{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip USA - Classic California & Nevada


Classic California & Nevada, USA | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

3 uker

Start

Los Angeles

Slutt

Los Angeles

Når bør du reise?

Hele året

Send forespørsel
Spenn deg fast og gjør deg klar for en opplevelse for livet! Denne roadtrippen i California og Nevada er den perfekte kombinasjonen av pulserende storbyer og storslått natur. Plukk opp leiebilen i Los Angeles og dra ut på Highway 1 mot San Francisco og utforsk Californias mange spektakulære nasjonalparker. Det beste fra begge verdenene? Bare en måte å finne ut av det på!

Dra ut på denne episke roadtrippen som inkluderer California-vibes og fantastiske severdigheter underveis. Vi har laget et eventyr fra Los Angeles som drar sørover mot Monterrey og San Francisco og deretter videre til noen av USAs mest berømte nasjonalparker som Yosemite National Park, Sequoia og Grand Canyon. I løpet av denne reisen vil du også passere Lake Tahoe, Death Valley, Las Vegas og Palm Springs for å nevne noen kule steder du får sjansen til å besøke.

Vi har inkludert leiebil i denne reiseruten, men du kan endre den til en campervan hvis du vil, det er helt opp til deg! Det er også greit å nevne at når du skal leie bil i utlandet, sørg for å ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke en enda? Ingen grunn til bekymring - vi kan hjelpe deg med det.

Hva er roadtrippin' the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige. Å åpne opp, og å omfavne det uventede. Stopp der du kan, gå ned den smale sidegaten og ikke bli sittende fast i bobilen. Ikke kjør bil bare for å kjøre bil: møt nye mennesker, utvid horisontene dine, utforsk og vær åpen for endringer – det er der magien skjer.

*Prisen er en fra-pris per person og basert på 2 personer over 25 som reiser sammen. Ta kontakt med oss ​​hvis du er litt yngre enn det - det er ikke et problem!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Los Angeles med Lufthansa
 • 3 netter i Venice, LA 
 • 3 ukers leiebil (Hertz FCAR model)
 • 3 netter i San Francisco 
 • Flybilletter hjem med SWISS
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Engangsavgift på 175 USD + lokal skatteavgift
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Reiseforslag Classic California & Nevada

Reiserute: ✈️ Oslo - Los Angeles - Morro Bay - Monterrey - San Francisco - Lake Tahoe - Yosemite National Park - Kings Canyon & Sequoia National Park - Death Valley - Las Vegas – Grand Canyon - Palm Springs - San Diego - Los Angeles - Oslo

Husk at dette bare er et reiseforslag. Dersom du ønsker å sette sammen din egen reiserute, vennligst ta kontakt med våre eventyrlystne reisespesialister. De elsker å designe drømmereiser, og de gir deg gode insider-reiseråd. Og en siste ting: når du er på roadtrip er det smart å ha en god reiseforsikring. Gi oss beskjed hvis du trenger hjelp med dette!

Los Angeles

Eventyret starter i solfylte Los Angeles. Vi har inkludert 3 netter på et av favoritthostelene våre, så før du begir deg ut på veien har du tid til å utforske de kjente nabolagene som Beverly Hills, West Hollywood og selvfølgelig Santa Monica og Venice Beach. Gå heller ikke glipp av den fantastiske utsikten over byen fra Griffith Observatory.

Etter et par dager med sightseeing er det på tide å hente leiebilen og la roadtrippen begynne!

Morro Bay

Kjør langs Highway 1 og stopp når du kommer til den sjarmerende lille strandbyen Morro Bay - kjent for sine avslappende vibes. Selv om det er en liten by, er det mange ting å finne på, spesielt hvis du liker å tilbringe tid utendørs, liker å utforske dyreliv, eller bare vil nyte god mat og vin. Bli her i 1-2 dager og dra nytte av alt denne kystperlen har å tilby!

Monterey Bay

Monterey Bay er en koselig liten strandby med tradisjonelle Cali vibes. Vi anbefaler at du henger her noen dager før du drar videre. Dersom du vil spotte sjøløver eller otere bør du gå til Fisherman's Wharf hvor de ofte ligger og later seg i solen rundt havnen.

Hvis du er en fan av vin, kan du også besøke en av Californias mange vingårder i byen .

