{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip fra kyst til kyst


roadtrip - new york til los angeles - KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

8 uker

Start

Los Angeles

Stopp

New York

Når bør du reise?

Våren eller tidlig høst

Send forespørsel
Dette er en roadtrip med stor R! Reis fra kyst til kyst i USA og kjør det amerikanske kontinent på langs, fra New York til Los Angeles! Kryss landet på tvers i løpeta v 8 uker og få med deg det beste av USA!

Det er vanskelig å ikke forelske seg i tanken på å tilbringe 8 uker på veien gjennom The US of A! Ta turen i ditt eget tempo og sørg for å virkelig ta alt innover deg underveis. Fra cali-vibes i vest til kule New York i øst. dette ruteforslaget tar deg igjennom California, Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Tennessee, Virginia, Maryland, Pennsylvania & New York. Not too shabby, eh?

Dette ruteforslaget er så LANGT og proppfull av høydepunkter, så vi har rett og slett ikke listet opp alle sammen. Stoppene vi har nevnt i forslaget er kun en brøkdel av det du kan oppleve på denne road trippen - så se de som "must see" destinasjoner underveis. 

Du kan velge mellom å leie Hertz sin FCAR modell eller bytte den ut med en campervan - valget er ditt! Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Los Angeles
 • Flybilletter hjem fra New York
 • 3 overnattinger i Los Angeles
 • 2 overnattinger i New York
 • Leiebil i 8 weeks (Hertz FCAR model) 
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • One way fee på 400USD + local tax
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: 🚙 Los Angeles - Death Valley - Las Vegas - Grand Canyon - Roswell & Santa Fe - Amarillo - Oklahoma City - Memphis - Nashville – Knoxville - New York

Hvis du vil kjøre denne ruten på sen-høsten så burde du starte i New York i stedet for Los Angeles for å få best vær underveis.

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Los Angeles, California

Første stopp på denne road trippen er Los Angeles. Vi har inkludert 3 netter på et av våre favoritt-hostel på Venice Beach, så det eneste du trenger å bry deg om er å velge om du skal oppleve byen til fots, på sykkel eller en elektrisk scooter. Sykkel, til fots eller scooter er fine måte rå oppdage nabolagene rundt Venice Beach, men hvis du vil få med deg større områder og for eksempel se områdene som Beverly Hills og Hollywood, så burde du nok vurdere å hente leiebilen din litt tidligere. Ikke g glipp av utsikten fra Griffith Observatory!

Las Vegas, Nevada

Viva Las Vegas, det er tid for å oppleve Sin City! Las Vegas er et lite stykke paradis om du er interessert i fest og gambling. Sørg for å få med deg "The Strip" på kvelden, lysene og showet er helt fantastisk - spesielt om det er din første gang i byen. Vi kan ikke love at kvelden deres ender som for Hangover-gutta, men nå er tiden inne for gambling, nattklubber og spektakulære show, enten du vil se Cirque du Soleil eller Chippendales.

Tips nummer 1: Sørg for å ikke bruke mer penger på gamling (om det er din greie) enn det du har råd til å tape. Det er utrolig kjedelig å ha brukt opp lommepengene for resten av turen fordi du var "on a roll".
Tips nummer 2: Kjør ned I-15 til Las Vegas fra Nord og helst når det er mørkt. Det er virkelig et syn!

Etter å ha opplevd selve byen bør du også ta deg en tur innom Hoover Dam kun 40 minutes fra Las Vegas. Stedet er en fantastisk kombinasjon av natur, historie og fysikk!
Vi kan ikke love at kvelden deres ender som for Hangover-gutta, men nå er tiden inne for gambling, nattklubber og spektakulære show, enten du vil se Cirque du Soleil eller Chippendales.

Grand Canyon, Arizona

Med sitt fantastiske og enestående landskap er 1800 m dype Grand Canyon, virkelig et ekte naturvidunder. Ikke bare er omgivelsene vakre, men stedet inneholder også en spennende kulturhistorie, og er absolutt verdt et besøk - du kommer garantert aldri til å se noe lignende!

Roswell/ Santa Fe, New Mexico

Etter ‘The Roswell UFO incident’ i 1947 er denne søvnige sørstatsbyen blitt verdenskjent. Men hva skjedde egentlig? Var det aliens eller kun en værballong? Stikk til Roswell og bedøm selv. Etterpå kan du slappe av i en av New Mexicos mange varme kilder eller ta turen innom en av USAs eldste byer - vakre Santa Fe.

Amarillo, Texas

Howdy y’all! Alt er større i Amerika og ingen steder er dette mer sant enn i Texas. Test magemålet ditt på Big Texan Steak Ranch – klarer du å spise en 2 kilos stek på under 1 time får du den gratis. For en autentisk cowboyopplevelse; stikk innom Amarillo Livestock Auction der du kan henge ut med ekte cowboys.

Oklahoma City, Oklahoma

Oklahoma City er hovedstaden i staten Oklahoma. Sørg for å få med deg Science Museum of Oklahoma, som er et interaktivt museum med MYE å gjøre. I Oklahoma finner du også The National Cowboy and Western Heritage museum som selvfølgelig viser deg hvordan det var i den ville vesten i gamle dager. Sørg for å få med deg en tur innom Bricktown som ikke bare er sjarmerende, men også det perfekte stedet for mat og drikke.

Memphis, Tennessee

Memphis er kjent for sin utsøkte friterte catfish (malle), men er nok aller mest kjent for å huse hjemmet til selveste kongen, nemlig Graceland, Elvis sin private residens, som er et must å besøke, enten du er fan eller ikke. Elvis-imitatorer fra hele verden valfarter hit og er en attraksjon i seg selv. I tillegg så er Memphis velkjent for sin musikkscene, så her kan du lytte til live konserter med soul, blues og rock n' roll hver kveld!

Nashville, Tennessee

The home of country music! Nashville bugner over av countrymusikere med cowboyhatt og boots, og her ligger alt til rette for skikkelig god stemning. Gå ikke glipp av dansing på bordene, øl-mugger servert med sugerør og budrunder om hvilken sang som skal spilles på en av byens mange honky tonk-barer.

Knoxville, Tennessee

Kontrasten er stor mellom de dresskledde kvinnene og mennene i Washington og den folkelige atmosfæren i Knoxville. Utforsk Jackass-legenden Johnny Knoxvilles hjemby og nyt den behagelige atmosfæren på torget ved Gay Street. Mens du er i området bør du ta turen innom Ashville og deretter The Great Smokey Mountains (Ashville er den perfekte inngangsporten).

New York City, New York

Avslutt USA-eventyret ditt i “The city that never sleeps” - New York! Lever bilen din og gled deg til massevis av sightseeing, shopping, Frihetsgudinnen, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gatemusikanter på Times Square, donut-spisende politimenn og gjøglere i Central Park. New York har masser å by på så pass på å sette av nok tid til å utforske byen før du reiser hjemover igjen. Man få aldri nok dager i New York!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...