{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Southern Winter Sun


usa-road-trip-hairpin-bends-cover
Se som liste

Anbefalt varighet

Rundt 5 uker

Reiselengde

Rundt 5400km

Reisemåte

Roadtrip & backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter, 6 overnattinger, 4 ukers leiebil

Send forespørsel
Hvis du er på jakt etter den perfekte flukten fra vinteren, så er nok denne bilturen noe for deg. Tilbring 5 uker på veien hele veien fra Miami til Los Angeles, over hele landet gjennom sørstatene. Høres det fristende ut? Da bør du lese videre!

Det er et episk eventyr i vente dersom du legger ut på denne bilturen fra Miami til Los Angeles. Her kommer du til å passere gjennom Florida, Louisiana, Texas, New Mexico, Arizona og til slutt California.

Du starter i solfylte Florida der du får utforske Miami i 3 dager før selve roadtripen starter. Besøk Key West, Everglades, Tampa og Crystal River, kjent for sine mange sjøkuer.

Deretter krysser du inn i Louisiana hvor vi anbefaler at du stopper i New Orleans og opplever den lokale jazzkulturen. Neste stopp er Texas, og her anbefaler vi at du tar turen innom både Houston, San Antonio og Big Bend National Park før du krysser grensen inn i New Mexico. Sjekk ut Rosswell, kjent for en påstått UFO-hendelse tilbake i 1947. Fortsett videre til El Paso som er omgitt av et unikt ørkenlandskap.

Fra New Mexico går turen videre til Arizona. Her anbefaler vi at du besøker Phoenix og Tucson. Hvis du har ekstra tid bør Grand Canyon også være et stopp underveis.

Siste delstat du besøker er California, og her får du muligheten til å utforske vakre Joshua Tree National Park før du leverer bilen i Los Angeles. Vi har sørget for at du får 3 netter på vårt favoritt hostel i Venice Beach, slik at du kan slappe av de siste dagene før du reiser hjem.

Hva er roadtrippin' the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige. Å åpne opp, og å omfavne det uventede. Stopp der du kan, gå ned den smale sidegaten og ikke bli sittende fast i bobilen. Ikke kjør bil bare for å kjøre bil: møt nye mennesker, utvid horisontene dine, utforsk og vær åpen for endringer – det er der magien skjer.

*Prisen er en fra-pris per person og basert på 2 personer over 25 som reiser sammen. Ta kontakt med oss ​​hvis du er litt yngre enn det - det er ikke et problem!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Miami
 • 3 netter på hostel i Miami
 • 28 dagers leiebil (FCAR modell)
 • 3 netter på hostel i Los Angeles
 • Flybilletter hjem fra Los Angeles
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Måltider
 • Avgift for leiebil dersom du er under 25
 • Lokal engangsavgift (500USD)
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Reiseforslag Southern Winter Sun

Reiserute: ✈️ Oslo - Miami - Key West - Tampa - Crystal River - Pensacola - New Orleans - Houston - San Antonio - Big Bend NP - Rosswell - El Paso - Tucson - Saguara NP - Sedona NP - Phoenix - Joshua Tree NP - Los Angeles - Oslo

Husk at dette bare er et reiseforslag. Dersom du ønsker å sette sammen din egen reiserute, vennligst ta kontakt med våre eventyrlystne reisespesialister. De elsker å designe drømmereiser, og de gir deg gode insider-reiseråd. Og en siste ting: når du er på roadtrip er det smart å ha en god reiseforsikring. Gi oss beskjed hvis du trenger hjelp med dette!

Florida

Roadtripen starter i fargerike Miami der vi har booket de tre første nettene på et kult hostel. Dette er et flott utgangspunkt dersom du vil utforske en av de mest populære destinasjonene i USA. Sjekk ut den ikoniske Miami Beach på dagtid og besøk en av mange nattklubber på kvelden. Start roadtripen og kjør sørover for å besøke Key West og Everglades nasjonalpark før du beveger deg opp langs den vestlige kysten av Florida. Stopp i Tampa før du besøker Crystal River, kjent for et stort antall sjøkuer. Fortsett hele veien opp til den koselige kystbyen Pensacola, kjent for sine fantastiske hvite strender.

Louisiana

Fra Pensacola i Florida fortsetter du inn i Louisiana, og her anbefaler vi at du stopper i New Orleans. Som du sikkert vet, er byen kjent for sin legendariske jazzkultur. Det er massevis av muligheter hvis du vil oppleve de lokale jazzbandene som opptrer i jazzklubbene. Spesielt Bourbon Street er et bra sted å starte festen.

Texas

Det er på tide å oppleve det ville vesten som du kjenner fra de klassiske westernfilmene. Men først er det verdt å ta et kort stopp i både Houston, etterfulgt av San Antonio. I San Antonio bør du besøke Alamo, et viktig sted i amerikansk historie. Herfra er det på tide å tilbakelegge noen kilometer omgitt av Texas sitt tørre landskap. Ta et stopp i Big Bend National Park hvor du får fantastisk utsikt over ørkenen og præriene.

New Mexico

Første stopp i New Mexico er Roswell. En by som først og fremst er kjent for den påståtte UFO-hendelsen i 1947. Så hvis du er interessert i mysterier og romvesenhistorier, vil du elske dette stedet. Neste stopp er El Paso – en by som grenser til Mexico. Du kan ikke unngå å legge merke til den meksikanske innflytelsen her, spesielt når det kommer til matscenen som er sterkt påvirket av det meksikanske kjøkkenet.

Arizona

Fra New Mexico fortsetter du inn i Arizona og første stopp er Tucson. Sjekk ut Arizona-Sonora-ørkenmuseet eller hike Sabino Camino. Neste stopp er Saguara nasjonalpark som er hjemsted for utallige kaktuser, et ekte symbol på ville vesten. Fra en nasjonalpark til en annen bør Sedona nasjonalpark også være på listen over severdigheter du sjekker ut. Her kan du se den ikoniske Monument Valley, buer og canyons. Siste stopp i Arizona er Phoenix.

California

Fra Arizonas øde landskap er det på tide å besøke den siste staten på denne roadtrippen: California. Start i Joshua Tree National Park, tur innom Hidden Valley eller sjekk ut Skull Rock. Fortsett til Californias kyst, der du leverer inn bilen i Los Angeles. På denne roadtrippen har du tilbakelagt rundt 5400 kilometer, så det er på tide med en velfortjent pause fra veiene. Vi har arrangert 3 netter på et kult hostel rett ved Venice Beach, så hvis du vil tilbringe litt tid på stranda er dette sjansen din! Om du er klar til å reise hjem etter 3 dager eller trenger mer tid er opp til deg. Bare gi oss beskjed, så sørger vi for å planlegge reisen din deretter.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...