{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip gjennom Pacific Coastline West


redwood national park
Se som liste

Anbefalt varighet

4 uker

Starter i

Seattle

Ender i

Los Angeles

Inkludert i prisen

Flybilletter, overnatting & leiebil

Send forespørsel
Denne roadtrippen er den perfekte kombinasjonen av magiske naturopplevelser og pulserende byer. Pacific Coastline West tar deg gjennom vakkert landskap i Oregon til de røffe klippene langs kysten i nordlige California, innom bratte San Fransisco og ender i solfylte Los Angeles. Dette kan bare ikke bli feil!

Det er noe helt spesielt med å dra på road trip i USA, og dette ruteforslaget kommer ikke til å skuffe. Staten Oregon er kanskje ikke de første du tenker på når du planlegger en road trip i USA, men en ting kan vi love deg, dette er en av de vakreste kjørerutene du vil finne i USA!

Start reisen i Seattle og dra sørover nedover den vestlige kysten og stopp innom byer som Seattle, Portland, San Francisco og Los Angeles. Ikke bare får du storbylivet med deg på denne turen, men du får også oppleve de gigantiske redwood trærne, de dypeste innsjøene i USA og fantastiske Yosemite National Park.

Du kan velge mellom å leie Hertz sin FCAR modell eller bytte den ut med en campervan - valget er ditt! Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Seattle med Lufthansa
 • Leiebil i 4 ukers (Hertz FCAR model)
 • 3 overnattinger i LA
 • Flybilletter hjem fra Los Angeles med SWISS eller Lufthansa
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Enveis avgift på 500 USD + lokal skatt (for leiebil)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: Hjem - Seattle - Olympic NP - Portland - Newport - Coos Bay - Crater Lake NP - Redwood NP - Napa Valley - San Fransisco - Yosemite NP - Monterey Bay - Santa Barbara - Los Angeles - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Seattle, Washington

Start road trippen i vakre Seattle! Bruk litt tid på å oppleve byen som er kjent for sine mange kafeer, den høye tårnet «Space Needle tower» og old Pike Place Market.

Etter noen dager i byen er det på tide å plukke opp leiebilen og legge ut på den åpne veien!

Olympic NP, Washington

Når du har fått varmet opp motoren er det på tide å navigere seg mot Olympic National Park, som ligger mellom 2 og 2,5 timer fra Seattle (litt avhengig ava hvor mange vanvittig fine omveier du kunne tenke deg å ta). I Olympic National Park finner du alt fra frodige regnskoger og røffe kystlinjer til majestetiske fjell og rolige innsjøer. Enten du liker fotturer, camping eller bare ønsker å henge rundt i den fantastiske naturen, så har dette stedet alt du kunne tenkt deg. Landskapet er veldig variert og du har kan være heldig å se både elg og svartbjørn - hvis du er heldig! Noen av våre favorittstier inkluderer Hoh Rain Forest Trail, en enkel til moderat sti som tar deg dypt inn i en av parkens skoger. Hall of Mosses og Spruce Nature Trail-lokkene er perfekte for en kort, men fantastisk tur blant høye trær dekket av mose. Og til slutt har vi Hurricane Ridge, som kan ta pusten fra deg med sin fantastiske utsikt over Olympic Mountains (og på klare dager kan du til og med se helt til Canada)!

Portland, Oregon

Portland er bare en latterlig kul by. Vi kan nesten ikke få understreket godt nok hvor fet denne byen er. Sentrum kryr av trendye caféer, digge restauranter, kule diners, og en hel haug av sinnsykt fete bryggerier. Er du glad i øl har du definitivt kommet til rett by! Portland er også kjent som en av de grønneste og mest miljøvennlige byene i USA.

Mens du kjører rundt i staten Oregon så burde du ta turen innom vakre Crater Lake og ta en av de mange fjellturene i området. Vi kan garantere en flott utsikt over det krystallklare vannet og den 700 meter dype gryten som er igjen etter en kollapset vulkan.

Newport, Oregon

Vend bilen mot kysten, nærmere bestemt Newport, en sjarmerende kystby med avslappet vibe. På vei fra Portland er det verdt å stoppe i Depoe Bay, hvalkikkingens hovedstad på Oregon-kysten, der du ofte kan se disse majestetiske skapningene fra land mellom juni og november. Når du kommer til Newport, bør du besøke det historiske Bayfront-området for å sjekke ut noen butikker, se sjøløver som slapper av på bryggene, og se om du kan motstå lukten av fersk sjømat. Yaquina Head Outstanding Natural Area er et must å besøke, med sitt historiske fyrtårn og tidevannsbassenger som er fulle av marint liv.

