{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip på Østkysten


roadtrip - østkysten i usa - KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

3-5 uker

Start & Stopp

New York

Campervan eller bil?

Spør oss!

Når bør du reise?

Hele året

Send forespørsel
På roadtrip på østkysten i USA venter storbyer som New York og Washington D.C., vakre strender, sjarmerende amerikanske tettsteder og hele 3 nasjonalparker.

Denne road tripen er perfekt for deg som ønsker en kombinasjon av storbyliv og flotte naturopplevelser! Du kan eksempelvis glede deg til å oppleve majestetiske Niagara Falls, Smoky Mountains National Park og øylivet på Outer Banks.

Du kan velge mellom å leie Hertz sin FCAR modell eller bytte den ut med en campervan - valget er ditt! Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

 

Hva er inkludert?
 • Flybilletter tur/retur New York
 • 4 overnattinger i New York City
 • Leiebil i 3 weeks (Hertz FCAR model) 
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Tuteforslag: Home - New York 🚙 - Niagara Falls - Pittsburgh - Shenandoah NP - Blue Ridge Parkway - Great Smokey Mountains - Outer Banks, NC - Williamsburg, VA - Washington DC. - New York - Home

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise!

New York City New York

Start ditt USA eventyr i “the city that never sleeps”. Sightseeing, shopping, Frihetsgudinnen, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gatemusikanter på Times Square, donut-spisende politimenn og gjøglere i Central Park. New York har masser å by på, så pass på å sette av nok tid (minst 3 dager) til å utforske byen, før dere henter leiebilen og setter avgårde. (I New York kan du leie bil fra du er 18).

*Du plukker opp leiebilen og slipper den av igjen i NYC.

Niagara Falls New York

Verdensberømte Niagara Falls på grensen mellom USA og Canada er virkelig en opplevelse av den sjeldne sorten. Se den gratis fra avstand, eller kast på deg en poncho og hopp på «Maid of the Mist» for å oppleve fossefallene tett på.

Pittsburgh Pennsylvania

Pittsburgh har rykte på seg for å være en av de beste «sportsbyene» i USA. Dette er med andre ord en god anledning til å få med seg en erkeamerikansk sportsopplevelse, enten du ser amerikansk fotball eller en baseballkamp. Ta også en tur med den nærmest vertikale Duquesne Incline-jernbanelinjen før dere reiser videre.

Shenandoah National Park Virginia

Denne naturskjønne kjøreruten tar deg gjennom hele Shenandoah National Park på langs, så her gjelder det å ha kameraet klart! Turen er spesielt populær på høsten da naturen kler på seg sin mest fargerike drakt. Ta en avstikker, legg ut på fottur og tilbring et par netter i telt i villmarka.

Blue Ridge Parkway Virginia & North Carolina

Fra en naturskjønn rute til den neste. Blue Ridge Parkway er spekket med imponerende utsiktspunkter og her finnes det muligheter for en rekke friluftsaktiviteter enten du vil leke cowboy på hest eller ta en rolig fisketur for å fange din egen middagsmat.

Great Smoky Mountains National Park Tennessee & North Carolina

Dette er virkelig himmelen for friluftslivsmennesker. Det vakre landskapet utkonkurreres av det enda vakrere dyreliv som inkluderer: hvithalehjort, vaskebjørner, ville kalkuner og wapitier. Pass opp for svartbjørn og sjekk ut de gamle bygningene i Cades Cove.

Outer Banks North Carolina

Welcome to OBX! Kanskje du kjenner igjen navnet fra Netflix serien, Outer Banks? The Outer Banks i North Carolina har over 160 kilomter med kystlinje, søte små havnebyer, tonnevis av personlighet og tilnkyntinger til USAs historie. Besøk Roanoke Island og lær mer om den mystiske forsvinningen til de første Engelske beboerne …

Williamsburg Virginia

Williamsburg er kjent som sentrum for bevaring av kolonotiden i USA. Williamsburg ble grunnlagt som hovedstaden i Virginia kolonien i 1699 ("den nye verden") og var en av Amerikas første planlagte byer. Er du interessert i historie så burde du stoppe innom denne merkelige, men spennende byen!

Washington D.C.

Washington DC er langt mer enn bare Det Hvite Hus og historiske monumenter. Nasjonens hovedstad huser også noen av USAs aller best museum –med fri entré! Er du her i sesongen må du passe på å få med deg en ishockeykamp med Washington Capitals.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...