{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Road trip i Sør-Afrika

south-africa-oudtshoorn-cover

Road trip i Sør-Afrika

Hvor mange kjenner du som har reist på en road trip i Sør-Afrika? Vi kan love deg en opplevelse av legendariske dimensjoner som du sent vil glemme når du drar på en road trip i Sør-Afrika! Inntrykkene du får underveis er vanskelig å beskrive med ord. Sør-Afrika er et land fyllt av skjønnhet, kontraster, spennende opplevelser og aktiviteter!

Snakk med våre reisespesialister

Hva kan du se på din road trip i Sør-Afrika?

I Sør-Afrika kan du vente deg fantastiske naturopplevelser og et unikt dyreliv, som ikke kan sammenliknes med mange andre steder i verden. Du får sett små, skjulte perler, kan reise langs den fantastiske Garden Route og du får mulighet til å se mange av de spennende stedene i landet, blant annet Drakensberg, Krüger Nasjonalpark og storbyen Johannesburg. Utover dette er Sør-Afrika et godt utgangspunkt dersom du ønsker å kjøre innom Namibia. 

10 gode råd til din road trip i Sør-Afrika

 1. Du skal alltid ha gyldig førerkort og nødvendige dokumenter tilgjengelig på engelsk.
 2. Sjekk alltid rutens forhold før du legger avsted. Infrastrukturen er generelt god på motorveiene, men ikke alltid på landeveiene. Og husk at man i Sør-Afrika kjører på venstre side av veien.
 3. Noen veier krever betaling, så du bør alltid ha litt ekstra kontanter på deg.
 4. Du kan ikke bare parkere campervanen din og overnatte hvor som helst. Sjekk ut på forhånd hvor du kan overnatte før du legger avsted.
 5. Det er alltid lurt å være oppmerksom på trafikken i Sør-Afrika. Hold øye med fotgjengere, syklister og ville dyr når du kommer litt utenfor byene.
 6. Apropos dyr: du må ALDRI fôre de! Dette er ikke bare farlig, men kan også medføre seg store bøter.
 7. Du må kun kjøre i dagslys.
 8. Det er alltid en god idé å kjøre med dørene låst og vinduene lukket - spesielt i storbyene og når du stopper ved trafikklys.
 9. Ha ikke vesker og lommebøker liggende fritt fremme i bilen. Legg de under setet eller i bagasjerommet.
 10. Vær oppmerksom og ta dine forhåndsregler, slik som i alle andre steder i verden.
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...