{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Utforsk Portugal fra Sør til Nord


Nyt friheten på veien i Portugal
Se som liste

Anbefalt reiselengde

10 dager

Avstand

400 km

Antall stopp

5

Inkludert

Flybilletter, 1 uke med campervan, 3 netter i Lisboa

Send forespørsel
Er du klar for et eventyr langs vestkysten av Portugal? Start i Lisboa og fortsett nordover langs den vakre portugisiske kystlinjen og nyt noen fine stopp i koselige strandbyer.

Road trip er en fin måte å oppdage Portugal på. Du starter reisen med å glede deg over den portugisiske hovedstaden, Lisboa, hvor du har 3 netter på Selina Hostel som ligger midt mellom mange kule barer og restauranter. Nyt alt den vakre byen tilbyr i noen dager før du legger ut på veien.

Du henter bilen eller campervanen i Povoa de Santa Iria nord i Lisboa. Dette er hjemmet ditt de neste 7 dagene og gir deg både transport og ly for natten.

Første stopp etter Lisboa er strandbyen, Peniche. Her får du oppleve den klassiske portugisiske strand og surfe atmosfære som dominerer langs kysten. Fra Peniche fortsetter du langs Monastary Heritage Route og får med deg noen små byer på veien.

Monastary Heritage Route slutter i Coimbra kjent for sine mange kulturelle elementer, inkludert Portugals eldste universitet. Du avslutter rod trip'en i vakre Porto i nord, hvor vi anbefaler at du tilbringer noen dager. Du kan enten betale enveis leieavgift (som er inkludert) og returnere bilen din der og dra tilbake til Lisboa hvis du vil spare penger. Hvis du har flere dager tilgjengelig kan du også velge å fortsette road trip'en på landsbygda nord for Porto - det er verdt et besøk.

Vær oppmerksom på at hvis du forventer middelhavstemperaturer i vannet, vil du bli skuffet. Det kan bli ganske kaldt i Atlanterhavet og temperaturene overstiger sjelden 20 grader.

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Lisboa og hjem fra Porto
 • 1 uke med leie av campervan for opp til 4 personer
 • 2/3 netter i Lisboa på Selina Hostel
 • Standard bilforsikring
 • 1 ekstra sjåfør
 • Tillatt å kjøre opp til 1050 km 
 • Enveis leie (om du leverer bilen i Lisboa innen tiden sparer du 168 EUR)
 • Rengjøringsavgift
Hva er ikke inkludert?
 • Lommepenger
 • Reiseforsikring (med det kan vi hjelpe deg med)
 • Campingplass avgift 
 • Bompenger
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Utforsk Portugal fra Sør til Nord - Road trippin ’the KILROY Way

Her får du en oversikt over din roadtrip i Portugal. Husk at ruten bare er et forslag og du kan designe din road trip slik du ønsker. Ta kontakt hvis du vil ha noen gode tips til hvordan du planlegger den beste reisen.

Hva er road trippin ’the KILROY Way? Vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige, åpne og omfavne det uventede. Stopp der du vil, gå nedover den smale sidegaten og ikke bare kjør for å kjøre. Møt nye mennesker, gjøre noe annerledes og vær åpen for uforutsette ting - det er der magien skjer.

Lisboa

Vi har sikret deg de første overnattingene når du ankommer Lisboa. Du vil bo på Selina Hostel i sentrum av byen og det er nok ikke noe bedre sted å starte reiseeventyret på!

I Lisboa bør du belage deg på å gå fra sted til sted eller ta trikken. Alle har godt av å gå litt, ikke sant? På denne måten får du også med deg noen spektakulære severdigheter underveis og spesielt om du går helt opp til toppen av åsen. Lisboa er veldig vakker og kan skilte med en imponerende matscene.

Peniche

Fra Lisboa drar du videre til den koselige strandbyen Peniche. En by som tiltrekker seg surfere og hedonister. Slapp av ved sjøen, sjekk ut de smale sidegatene eller test deg selv på et surfebrett. Ikke bare er denne byen ekstremt pittoresk, den kommer også med den mest avslappede strandstemningen. Noen få ting du kanskje vil sjekke ut er den lille bymuren Óbidos, øya Baleal eller Praia da Consolacao.

Monastary Heritage Route

Fra Peniche til Coimbra finner du den gamle Monastary Heritage Route. Langs denne ruten får du sjansen til å besøke de 3 UNESCO-beskyttede byene Alcobaca, Batalha og Tamor. Ta deg god tid til å sjekke ut de gamle klostrene som disse byene er kjent for. En spasertur i sentrum er også obligatorisk når du har parkert bilen. Finn deg en campingplass et sted mellom Peniche og Coimbra for å forsikre deg om at du har tid nok til å utforske alle de tre byene.

Coimbra

Vakre Coimbra ligger ved Mondego-elven. Det er her du finner Portugals eldste universitet som med sitt antall studenter gir byen en ungdommelig stemning. Bortsett fra å være et studentknutepunkt er Coimbra også full av kulturelle severdigheter og vakker arkitektur. Nyt noen dager i denne herlige byen.

Porto

Siste stopp på dette road trip-forslaget er Porto, som er hjemmet til den deilige portvinen. Byen er delt ved elven Duoro og det er mange koselige steder langs bredden av elven hvor du kan nyte morgenkaffen eller ettermiddagsdrinken. Byen har en imponerende kunstscene og et heftig natteliv også. Lever campervanen din i Porto eller spar enveisavgiften og kjør den tilbake til Lisboa etter noen dager. Hvis du trenger hjelp til overnatting i Porto, kan vi sette deg i konatkt med vår favoritt; Selina Hostel. Bare gi oss beskjed!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...