fiji. Når du er klar for å forlate Sydney, setter du deg på flyet til Auckland i New Zealand for en naturopplevelse som er «out of this world».

Auckland til Christchurch Opplev New Zealand i ditt eget tempo

Du har helt sikkert googlet deg frem til dette allerede, men New Zealand er hjemmet til noen av de mest ekstraordinære landskapene i verden. Du har massevis av tid til å oppleve dette magiske landet med det inkluderte busspasset som tar deg fra Auckland (Nordøya) til Christchurch (Sørøya). Hva du vil se underveis er helt opp til deg! Sørg for å lage deg en skikkelig bucketlist for her er det er MYE å oppleve.

Fiji I'm on a boat, bit**!

Siste stopp i dette reiseforslaget er vakre Fiji. Du flyr fra Christchurch til Nadi, hovedstaden på Fiji og sjekker inn på hostelet vi har inkludert. De neste 7 dagene er det på tide å finne frem solbrillene og badetøy når du skal besøke 4 forskjellige øyer om bord i en båt med andre backpackere. Denne uken handler kun om å slappe av, bade, feste og nyte det søte, søte livet. Det høres vel ikke feil ut?

Etter en fantastisk uke her, er det på tide å bestemme seg for om du er klar for å reise hjem eller om du vil fortsette å oppleve Fiji eller kanskje vende nesa mot et annet kontinent? Uansett hva du velger, så sørger vi for at det går så smidig som mulig.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...