{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip på Nord- og Sørøya


Roadtrip på Nord- og Sørøya på New Zealand | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

Min. 3 uker

Antall kilometer

Ca. 3.700 km

Start & Slutt

Auckland & Christchurch

Når bør du reise?

November til mars

Send forespørsel
New Zealand er et spennende, variert og vakkert land. Store naturopplevelser, mange muligheter for ulike typer ekstremsport, sjarmerende byer og mye mer venter deg her. En roadtrip som kombinerr både sør- og nordøya er den perfekte måten å oppleve dette landet på. Stopp hvor du vil, når du vil, og ha muligheten til å forlenge oppholdet ditt når du finner ditt paradis.

Kjør gjennom alpelandskap, eldgamle isbreer, snødekte fjell, episke lokasjoner og opplev "kiwi"-høfligeten tett på! Denne road trip'en går imellom Christchurch på Sørøya og Auckland på Nordøya. Du velger selv hvor du vil starte og i hvilken retning du vil kjøre. Vi anbefaler at du setter av nok tid - minst 3 uker - slik at du kan oppleve alt det fantastiske som New Zealand har å by på! har du mer tid til rådighet så er det mer en nok å se!

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil! Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen).

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Christchurch
 • 1 overnatting på hostel i Christchurch før roadtrip
 • Chaser campervan leiebil (21 dager)
 • 2 overnattinger på hostel i Auckland etter roadtrip 
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Rute forslag: Christchurch - Arthur's Pass - Fox Glacier - Wanaka - Queenstown - Fiordland - Stewart Island - Dunedin - Hanmer Springs - Marlborough - Wellington - Taupo - Rotorua - Waitomo Caves - Northland & Bay of Islands - Poor Knights Islands - Auckland

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise på New Zealand eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelper deg gjerne med å sette sammen en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Christchurch

Det første stoppet på denne reisen er Christchurch, en by som både bærer preg av moderne kultur og eldre historie. Gå en tur langs Avon River, lei en terrengsykkel for å komme deg nedover Port Hills, og dra på noen av de mange restaurantene og barene i byen. Vi har inkludert den første natten i byen så det eneste du trenger å gjøre er å glede deg til en uforglemmelig road trip på New Zealand!

Arthur's Pass

Neste stopp er Arthur's Pass, som ligger i nasjonalparken med samme navn. Det er et magisk sted, men på denne road trippen kommer du til å ha flere slike øyeblikk! Parker campervanen og legg ut på en fjelltur enten halvdags eller heldags i Arthur's Pass - det er verdt det!

Fox & Franz Josef Glacier

Fortsett nedover vestkysten av Sørøya, frem til du kommer til Fox Glacier. Denne fantastiske isbreen er 13 km lang og ligger 2800 meter over havet. Ikke langt unna ligger det en annen isbre som vi anbefaler at du besøker - the Franz Josef Glacier. Ikke bare er den like vakker, men her kan du også legge ut på forskjellige fotturer.

Wanaka & Queenstown

Du reiser fra isbreer og nedover mot Wanaka og Queenstown. Wanaka er verdt et stopp om du er interessert i natur, innsjøen er berømt for å ha et tre i midten som symboliserer håp. I nærheten av Wanaka finner du Roys Peak som kanskje er et av de vakreste stedene i verden. Fortsett videre til en av New Zealand's største besøksdestinasjoner, Queenstown. Få adrenalinet til å pumpe med fallskjermhopping eller strikkhopping, kjør Down hill eller bare slapp av på en av de mange restaurantene i byen.

Fiordland

Fiordland er et av de mest fascinerende stedene på New Zealand. Her kan du se vakre fossefall, fjorder, urgammel regnskog og majestetiske fjell. Lei en kajakk, dra på båttur eller legg ut på en 4-dagers tur (Milford Track) gjennom dype daler og forbi speilblanke innsjøer.

