{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip i Sørstatene


roadtrip gjennom sørstatene - KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

3 uker

Start

Atlanta

Slutt

Atlanta

Når bør du reise?

Best fra november til juni for å unngå sommervarmen og orkansesongen på høsten

Send forespørsel
Legendarisk musikk, smakfull 'soul food', begivenhetsrik historie, cowboyer og Elvis! Sørstatene er noe helt eget, og definitivt en av de mest snedige hjørnene av USA! Har du alltid drømt om å møte en ekte cowboy? Vel, du vil helt sikkert treffe på en i løpet av denne turen som tar deg gjennom Georgia, Louisiana, Mississippi, Florida, Tennessee & South-Carolina!

Enten du er en musikk- og/eller historie elsker, så vil du finne alt ditt hjerte søker i sørstatene. Det er hjemstatene til blant annet Elvis Presley, Hank Williams, Robert Johnson, Dolly Parton og Otis Redding. Og la oss ikke glemme maten... Gumbo, jambalaya, pan-fried chicken, cornbread, boiled crawfish, sweet tea, peach cobbler og så mye mer! I tillegg vil du kunne se flere gjenværende spor etter begge borgerkrigene og borgerrettsbevegelsen.

Du kan velge mellom å leie Hertz sin FCAR modell eller bytte den ut med en campervan - valget er ditt! Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter t/r Atlanta
 • Leiebil i 3 uker (Hertz FCAR model)
 • Overnatting i New Orleans (2 netter)
 • Din egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: 🚙 Atlanta - Great Smokey Mountains - Nashville - Memphis - Jackson - New Orleans - Pensacola - Savannah - Charleston – Atlanta

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Atlanta, Georgia

Plukk opp og returner bilen i den pulserende og stadig voksende byen Atlanta, hvor de har en hang til å kalle gatene Peachtree - JA, hele 71 gater bærer nettopp det navnet! Atlanta har også et bra musikkmiljø, hvor mye av dagens Hip Hip er herfra. Mens du nyter tiden din her bør du definitivt skaffe deg"chili dog", Atlanta er berømt for de!

Er du på jakt etter litt action bør du ta turen ut til Six Flags Amusement Park, rett på utsiden av Atlanta. De har noen av de største karusellene!

Great Smoky Mountains National Park

Smoky Mountain nasjonalpark er kjent for sitt rike plante- og dyreliv, vakre fjell og velbevarte Appalachian kultur. Utforsk både natur- og kulturhistorie ved disse urgamle fjellene. På vei til neste stopp bør du ta turen innom temaparken: Dollywood! Og du gjettet riktig, den er selvsagt eid av selveste Dolly Parton.

Nashville, Tennessee

I Nashville kan du lytte til live musikk overalt i byen 24/7. Ta turen til Tootsie's Orchid Lounge hvor honky-tonk band jammer, lytt til country legender ved Grand Ole Opry, mens folkesangerne finner du ved Bluebird Cafe. Du vet aldri hvem du kan komme til å få se på scenen!

Memphis, Tennessee

Elvis Presley og Graceland - trenger vi egentlig å si mer? Vel, Memphis er også USAs barbecue-hovedstad med restauranter som vil servere deg de mest smakfulle ribs du noen gang har smakt. Soul food og rock n' roll - en uslåelig kombinasjon!

Jackson, Mississippi

Du vil kanskje gjenkjenne byen fra filmen 'Barnepiken' (The Help) eller kanskje på grunn av byens mange musikkscenener, hvor folk flokker til for å lytte til alt fra Heavy Metal til Indie Rock og Blue Grass. Uansett hva det skulle være, sørg for at du kommer deg til en av de lokale kafeene og prøv et stykke Peach Cobbler. Du vil ikke angre!

Er du glad i historie så bør du ta turen til Vicksburg ved Mississippi River, rett på utsiden av Jackson. Vicksburg er en liten historisk by med en stor slagmark fra borgerkrigen.

New Orleans, Louisiana

I New Orleans handler det meste om Blues, Jazz, voodoo og Mardi Gras! Dra på pub-crawl i det sjarmerende French Quarter, opplev populære Bourbon Street - New Orleans hovedgate er en opplevelse i seg selv - og nyt all det gode (kreolske) maten byen tilbyr

Vil du se spøkelser? Dra på "ghost hunting tour" i det franske kvarteret i New Orleans!

Pensacola, Florida

Slapp av "downtown" og prøv den lokale øl'en, lei deg en sykkel og ta turen langs kysten eller opplev alle de historiske stedene rundt om i byen. Besøk steder som Fort Pickens, Fort Barrancas, Arcadia Mill og mange flere steder. Det er noen virkelig vakre strender her i Pensacola, så ta med deg bikinien din!

Savannah, Georgia

Savannah er: arkitektur fra kolonotiden, skumle kirkegårder og en rik sørstatshistorie. Byen er faktisk kjent som en av de mest gjemsøkte byene i hele USA. Hvis du helst vil la spøkelsene ligge, så kan du ta turen nedover River street og sette deg på en av de mange utestedene for å smake på litt lokalt brygg mens du nyter utsikten over elva.

Har du sett klassikeren Forrest Gump? Hvis ja, så kan du følge i hans fotspor rundt i byen. Den berømte benken han satt på i filmen (Chippewa Square) har dessverre blitt flyttet, men du kan finne den på museumet i byen. Kankje for de spesielt interesserte, men er du keen på å finne den så vet du hvor!

Charleston, South-Carolina

Siden Charleston er en kystby så er det nok av vannsport å finne på i tillegg til seiling og late dager på stranden. Kanskje det er akkurat det du trenger etter flere timer i en bil? Hvis du ikke vil ligge på latsiden så kan oppleve byen til fots og ta turen innom Rainbow Row (den perfekte Instagram bakgrunnen)!

Siden dette er sørstatene, så er det ingen vei rundt tiden med platasjer i dette området. Besøk en av plantasjene som i dag er museum og lær mer om historien til Afro-Amerikanerne i sørstatene.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...