{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip gjennom Pacific Coastline West


redwood national park
Se som liste

Anbefalt varighet

4 uker

Starter i

Seattle

Ender i

Los Angeles

Inkludert i prisen

Flybilletter, overnatting & leiebil

Pris fra*

16 784 NOK

Send forespørsel
Denne roadtrippen er den perfekte kombinasjonen av magiske naturopplevelser og pulserende byer. Pacific Coastline West tar deg gjennom vakkert landskap i Oregon til de røffe klippene langs kysten i nordlige California, innom bratte San Fransisco og ender i solfylte Los Angeles. Dette kan bare ikke bli feil!

Det er noe helt spesielt med å dra på road trip i USA, og dette ruteforslaget kommer ikke til å skuffe. Staten Oregon er kanskje ikke de første du tenker på når du planlegger en road trip i USA, men en ting kan vi love deg, dette er en av de vakreste kjørerutene du vil finne i USA!

Start reisen i Seattle og dra sørover nedover den vestlige kysten og stopp innom byer som Seattle, Portland, San Francisco og Los Angeles. Ikke bare får du storbylivet med deg på denne turen, men du får også oppleve de gigantiske redwood trærne, de dypeste innsjøene i USA og fantastiske Yosemite National Park.

Du kan velge mellom å leie Hertz sin FCAR modell eller bytte den ut med en campervan - valget er ditt! Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Seattle
 • Leiebil i 4 ukers (Hertz FCAR model)
 • 3 overnattinger i LA
 • Flybilletter hjem fra Los Angeles
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Enveis avgift på 500 USD + lokal skatt (for leiebil)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: Hjem - Seattle - Portland - Redwood National Park - San Francisco - Yosemite National Park - Monterey Bay - Big Sur - Hearst Castle - Morro Bay - Santa Barbara - Malibu - Santa Monica - Los Angeles - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Seattle, Washington

Start road trippen i vakre Seattle! Bruk litt tid på å oppleve byen som er kjent for sine mange kafeer, den høye tårnet «Space Needle tower» og old Pike Place Market.

Etter noen dager i byen er det på tide å plukke opp leiebilen og legge ut på den åpne veien!

Portland, Oregon

Portland er bare en latterlig kul by. Vi kan nesten ikke få understreket godt nok hvor fet denne byen er. Sentrum kryr av trendye caféer, digge restauranter, kule diners, og en hel haug av sinnsykt fete bryggerier. Er du glad i øl har du definitivt kommet til rett by! Portland er også kjent som en av de grønneste og mest miljøvennlige byene i USA.

Mens du kjører rundt i staten Oregon så burde du ta turen innom vakre Crater Lake og ta en av de mange fjellturene i området. Vi kan garantere en flott utsikt over det krystallklare vannet og den 700 meter dype gryten som er igjen etter en kollapset vulkan.

Redwood National Parks California

Har du hatt lyst til å vandre mellom verdens høyeste trær? Da har du sjansen! Stop innom Redwood National Parks og legg ut på en tur på en av de mange stiene i parken. Parken har et utrolig mangfold, som betyr at det ikke kun er trær du kan se her, men også prærier, ville elver og 60 km med kystlinje.

San Fransisco, California

Velkommen til den vakre byen San Fransisco hvor du finner hippier og finans-folk som lever side om side. Byen er full av motsetninger, fargerike personligheter, kultur, restauranter og koselige nabolag. Her finner du en finans distrikt, en Hippie Town, China Town og Japan Town! Alcatraz er også verdt et besøk før du hopper i bilen og legger ut på veien til neste stopp. Vil du innom Alcatraz så må du kjøpe billett i god tid i forveien – de blir nemlig fort utsolgt.

Yosemite National Park, California

Det er på tide å ta en liten avstikker fra kysten og vende nesa mot Yosemite National Park. Her finner du noen av de høyeste fossefallene i Nord-Amerika i tillegg finner du dype daler og klipper som kommer til å ta pusten far deg. Bruk noen dager på å gå tur i området og utforsk alt parken har å by på.

Monterey Bay, California

Vil du se sjøløver og otere i det fri så anbefaler vi at du tar turen ned til Fisherman’s Wharf hvor de ofte ligger og soler seg på klippene i havnen. Er du også en fan av vin så burde du dra innom en av Californias mange vingårder.

Big Sur, California

Big Sur State Park er en skikkelig road trip klassiker. Veien gjennom parken strekker seg langs den dramatiske kystlinjen med vakre strender, sjøløver som soler seg og områdets mest ikoniske fossefall – McWay Falls.

San Simeon, Hearst Castle & Morro Bay, California

San Simeon er kjent for to ting som du bør sjekke ut når du er i området. Den ene er en tur til det ekstravagante Hearst Castle, bygd av den tidligere eiendomsmogulen William Randolph Hearst og den andre tingen du bør gjøre er å ta turen til San Luis Obispo og leie en sand buggy! Når du har gjort egge deler så bør du sørge for å ha litt tid til å sjekke ut tidevannsbassengene i San Simeon også. End oppholdet ditt her i Moro Bay – en liten strandby med masse gode vibber.

Santa Barbara, California

Santa Barbara er kjent som «den amerikanske riviera». Her kan du dra på hvalsafari, dra på håndverks markedet eller teste ut lokalt brygget øl på en av de mange bryggeriene i byen. Ta deg en tur på stranden og lei deg et surfebrett eller kanskje en kajakk? Byen er hjem til noen av de kuleste høyskolene i USA, så byen har den unge strandby stemningen som kjennetegner California.

Santa Monica & Los Angeles, California

Siste stopp på dette ruteforslaget er Los Angeles, her har vi har inkludert 3 overnattinger på vårt favoritt hostel i Venice Beach - så det eneste du trenger å velge er om du vil slippe av bilen og utforske byen til fots, på sykkel eller scooter. Det er en veldig fin måte å oppleve nabolagene på, men dersom du vil rekke mer på kort tid så burde du kanskje beholde bilen. Ikke gå glipp av utsikten fra Griffith Observatory! Om du vil reise hjem fra L.A. eller fortsetter turen videre er helt opp til deg. Vi hjelper deg uansett!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...