{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip på Highway 1


Roadtrip - Highway 1 - KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

15-17 dager

Start

San Fransisco

Slutt

Los Angeles

Når bør du dra?

Året rundt!

Send forespørsel
En roadtrip blir ikke bedre enn dette! 800 km langs kysten av California, fullpakket med storbyer og slående vakker natur. På roadtrip langs US Highway 1 venter høydepunkter som San Francisco, Santa Cruz, Big Sur og Los Angeles.

Dette er den perfekte road trip for deg som vil ha en kort men opplevelsesrik tur langs vestkysten av USA. Highway 1, også kjent som Pacific Coast Highway har flere ganger blitt kåret til verdens beste road trip, og det er ikke uten grunn! Så hopp inn i campervanen og cruise avgårde med Beach Boys på full guffe på radioen og med sjøbrisen ruskende i håret.

Vi har satt sammen en rute fra San Francisco nedover ikoniske Highway 1 til Los Angeles. Er du skikkelig hardcore kan du gjøre denne turen på en dag, men hvor gøy er det?! I dette ruteforslaget har vi foreslått de beste stedene å stoppe for å virkelig kjenne på den deilige stemningen langs kysten. I løpet av turen stopper du innom blant annet Santa Cruz, Monterrey Bay, Santa Barbara, Malibu & Santa Monica.

Du kan velge mellom å leie Hertz sin FCAR modell eller bytte den ut med en campervan - valget er ditt! Det kan også være lurt å nevne at når du leier campervan i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i vanen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for campervan er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett campervan!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til San Francisco
 • Flybilletter hjem fra Los Angeles
 • 3 overnattinger i San Francisco
 • 3 overnattinger i Los Angeles
 • Campervan i 10 dager (Hertz FCAR model) 
 • Alle bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
 • One/way avgift på 175 USD
 • Skatt for one-way leie av campervan
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: 🚙 San Francisco - Santa Cruz - Monterrey Bay - Big Sur - Hearst Castle - Morro Bay - Santa Barbara - Malibu - Santa Monica – Los Angeles

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

San Francisco

Start turen i San Francisco der hippier og finansmenn slapper av side om side på stranden og fester natten gjennom. San Fransisco er full av motsetninger, fargerike personligheter, kultur, koselige restauranter og kule nabolag. Alcatraz kan også være verdt et besøk før dere hopper i leiebilen og setter avsted. Er du keen på en tur innom Alcatraz bør du kjøpe billettene i god tid - de blir fort utsolgt!

Santa Cruz

Santa Cruz regnes som en av USAs surfehovedsteder, så stikk ned på stranda og test ut bølgene! Sjekk også ut de lokale omtaler som "the mystery spot", der tyngdekraften ikke ser ut til å fungere helt som den skal... Den lokale strandpromenaden er også utrolig stemningsfull, det er god sjømat og du hører lyden av sjøløver overalt!

Monterey Bay

Lyst til å se sjøløver og otere leke seg i det fri? Da skal dere stikke ned til Fisherman's Wharf, der det tidvis kryr av dem. Er dere glad i vin er tiden nå inne for å besøke en av Californias mange vingårder.

Big Sur

Big Sur State Park er en ekte road trip attraksjon. Den snirklende veien gjennom parken snor seg langs det dramatiske kystlandskapet preget av herlige strender, sjøløver, elefantsel og en av områdets mest ikoniske fosser - McWay Falls. Så lad opp kameraet og finn fram solkremen!

San Simeon, Hearst Castle & Morro Bay

San Simeon er kjent for to ting som du bør oppleve mens du er i området. Den ene er et besøk til ekstravagante Hearst Castle, bygd av det tidligere eiendomsmogulen William Randolph Hearst og det andre du bør gjøre er å dra til San Luis Obispo og leie en sand buggy! Når du har vært på begge disse to bør du sørge for å ha litt tid til å oppleve tidevannsbassengene og sjølivet i San Simeon. Avslutt oppholdet i Morro Bay som er en liten strandby med god stemning før du kjører du videre nedover kysten.

Santa Barbara

Santa Barbara er også kjent som den amerikanske «Riviera». Her kan dere dra på hvalsafari, stikke innom det ukentlige kunst og håndverk markedet eller gå på pubrunde innom de mange lokale mikrobryggeriene. Ta dere også en tur ned på stranda og leie en kajakk eller et par surfebrett. Denne byen har også noen av de kuleste unversitetene, så byen er full av unge mennesker og har en ekte "Californian spirit".

Malibu, Santa Monica & Los Angeles

Siste stopp på denne road tripen er Los Angeles. Vi har inkludert 3 overnattinger på vårt favoritt hostel i Venice Beach - så det eneste du trenger å velge er om du vil slippe av bilen og utforske byen til fots, på sykkel eller scooter. Det er en veldig fin måte å oppleve nabolagene på, men dersom du vil rekke mer på kort tid så burde du kanskje beholde bilen. Ikke gå glipp av utsikten fra Griffith Observatory! Om du vil reise hjem fra L.A. eller fortsetter turen videre er helt opp til deg. Vi hjelper deg uansett!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...