{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip på Hawaii


Vakre Hawaii sett fra skyene - bratte fjellvegger, grønne åser og hvite strender
Se som liste

Anbefalt varighet

10-12 dager

Chill i

Los Angeles

Roadtrip på

Oahu, Hawaii

Når bør man reise?

Hele året rundt!

Send forespørsel
Aloha! En fantastisk roadtrip på den tropiske øya Oahu på Hawaii venter deg! Nyt perfekte surfeforhold, vakre utkikkspunkter, hyggelige landsbyer, skjønn natur, lokale delikatesser og historiske monumenter. Fest setebeltet og kjør i vei! Vi sørger for at du får med deg alt som er verdt å se og gjøre på Oahu på roadtrippen til Hawaii! Men først blir det tre dager i Los Angeles etter den lange flyturen.

Vil du oppleve det beste Hawaii har å tilby? Med vår roadtrip på Hawaii er det nettopp dette du får! Turen er ikke så lang, faktisk er det kun 175 km totalt å kjøre.: Oahu er en liten øy tross alt. Men hvis du ønsker å oppleve alt uten stress - også kjent som 'the Hawaiian style' - er 1 uke helt perfekt for denne turen. Vi sørger for at du får opplevd alt på denne roadtrippen til Hawaii. I tillegg har vi lagt til 3 overnattinger i Los Angeles for å bryte opp den lange turen.

Bilen du leier er en HERTZ FCAR modell. Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

 

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Los Angeles
 • Flybilletter fra LA til Honolulu
 • Flybilletter hjem fra Honolulu
 • 3 overnattinger i Los Angeles
 • Leiebil i 7 dager (Hertz FCAR model) 
 • Alle bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
 • Overnatting på Hawaii
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: Home - Los Angeles - Honolulu 🚙 - Koko Head - Waimanalo Bay - Kailua - Valley of the Temples - Windward Coastline of Oahu - Waimea Bay and Valley - Haleiwa - Plains of Oahu - Honolulu

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Los Angeles

Vi har inkludert en ankomstpakke med tre overnattinger i Venice Beach i Los Angeles for å bryte opp den lange reisen til Hawaii. Los Angeles har mye å by på! Atmosfæren i Venice Beach er noe eget: ta deg en tur langs Venice Canals eller ned til Santa Monica for å kjenne på den. Har du en bil bør du drar opp til Griffith Observatory hvor du får en helt magisk utsikt over byen! Etter tre dager her er det på tide å vende nesa mot Hawaii der en 7 dagers road trip venter!

Honolulu

Turen starter i Hawaiis 'hovedstad' - Honolulu. Finn deg et surfebrett og test ferdighetene dine i bølgene på Waikiki Beach eller ta en gåtur i Ala Moana Park som ligger mellom Waikiki Beach og Honululu sentrum. Bishop Museum & Planetarium og Iolani palasset er også verdt et besøk. Og du må selvfølgelig ikke gå glipp av den vakre vulkanen Diamond Head.

Koko Head

En kort kjøretur sør-øst fra Honolulu finner du Koko Head. Gi deg selv en utfordring og bestig de over 1000 trappetrinnene opp til toppen av Koko Head krateret. Prisen for strevet? En utsikt så spektakulær at du umiddelbart vil glemme melkesyren i bena.

Waimanalo Bay

Klar for strandliv med stor S? Waimanalo Bay er en av de vakreste strendene du kan forestille deg! Krystallklart vann og sand hvit som sne er det som venter deg her. Forbered deg på å bli bergtatt!

Kailua

I tillegg til å ha fine strender, er Kailua kjent for sitt populære Farmers Market hvor du kan kjøpe mange av Hawaiis lokale delikatesser. Hvis du er av den aktive typen anbefaler vi at du tar turen til Maunawili Falls Trail. Husk godt skotøy da det kan bli ganske så gjørmete her!

Valley of the Temples

I den frodige dalen ved foten av Ko'olau Mountains finner du denne vakre minnesmerke-parken. Landskapet her er rett og slett fortryllende. Du vil også finne en replika av det japanske Buddhist tempelet Byodo-In her.

Windward Coast

Ta et stopp langs Windward Coast som tilbyr flere spennede turstier. Spesielt vakker er gåturen opp til Nuuano Pali Lookout. I tillegg er Nakoa Trail i Kahana Valley State Park og Makua Ridge Trail verdt et besøk.

Waimea Bay og Valley

På de nordlige breddene av Oahu finner du Waimea Bay. Det er en av Hawaiis mest populære steder for surfing om vinteren. Om sommeren er et besøk til den botaniske hagen i Waimea Valley et must. Hvis du er interessert i livet under overflaten bør du definitivt prøve snorkelling i Shark's Cove.

Haleiwa

Vel fremme i Haleiwa er det nok en gang nærmest obligatorisk å hente frem surfebrettet! Ehukai Beach er en av de lengste surfevennlige strekningene i hele verden. Hvis bølgene blir hakket for mektige kan du enkelt padle under Haleiwa Bridge eller bare nyte solnedgangen ved Alii Beach Park.

Plains of Oahu

I hjertet av Oahu finner du et stort utvalg av spennende aktiviteter. Sjekk ut de mange frodige frukt farmene, som for eksempel velkjente Dole plantasjen, besøk noen av øyens store shoppingsenter eller ta en spasertur gjennom en av de mange små landsbyene.

Honolulu

Tilbake i byen hvor turen startet! På veien tilbake mot Honolulu er det ETT stopp du bare må gjøre: legendariske Pearl Harbor. Deretter er dags for å lene seg tilbake på stranden, nyte en Blue Hawaiian og bare leve i nuet - og finne frem surfebrettet igjen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...