Coos Bay, Oregon

Fra Newport tar du en veldig vakker kjøretur langs kysten ned til Coos Bay. Hvis du har tid, er Cape Perpetua Scenic Area et veldig fint sted for å ta seg en pause. Her kan du gå gjennom urskog og se de dramatiske steinformasjonene Spouting Horn og Thor’s Well. Coos Bay i seg selv er ikke en spesielt stor by, men det er faktisk ganske mye å se og gjøre her! Start med en tur til den fantastiske Shore Acres State Park, med havutsikt og vakre hager. Er du glad i å gå tur, så kan stiene i Cape Arago State Park by på fantastisk kystlandskap og muligheten til å se seler og sjøløver mens du vandrer. Du burde også få med en deg tur til Oregon Dunes National Recreation Area, der du kan gå turer, kjøre ATV-er eller til og med prøve sandboarding på de høye dynene. For en mer avslappet opplevelse, ta med deg noe deilig fersk sjømat fra en lokal restaurant eller se solnedgangen langs Cape Arago Highway

Crater Lake National Park, Oregon

Sjarmerende Coos Bay er én ting, men å besøke Crater Lake National Park er som å trå inn i et naturparadis. Parkens midtpunkt, Crater Lake, er den dypeste innsjøen i USA, kjent for sitt utrolig klare, blå vann. Få med deg den vakre kjøreturen rundt Rim Drive der du får fantastiske utsiktspunkter og en haug av muligheter for å ta bilder. Hvis du har lyst til å komme litt nærmere bør du hoppe på en båttur til Wizard Island, der du kan gå på tur og utforske den vulkanske skjoldvulkanen. Er du glad i å gå turer i skog og mark så kommer stier som Cleetwood Cove Trail og Garfield Peak Trail til å putte et smil på fjeset ditt.

Redwood National Parks California

Har du hatt lyst til å vandre mellom verdens høyeste trær? Da har du sjansen! Stop innom Redwood National Parks og legg ut på en tur på en av de mange stiene i parken. Parken har et utrolig mangfold, som betyr at det ikke kun er trær du kan se her, men også prærier, ville elver og 60 km med kystlinje.

Napa Valley, California

Glad i vin? Da er Napa Valley det perfekte stoppet på veien! Her får du en veldig avslappet vibe og et herlig pittoresk landskap i tillegg til sine verdensberømte vingårder selvfølgelig! Dette er paradis for vinentusiaster. Start besøket ditt med en vakker kjøretur gjennom rullende vinmarker og sjarmerende byer som St. Helena og Yountville. Tilbring dagene dine med å besøke vingårder, nyte smaksprøver og kanskje lære litt om vinproduksjonsprosessen. For litt mer spenning så kan du teste ut en luftballongtur ved soloppgang for å en fantastisk utsikt over dalen og ikke gå glipp av tur til de naturlige varme kildene i Calistoga for litt r&r..

San Fransisco, California

Velkommen til den vakre byen San Fransisco hvor du finner hippier og finans-folk som lever side om side. Byen er full av motsetninger, fargerike personligheter, kultur, restauranter og koselige nabolag. Her finner du en finans distrikt, en Hippie Town, China Town og Japan Town! Alcatraz er også verdt et besøk før du hopper i bilen og legger ut på veien til neste stopp. Vil du innom Alcatraz så må du kjøpe billett i god tid i forveien – de blir nemlig fort utsolgt.

(valgfri omvei) Yosemite National Park, California

Det er på tide å ta en liten avstikker fra kysten og vende nesa mot Yosemite National Park. Her finner du noen av de høyeste fossefallene i Nord-Amerika i tillegg finner du dype daler og klipper som kommer til å ta pusten far deg. Bruk noen dager på å gå tur i området og utforsk alt parken har å by på.

Monterey Bay, California

Vil du se sjøløver og otere i det fri så anbefaler vi at du tar turen ned til Fisherman’s Wharf hvor de ofte ligger og soler seg på klippene i havnen. Er du også en fan av vin så burde du dra innom en av Californias mange vingårder.

Santa Barbara, California

Santa Barbara er kjent som «den amerikanske riviera». Her kan du dra på hvalsafari, dra på håndverks markedet eller teste ut lokalt brygget øl på en av de mange bryggeriene i byen. Ta deg en tur på stranden og lei deg et surfebrett eller kanskje en kajakk? Byen er hjem til noen av de kuleste høyskolene i USA, så byen har den unge strandby stemningen som kjennetegner California.

Santa Monica & Los Angeles, California

Siste stopp på dette ruteforslaget er Los Angeles, her har vi har inkludert 3 overnattinger på vårt favoritt hostel i Venice Beach - så det eneste du trenger å velge er om du vil slippe av bilen og utforske byen til fots, på sykkel eller scooter. Det er en veldig fin måte å oppleve nabolagene på, men dersom du vil rekke mer på kort tid så burde du kanskje beholde bilen. Ikke gå glipp av utsikten fra Griffith Observatory! Om du vil reise hjem fra L.A. eller fortsetter turen videre er helt opp til deg. Vi hjelper deg uansett!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...