{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip langs Route 66


Roadtrip - route 66 - KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

3 uker

Antall kilometer

Ca. 3600

Antall stater

7

Inkludert i prisen

Flybilletter, leiebil & Surf camp

Send forespørsel
Route 66 er den mest berømte roadtrip-ruten i USA. Nesten 4000 km med asfaltert vei strekker seg fra Grants Park i Chicago til Santa Monica Boulevard i Los Angeles. Ruten strekker seg gjennom hele 3 tidssoner og 8 stater: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og California.

Forfatteren John Steinbeck gav den navnet 'The Mother Road' og Route 66 har alltid vært synonymt med "å være på farten" - på vei mot drømmen eller på flukt fra tapte muligheter og brutte løfter. Route 66 har alt det som USA er kjent for. Du finner byer som aldri sover, prærier så langt øye kan se og små burger sjapper med hjemmelagde burgere så store at du må ha en haug med kalde cola bare for å få de ned. Og sist, men ikke minst, den vakre naturen langs Route 66.

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen). 

Hva er inkludert?
 • Flybilletter t/r
 • 2 overnattinger i Chicago
 • Leiebil i 21 dager
 • Surf camp i Dana Point
 • 3 overnattinger i L.A.
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Måltider (utenom de som er inkludert på surf camp)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: Home ✈️ Chicago 🚙 Springfield - Kansas City - St Louis - Joplin - Oklahoma City - Amarillo - Santa Fe - Gallup - Grand Canyon - Las Vegas - Los Angeles - Home

Route 66 starter offisielt i Chicago og ender i Los Angeles, men du kan vende om på ruten og starte i L.A. i stedet. På den måten blir turen en god del billigere og du unngår å måtte betale one-way fee som legges til kostnaden av leielbilen når du ender turen din i Los Angeles. Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen.

Chicago, Illinois

Start turen i Chicago, startpunktet for Route 66 og hjembyen til 20- og 30-tallets gangstere. Få med dere en basketballkamp med Chicago Bulls og noen kule bluestoner i en av byens mange buler før dere plukker opp leiebilen og setter avgårde på road trip på «the mother road».

Kansas city, Missouri

Vi anbefaler at du tar en liten omvei innom Kansas City! Besøk det ikoniske Power & Light District og opplev alt dette stedet har å tilby: barer, live musikk, mat og butikker. Du bør også få med deg en Amerikansk fotball- eller baseball kamp mens du er her! Det er super enkelt å skaffe billetter og du er garantert en god opplevelse.

Springfield, Illinois

Springfield er den første ikoniske Route 66 stoppen på ruten. Byen er Abraham Lincolns hjemby og dere kan få en sniktitt inn i hjemmet hans; «Lincoln Home National Historic Site». Springfield er også fødebyen til de überamerikanske oppfinnelsene corndogs og drive-thru-restauranter, så herfra er det kun american-style som gjelder!

St. Louis, Missouri

Når dere er på road trip langs Route 66 må dere nesten stoppe på alle de store Route 66 attraksjonene og i St. Louis innebærer dette en stopp på iskremsjappa Ted Drewes. Ta dere også en tur langs Mississippi-elvens bredder og ta en selfie foran den enorme Gateway Arch.

Joplin, Missouri

Den gamle gruvebyen Joplin er kanskje en storby å regne etter norske standarder, men i USA er dette en klassisk småby, der Walmart og et lastebilfirma er de største arbeidsgiverne. Et besøk til gamlebyen og Route 66 Carousel Park er obligatorisk.

Oklahoma City, Oklahoma

Oklahoma huser noen av de mest kjørbare strekningene av ruta og dere kommer til å få følge av Route 66 entusiaster fra hele verden. Stopp innom Route 66 Vintage Iron Motorcycle Museum og the National Cowboy & Western Heritage Museum. Sørg for å ta en tur innom Bricktown også! Det er et lite området med varehus som i dag er omgjort til kule restauranter, barer og butikker.

Amarillo, Texas

Howdy y’all! Alt er større i Amerika og ingen steder er dette mer sant enn i Texas. Test magemålet ditt på Big Texan Steak Ranch, – klarer du å spise en 2 kilos stek på under en time får du den gratis. For en autentisk cowboy opplevelse; stikk innom Amarillo Livestock Auction der du kan henge med ekte cowboys.

Santa Fe, New Mexico

Turen videre fra Amarillo tar dere forbi den merkelig attraksjonen Cadillac Ranch: 10 klassiske Cadillacer plantet halvveis nedi jorda. Turen går så videre til den historiske byen Santa Fe, en av USAs eldste byer. Sett også av tid til litt avslapning i en av New Mexicos mange varme kilder.

Gallup, New Mexico

Nå er tiden inne for å bli kjent med den indianske kulturen og dens historie. En tredjedel av innbyggerne i Gallup er av indiansk avstemning og her viser lokale indianske guide dere rundt i de vakre ruinene av «Sky City» i Acoma Native American Reservation.

Grand Canyon, Arizona

Med sitt fantastiske og enestående landskap er 1900 m dype Grand Canyon et ekte naturvidunder. Ikke bare er omgivelsene vakre, men stedet inneholder også en spennende kulturhistorie, så det er absolutt verdt å ta denne lille avstikkeren fra Flagstaff.

Las Vegas, Nevada

Før du ender turen din i L.A., anbefaler vi at du tar en tur innom i Las Vegas. Du bør satse på å ankomme byen når det allerede er mørkt ute for å få med deg det enorme lysshowet denne byen byr på!

Etter en svipptur innom Las Vegas kan du jo kjøre videre til Hoover Dam (kun 40 minutter unna). Hoover dam er en mahisk kombinasjon av natur, historie og fysikk!

Los Angeles & Santa Monica, California

Avslutt turen med kjendisspotting i Hollywood, et besøk til Universal studios og litt velfortjent avslapning på stranden i Santa Monica. Ikke glem den obligatoriske selfien foran Hollywood-skiltet før dere reiser hjem!

Vi har også inkludert en 7-dagers surf camp i Dana Point i dette reiseforslaget. Lær deg kunsten å surfe, mens du møter andre backpackere fra hele verden. Vi mener det er den beste måten å ende dette reiseevntyret på!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...