{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip på Sørøya


Roadtrip på Sørøya, New Zealand | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

3-4 uker

Kilometer

Ca. 2.700 km

Starter og slutter i

Christchurch

Inkludert i prisen

Flybilletter, leie av campervan

Send forespørsel
En roadtrip på Sørøya i New Zealand er en fantastisk opplevelse: fjellkjeder, gylne strender, isbreer, regnskoger, fjorder, ekstremsport og hvalsafari. Få den ultimate Sørøya-opplevelsen med denne ruten!

Start og avslutt rad trippen din i Christchurch og bruk 3 uker imellom på å kjøre gjennom det fantastiske landskapet som Sørøya har å tilby. Nyt variasjonen i naturen fra fjell og isbreer til frodige skoger og vakre strender, smak på lokal vin, se hvaler, delfiner og eksotiske fugler og prøv deg på noen forskjellige aktiviteter fra strikkhopping til kajakkpadling!

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
  • Flybilletter til Christchurch
  • 2 netter i Christchurch - 1 ved ankomst og en før du flyr hjem
  • Leie av en Jucy campervan (inkl. baderom) i 22 dager
  • Flybilletter hjem fra Christchurch
  • Bestillingsomkostninger
  • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
  • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
  • Vaksiner
  • Måltider
  • Tilleggsaktiviteter

Få inspirasjon til stoppene på denne reisen

Hjem - Chirstchurch - Hanmer Springs - Kaikoura - Marlborough Wine Region - Nelson - Abel Tasman National Park - West Coast & Glaciers - Wanaka & Queenstown - Milford Sound - Invercargill, Stewart Island and The Catlins - Dunedin - Lake Tekapo - Christchurch - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Christchurch

Du starter denne road trippen i Christchurch. Ta deg en sykkeltur langs den pittoreske Avon-elven eller en terrengsykkel ned slitte stier i Port Hills og nyt god mat fra koselige restauranter i byen. Byen er utrolig studentvennlig, har et hav av barer og et ganske så greit uteliv om natten, så sørg for at du får tilfredsstilt noen av festønskene dine før du legger ut på veien! Og vi har inkludert den første natten her – så du trenger ikke tenkte på hvor du skal krasje.

Hanmer Springs

Reis gjennom Hanmer Springs på vei til Kaikoura. Hanmer Springs er omgitt av fjell, ruvende skoger og er en oase med fine utendørs varme kilder. Dette området er også et av New Zealands beste vinområder, så her bør du få tatt deg et glass eller to mens du er her.

Kaikoura

Hvaler, sjøløver og delfiner er fastboende på Kaikoura-kysten og her er det hvalsafari som er en av byens mest populære aktiviteter!

Nelson & Abel Tasman National Park

Nelson på nordspissen av Sørøya er et av de mest solrike områdene i New Zealand, så det er kanskje ikke så rart at stedet er så populært. Spesielt de kreative menneskene har omfavnet byen Nelson og gjort den til en «vugge» for kunst og kultur.

Fra Nelson kan du også enkelt besøke den nasjonalparken Abel Tasman hvor du finner en fantastisk kystlinje der du kan slappe av på stranden, hoppe i en kajakk, dra på juving eller bare nyte omgivelsene dine!

Vestkysten & isbreer

En road trip på Sørøya inkluderer selvfølgelig også isbreer! Om sommeren trenger du ikke å bekymre deg for kulden for her er været sannsynligvis på plussiden selv på isbren!

Fox Glacier er den minste av de mest kjente isbreene på vestkysten, men det er absolutt verdt å stoppe her. Lake Matheson, nær Fox Glacier, er et av de mest fotograferte stedene i hele New Zealand og på en klar dag reflekteres Mt. Cook på overflaten av innsjøen. Den større – og kanskje mer spektakulære – Franz Josef-breen er ikke bare vakker, men også et bra sted om du er glad i å gå turer.

Queenstown

Neste stopp er Queenstown! Her er det på tide å krydre road trippen med minst én ekstremsport: test ut strikkhopping eller nyt naturen fra nye høyder og hopp i fallskjerm! Sykling, fotturer, ridning og slalåm er noen av de andre tingene du kan finne på her. Queenstown har også en del velværefasiliteter av høy kvalitet, god mat og et bra uteliv – så du tenger ikke bekymre deg for at det skal bli kjedelig her!

Milford Sound

Milford Sound er juvelen i Fiordland nasjonalpark. Dette stedet er utrolig vakkert og fortryllende uansett vær eller tid på dagen, men ved soloppgang er Milford kanskje på sitt beste - så våkne opp i tide og ha kameraet klart! Hele området har vakre turstier, men vi anbefaler at du blir med på et kajakkcruise for å virkelig få følelsen av de storslåtte fjordene.

Invercargill & Stewart Island

Neste stopp er Invercargill, New Zealands sørligste by og det eneste stedet med en distinkt regional aksent. Hvis du har det travelt eller ikke er interessert i å se fugler og mer natur, så kan du hoppe over Stewart Island og Invercargill og dra rett til Dunedin.

Stewart Island burde du egentlig få med deg hvis det passer inn i timeplanen din. Det er langt færre turister her enn i resten av landet og naturen i området er ganske så fin. Det er ikke mer enn 28 km vei på øya, så du kommer til å trenge noen sko hvis du ønsker å komme deg rundt. Du kan være heldig å se delfiner og hvaler fra buktene på øya og kanskje få et glimt av en kiwifugl eller til og med de mektige albatrossene!

Dunedin

Dunedin er en av de mindre kjente perlene på Sørøya. I den viktorianske byen finner du New Zealands eneste slott (Larnach Castle), en arkitektonisk iøynefallende togstasjon og den vakre St. Paul’s Cathedral.
Lyst til å kjenne litt på melkesyren? Test ut å gå Baldwin Street fra bunn til topp. Det er den bratteste gaten i verden, så det tar lett 10 minutter å gå 350 meter! Det er massevis av aktiviteter i byen Dunedin, men også en del dyreliv om du reiser ut til Otago-halvøya. Her kan du møte på albatrosser, pingviner, sel og mange andre dyr.

Lake Tekapo & Christchurch

Før du avslutter road trippen vel hjemme igjen i Christchurch,bør du ta en liten omvei og besøke den pittoreske Lake Tekapo midt på Sørøya. Det er utrolig vakker her! Dypp tærne dine i innsjøen og nyt lokal mat på en av restaurantene.
Etter Lake Tekapo er det på tide å vende nesa tilbake til Christchurch for å levere tilbake campervanen din og hoppe på flyet hjem.

Ikke klar for å dra hjem enda? Snakk med oss, så hjelper vi deg med å finne ut reiseruten din!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...