{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip på Nordøya


roadtrip på nordøya - KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

Ca. 3 uker

Kilometer

Ca. 2700

Gled deg til

Hot pools, natur & dyreliv

Når bør du dra?

November til mars

Send forespørsel
Vil du oppleve noe av det beste New Zealand har å by på? Da er denne reiseruten på 3 uker noe for deg! Opplev storbyen Auckland, vakre Waiheke Island og Coromandel, de varme kildene i Rotorua, Hobbiton fra Ringenes Herre innspillingen og fantastiske Wellington

Du starter og ender reisen din i Auckland. Få en rolig start på reisen med en overnatting i Auckland og tid til å sjekke ut byen før du plukker opp campervanen din! Vi har foreslått en haug av kule steder på Nordøya i dette reiseforslaget, men det er selvfølgelig helt opp til deg hvor du velger å stoppe underveis. 

Noe av det du opplever i løpet av disse tre ukene er fjellkjeder, isbreer, vakkert landskap, maori kultur og massevis av muligheter for adrenalinpumpende aktiviteter. Ta turen innom varme kilder, besøk episke vulkaner og geotermiske områder. Kom tett på Maori-kulturen og lokalbefolkningen.  

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil! Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen).

 

Hva er inkludert?
 • Flybilletter t/r Auckland
 • 1 natt på hostel i Auckland før roadtrip
 • Chaser campervan leiebil i 17 dager
 • 2 netter på hostel etter roadtrip i Auckland 
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: Auckland - Paihia - Kaitaia - Dargaville - Hobbiton - Rotorua - Whakatāne - Gisborne - Napier - Wellington - Tongariro National Park - Taupo - Waitomo Caves - Hamilton - Auckland

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise på New Zealand eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelper deg gjerne med å sette sammen en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Auckland

Auckland, kjent som "the City of Sails", er en storby der du kan besøke alt fra strender, øyer og havneområder, til skyskrapere og shoppingsentre. Auckland er den største byen på New Zealand og er det perfekte stedet å starte en road trip på Nordøya. Vi har inkludert den første overnattingen din her, så du kan slappe av etter en lang flytur og sjekke ut byen. Auckland er en utrolig kul by, så derfor har vi også inkludert to netter etter at road trippen er ferdig, slik at du kan fordøye alle inntrykkene dine før du hopper på flyet hjem igjen. Det er her du både plukker opp campervanen din og leverer den.

Paihia

Rundt 3 timer nord for Auckland, finner du den sjarmerende lille byen Paihia. Den ligger vakkert til i The Bay of Islands. Her finner du god stemming, massevis av barer og restauranter i tillegg til hvite sandstrender. Har du tid så burde du ta turen innom byen Russell, her kan du se seler, delfiner, og til og med hvaler om du er heldig!

Kaitaia & Cape Reinga

Enda litt lenger nord finner du Kaitaia. Bli her en dag og sørg for å ta turen opp til Cape Reinga, den nordligste delen av New Zealand, hvor du får en vanvittig fin utsikt over havet. Den beste tiden å dra hit er enten solnedgang eller soloppgang.

Hobbiton

Er du fan av Ringenes Herre og Hobbiten-filmene? Da bør du benytte sjansen til å besøke Hobbiton! Bli med på en guidet tur og se stedet der deler av filmene ble spilt inn. Hobbit-hulene og flere andre deler av filmsettet utgjør det sjarmerende området som ligger i Hamilton-Waikato distriktet. Stikk innom Green Dragon Pub eller the Shire's Rest Café.

Rotorua

Geysirer, kokende gjørme og kulturelle opplevelser! Rotorua er en av de mest aktive geotermiske områdene i verden. Her må du sjekke ut de ulike geysirene og boblende gjørmebassengene i Whakarewarewa Thermal Valley, og bli med på noen av de fartsfylte aktivitetene som tilbys. Besøk Te Pula for å få et innblikk i Maori-kulturen, og lær om den fascinerende historien om New Zealands urbefolking.

Whakatāne

Nest stopp er Whakatāne, som ligger i the Bay of Plenty. Her handler det om å være utendørs! Det er massevis av aktiviteter som venter på deg her, som for eksempel fotturer eller sykling. Du kan også oppleve området fra vannet dersom du kaster deg i en kajakk. Sørg for å ta turen innom øya Moutohora Island og/eller Whakaari a.k.a. White Island. Begge er utrolig vakre!

Gisborne

På østsiden av Nordøya finner du Gisborne. Fun fact: Dette stedet er det første i verden til å se soloppgangen hver dag - så sørg for å stå tidlig opp en dag og få den med deg fra stranden! Og når vi snakker om strender, så har Gisborne en ganske kjent en: Waikanae Beach har perfekte surf-forhold for deg som vil mestre bølgene. Du kan også besøke Cook's Cove som du ser ovenfor. Som du ser så får du en ganske så fin utsikt herfra!

Napier

Napier er en liten kystby ved Hawke's Bay. Byen ble fullstendig ødelagt av et jordskjelv i 1931, men har siden blitt gjenoppbygd i en kul art deco stil. Napier kan skryte av en god del vingårder, så det er jo bare naturlig at du bør smake deg igjennom noen av de lokale vinene i området. Sørg for å også ta turen innom Motara Pa, en Maori landsby og en av New Zealands viktigste arkeologiske områder.

Wellington

Helt sør på Nordøya ligger den populære studentbyen Wellington, som også er New Zealands hovedstad. Filmproduksjon og en utrolig matscene beskriver wellington. Her finner du Weta Workshop og Weta Cave, ta en titt bak kulissene og sjekke ut film stedene i nærheten. Ta kabelbanen til Kelburn for å nyte den fantastiske utsikten over havnen. Leter du etter et flott sted å spise, kan vi anbefale Chocolate Fish Café et stykke utenfor sentrum. Det er en lokal kafé og kjøreturen hit langs kysten er helt nydelig!

Tongariro National Park

Du kan velge å ta den direkte fra Wellington til Tongariro, men vi anbefaler faktisk at du tar en lite avstikker vestover, slik at du kjører fra Stratford og mot Taumarunui langs "the Forgotten World Highway". Det er et helt unikt område og det ser faktisk ut som at dinosaurer levde her. Etterpå er det bare å glede seg til Tongariro National Park. Det er New Zealand's eldste park og den er selvfølgelig på UNESCO's world heritage liste. Nasjonalparken er hjemmet til 3 aktive vulkaner og selvfølgelig noen episke fjellturer!

Taupo

Etter Tongariro kommer du til Taupo, hvor du finner den berømte Lake Taupo og fossen Huka Falls. Vi råder deg til å sjekke ut begge to og hvis du føler for å være litt aktiv så bør du gå fjellturen opp til toppen av Mt. Tauhara. Etter fjellturen kan du slappe av i en av de naturlige bassengene i Otumuheke Stream.

Waitomo Caves

Rundt en times kjøretur fra Hobbiton ligger the Waitomo Caves. Her finner du et spennende område under bakken som består av underjordiske huler, synkehull og elver. Dra på en guidet tur til fots eller med båt, og prøv black water rafting eller zip lining i mørket!

Auckland

Road trippen gjennom Nordøya på New Zealand ender der den startet; tilbake i Auckland. Lever campervanen og kos deg med to ekstra netter i byen - litt tid til å fordøye alle inntrykkene fra de siste ukene og ikke minst det vakre landskapet du har kjørt igjennom. Ta det med ro de neste dagene og sjekk ut de hjørnene i byen du ikke rakk før du la ut på veien. Lyst til å prøve noe som får hjertepumpa til å gå? Hva med bungy jumping?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...