San Francisco

Velkommen til vakre San Francisco, hvor vi har inkludert 3 netter på et kult hostell ved bukten. Denne byen er full av motsetninger, fargerike personligheter, fet kultur, kule restauranter og hyggelige nabolag. Her finner du finansdistrikt, hippieby, China Town og Japan Town! Alcatraz er også verdt et besøk - bare husk å bestille billetter i god tid i forveien. Stol på oss, de blir raskt utsolgt!

Lake Tahoe

Lake Tahoe ligger på grensen mellom statene California og Nevada og er den nest dypeste innsjøen i USA. Fotturer, sykling og vannsport er populære aktiviteter som du kan nyte her om sommeren. Vi anbefaler at du tilbringer minst 2-3 dager i Lake Tahoe for å utforske alt dette fantastiske stedet har å tilby!

Yosemite National Park

Gjør deg klar til å utforske en av verdens mest spektakulære underverker. Visste du at Yosemite nasjonalpark er hjem til noen av Nord-Amerikas høyeste fossefall? Dessuten er parken også kjent for sine vakre fjell. Dra til Yosemite Valley for å sjekke ut de vertikale granittveggene som når opp til 1000 meter (!). Vi anbefaler også å stikke innom Mirror Lake for å beundre utsikten og ta noen sinnsykt flotte bilder!

Kings Canyon og Sequoia

Noen omtaler Kings Canyon nasjonalpark som "en sterk rival til Yosemite". Tilbring litt tid her og utforsk de dype dalene, de særegne steinformasjonene og det største gjenværende området med sequoiatrær i verden. Kings Canyon Park ligger ved siden av Sequoia National Park, og er delt inn i to hovedområder: Grant Grove, hvor du kan finne det berømte General Grant Tree (også kjent som "nasjonens juletre" - google det!) og Cedar Grove som er the place to be om du vil unngå alle turistene. Tilbring et par dager her og gå turer i fjellet, rid på hest eller camp ute i naturen. Det er rett og slett det perfekte stedet for friluftsentusiaster!

Death Valley

Kan du ikke få nok av naturen? Vi kjenner følelsen! Neste stopp er Death Valley som er en spennende nasjonalpark med ekstrem natur og mange områder som er verdt et besøk. Men vær oppmerksom på at det kan være VELDIG varm her ute i ørkenen, spesielt hvis du reiser om sommeren. Så sørg for å fylle på med vann før du drar ut! Det kan også bli veldig kaldt på kvelden.

Du kan velge å bare kjøre gjennom parken på vei mot Las Vegas, men hvis du ønsker å bli en natt eller to er det mange kule steder å utforske!

Las Vegas

Etter å ha tilbrakt mange dager ute i naturen, vender du snuten mot "Sin City"! Det er så mange severdigheter og attraksjoner her at det nesten blir overveldende. Bare det å kjøre inn i Las Vegas og se alle neonlysene blinke i det fjerne er en uforglemmelig opplevelse. Spaser langs "The Strip" og sjekk ut alle de kule hotellene, showene, restaurantene og kasinoene!

På vei til neste stopp anbefaler vi at du stopper ved Hoover Dam. Eller bli med på en dagstur fra Las Vegas, opp til deg!

Grand Canyon

Du har sannsynlig allerede hørt om dette stedet allerede, men Grand Canyon bør definitivt være på din bucket list for denne roadtrippen. Det er et helt fantastisk område og kjent som et av de mest ikoniske naturlige underverkene på planeten!

Palm Springs

Palm Springs er et feriested kjent for sine naturlige varme kilder og solfylt vær. Det ligger rett ved siden av Joshua Tree National Park, og det er det haugevis av ting å gjøre i området dersom du er i humør for flere eventyr. Hvis du er ute etter noe mer low key, kan du ta en spasertur i sentrum og besøke lokale butikker og restauranter!

San Diego

Hvis du ikke er klar til å fly hjem ennå, anbefaler vi at du kjører ned til San Diego for å nyte sinnsykt god meksikansk mat og byen i seg selv. San Diego er den nest største byen i California og byr på flotte attraksjoner, strender, surfesteder og klima. Den perfekte måten å avslutte ditt California-eventyr på!

Los Angeles

Vi er tilbake der det hele startet! Vi har inkludert flyreisen hjem, men du kan også velge å reise til andre steder i USA hvis du føler for det. Snakk med oss, så hjelper vi deg å utvide eventyret ditt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...