Stewart Island

Enda lenger sør på Sørøya så kommer du til landets tredje største øy, Stewart Island. En koselig liten øy som er kjent for dyrelivet sitt og fantastiske turer i skog og mark. Det er kun 28 km vei på denne øya så du kommer til å trenge gode sko når du kommer hit hvis du vil komme deg rundt. Du kan være heldig å se både delfiner og hvaler fra lagunen på øya. Kanskje får du sett en albatross også!

Dunedine & Kaikorai

Kaikoura er en by som ligger på østkysten av Sørøya, mellom Kaikoura Range og Stillehavet. Hval, seler og delfiner oppholder seg i havet her året rundt, og området er kjent som et ypperlig sted å se disse skapningene i sitt naturlige miljø. Dra på hvalsafari eller bli underholdt av selene som kommer inn til land. Føler du for å trene litt, så ligger New Zealands bratteste gate her, puh!

Hanmer Springs

Det er en lang kjøretur fra Dunedin til Hanmer Springs, så sørg for å stoppe litt underveis. Hanmer Springs er et termisk område med naturlige varme kilder omringet av vill natur. Området er også kjent som et av New Zealands beste vinområder, så det er jo en no-brainer at du stoper innom for å ta deg et glass eller to her.

Wellington

Fra Hanmer Springs reiser du videre til Wellington, men vi anbefaler at du stopper innom Marlborough på veien... Den populære studentbyen Wellington ligger helt sør på Nordøya. Dette er byen for kulturelle opplevelser, god mat og vin. Ta kabelbanen til Kelburn for å nyte den fantastiske utsikten over havnen. For de filminteresserte er det kanskje ekstra mye å gjøre her, som for eksempel å besøke the Weta Workshop og the Weta Cave. Her kan du lære om alt som inngår i produksjonen av en film, og sjekke ut flere filmsett. All post-produksjon av Hobbiten-filmene ble gjort i Wellington.

Taupo & Rotorua

Fra Wellington kommer du til Taupo, hvor du finner den berømte Lake Taupo og fossen Huka Falls. Vi råder deg til å sjekke ut begge to og hvis du føler for å være litt aktiv så bør du gå fjellturen opp til toppen av Mt. Tauhara. Etter fjellturen kan du slappe av i en av de naturlige bassengene i Otumuheke Stream. Fortsett til Rotorua! Geysirer, kokende gjørme og kulturelle opplevelser! Rotorua er en av de mest aktive geotermiske områdene i verden. Her må du sjekke ut de ulike geysirene og boblende gjørmebassengene i Whakarewarewa Thermal Valley, og bli med på noen av de fartsfylte aktivitetene som tilbys. Besøk også Te Pula for å få et innblikk i Maori-kulturen!

Waitomo Caves

Rundt en times kjøretur fra Hobbiton ligger Waitomo Caves. Her finner du et spennende område under bakken som består av underjordiske huler, synkehull og elver. Dra på en guidet tur til fots eller med båt, og prøv black water rafting eller zip lining i mørket!

Bay of Islands & Poor Knights Island

Rundt 3 timer nord for Auckland, finner du den sjarmerende lille byen Paihia. Den ligger vakkert til i The Bay of Islands. Her finner du god stemming, massevis av barer og restauranter i tillegg til hvite sandstrender. Har du tid så burde du ta turen innom byen Russell, her kan du se seler, delfiner, og til og med hvaler om du er heldig! Ta også turen innom Poor Knights Island, her er det utrolig bra forhold for dykking og snorkling.

Auckland

Road trippen gjennom Nordøya på New Zealand ender der den startet; tilbake i Auckland. Lever campervanen og kos deg med to ekstra netter i byen - litt tid til å fordøye alle inntrykkene fra de siste ukene og ikke minst det vakre landskapet du har kjørt igjennom. Ta det med ro de neste dagene og sjekk ut de hjørnene i byen du ikke rakk før du la ut på veien. Lyst til å prøve noe som får hjertepumpa til å gå? Hva med bungy jumping?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...