{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip i Florida


Fargerike hus, grønne palmetrær og flotte strender på roadtrip i Florida
Se som liste

Anbefalt varighet

2-3 uker

Antall kilometer

ca. 1500

Antall stater

1

Beste tid å reise?

November til Juni

Send forespørsel
Høres det ikke fristende ut med en roadtrip gjennom solfylte Florida? USAs Sunshine State - Florida - byr på kritthvite strender, fornøyelsesparker, alligatorer, vakre nasjonalparker og spennende byer som Miami. Så finn fram solkrem, badebukse og førerkort, og legg ut på roadtrip i Florida!

Denne reiseruten tar deg med på en herlig roadtrip gjennom Florida, hvor startskuddet går i Miami og videre til Key West. Fortsett langs vestkysten og stopp innom småbyer og større byer underveis før du ender opp i Miami etter et par uker.  USAs Sunshine State har utrolig mye spennende å by på, så det er bare å begynne å glede seg!

Du kan velge mellom å leie Hertz sin FCAR modell eller bytte den ut med en campervan - valget er ditt! Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter t/r Miami
 • 3 overnattinger på hostel i Miami
 • Leiebil i 2 uker (Hertz FCAR model) 
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reise

Ruteforslag: 🚙 Miami - Key West - Everglades - Naples - Siesta Key - Tampa - Clearwater - Orlando - Cape Canaveral - Fort Lauderdale - Miami

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Miami

Turen starter i Miami! Her er det masse spennende ting å utforske, så lei en sykkel og tråkk av gårde. Høydepunkter inkluderer gatekunsten i Wynwood og South Beach. Når dere er klare for å legge Miami bak dere, henter dere campervanen eller leiebilen og setter av gårde!

Key West

Nå er tiden inne for å utforske Floridas øyer. Hele 42 broer knytter Florida Keys sammen, og med uslåelig utsikt over Atlanterhavet og Mexico-gulfen er dette en virkelig en fantastisk kjøretur. Mot slutten av Highway 1 ligger Key West, stedet for vakre solnedganger, lange dager på stranden og fester hver kveld! Stopper du innom Key Largo på veien så har du sjansen til å snorkle på ett av de beste for snorkling i hele landet.

Everglades National Park

Everglades National Park er den største nasjonalparken med subtropisk klima i USA. Naturen og dyrelivet her er unikt: Her finnes alt fra små fargerike frosker til flamingoer, krokodiller og store alligatorer. Utforsk Everglades til fots, eller enda bedre, bli med på sumpbåttur. Du kommer garantert til å se mange alligatorer!

Naples

Naples, også kjent som millionærbyen, har en av USAs høyeste tetthetene av millionærer. Her finnes det med andre order nok av fine biler og luksuriøse hus å kikke på. Byen er også en hot spot for strandløver og i den gamle delen av Naples kan du besøke en rekke kunstgallerier, i tillegg til små, sjarmerende butikker.

Sarasota & Siesta Key

Fra Napels reiser du videre opp vestkysten av Florida til du kommer til Sarasota - et koselig lite sted ved stranden. Her bør du ta turen innom Myakka River State Park! Etter en kort kjøretur sørover fra Sarasota så kommer du til Siesta Key, som er et av de beste stedene for surfing i hele Florida. Slapp av blant små surfe butikker og cafeer langs stranden.

Tampa og Clearwater

Tampa ligger i Tampa Bay og er en havneby med mye historie. Tampa kan i tillegg by på et spennende uteliv og et variert kulturtilbud. Ta også turen innom Clearwater og besøk en av de mange festivalene som arrangeres her fr. eks. jordbærfestivalen eller The Hispanic Heritage Festival. Hvis du har litt ekstra tid, bør du sjekke ut St. Petersburg halvøya hvor du finner Salvador Dali museet og flere kule utstillinger.

Orlando

Orlando, byen med alle fornøyelsesparkene! Disney World, Universal Studios og Kennedy Space Centre er alle verdt et besøk. Har du i tillegg lyst på en litt annerledes og unik opplevelse kan du ta en tur innom den noe uvanlige temaparken Holy Land. Eller så kan du jo bare slappe av rundt i byen noen dager?

Cape Canaveral

Fra Orlando legger du ut på veien igjen og kjører til Cape Canaveral på østkysten av Florida. her har du sjansen til å se en av de fire SpaceX rakettoppskytnings områdene - The Kennedy Space Center. uansett om du er fan av raketter eller ikke så er dette et sted det er verdt å få med seg.

Fort Lauderdale

Fortsett litt sørover til du kommer til Fort Lauderdale. Denne byen er kjent for strender, kunst, kultur, cruiseskip og store events. Dra på shopping på Las Olas Boulevard, bli med på en båttur, eller gå tur langs havnen der yachtene ligger på rekke og rad.

Miami

Ruten ender der den startet, så nå kan dere få unnagjort alt dere ikke rakk sist. Så sjekk ut det vakre Art Deco-distriktet ved South Beach og besøk The Venetian Pool, et svømmebasseng utenom det vanlige, med fosser, koraller og undersjøiske huler.

Du kan velge å fortsette reisen eller dra hjem fra Miami - det er helt opp til deg! Vi hjelper deg gjerne med å utvide reisen din!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...