{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 grunner til å elske Australia

australia-twelve-apostles-cover

10 grunner til å elske Australia

Har du venner som forteller deg om hvor fantastisk Australia er? Det er en grunn til det! Vi kan ikke understreke godt nok hvor mange herlige opplevelser som venter deg "Down Under". Derfor gir vi deg 10 gode grunner til at du bør reise på backpacking i Australia! 

1. Naturen

Naturen i Australia er enestående med både regnskog, ørken, ville kyststrekninger, korallrev, paradisstrender... ja, til og med fjelltopper dekket av snø!

kings canyon i australia

mojosurf-australia-spot-x-woman-and-man-cover
Bli med på surfecamp i Australia!
Enten du er fersk nybegynner eller en allerede øvet surfer, står våre erfarne instruktører klare ‘Down Under’ til å hjelpe deg med å bli fortrolig med brettet og til å finpusse på teknikken din.
Les mer om surfing i Australia

2. Surfing

Lær å surfe ved noen av verdens beste surfesteder! Du har mulighet for å få profesjonell undervisning på utvalgte og fete surfecamper langs østkysten.

surfing i australia

3. Et fascinerende og merkelig dyreliv

Har du møtt en Quokka? Verdens gladeste dyr bor på Rottnest Island i Australia og er ikke fremmed for å posere for kameraet ditt, eller å bli med på en selfie. Australias dyreliv vil blåse hatten av deg: kenguruer, koalaer, vombater, kameler, haier, slanger, tasmanske djevler, krokodiller, dingoer, quokkaer og MYE MYE MER!

koalabjørn i australia

education-girl-celebration-cover
Drømmer du om å studere i Australia?
Universiteter i Australia holder en høy faglig standard og et sterkt internasjonalt fokus. Å studere i Australia vil gi deg en opplevelse for livet! Vi samarbeider med universiteter i Gold Coast, Perth, Brisbane, Melbourne, Sydney, Adelaide og Sunshine Coast.
Les mer om studier i Australia

4. Melbourne

Melbourne er på andre plass på listen over de beste studenbyene i verden. Så hvis du drømmer om å studere i utlandet bør du vurdere et studieopphold i Melbourne. 

melbourne i australia

5. Aussies

Australiere vil overraske deg med sitt herlige humør og deres vennlige og åpne attitude. Aksenten og deres laidbacke livsstil er også et pluss. Du kommer til å bli forelsket!

møt folk i australia

diving-general- (43)
Snorkling og dykking i Australia
Great Barrier Reef er et av verdens absolutt beste steder for snorkling og dykking. Vi tilbyr en rekke turer i Australia hvor du tilbringer 1-5 dager ombord på en båt for muligheten til å utforske det unike livet under vann. Du kan til og med ta dykkerlappen!
Se alle snorkle- og dykketurer i Australia

6. Dykking i verdensklasse

Great Barrier Reef er på listen over verdens 7 naturlige underverk, og er en dykkedestinasjon de fleste drømmer om!

great barrier reef

7. Sydney

Sydney er en fantastisk storby med markeder, skyskrapere, fet shopping, strender og et fantastisk utvalg av kaféer, barer og restauranter. I tilegg kan du bare ta surfebrettet under armen, ta en kort tur med buss eller bane, og nyte bølger i verdensklasse!

sydney på nyttårsaften

australia-twelve-apostles-cover
Klar for road trip i Australia?
Vil du utforske Australia i ditt eget tempo? Da er garantert en road trip noe for deg! Se våre beste tips og ruteforslag til din neste road trip i Australia!
Les om road trip i Australia

8. Road trip i egen campervan

Vi har allerede slått fast hvor fantastisk Australias natur og dyreliv er. Miks det hele opp med en skikkelig road trip i din egen campervan!

road trip i australia

9. Veiskilt slik som dette

Australias veiskilt er en severdighet i seg selv. Og du ser dem overalt! Du kan jo vurdere selv om våre egne elgskilt når opp i samme klasse.

skilt langs veien i australia

australia-farmer-cover
Er du mellom 18 og 31 år og klar for et eventyr?
Dra på Working Holiday i Australia! Dette vidunderlige landet er et paradis for backpackere og med et Working Holiday-visum kan du reise rundt og oppleve Australia mens du tjener penger.
Les om Working Holiday i Australia

10. Working Holiday

Drømmer du om å jobbe og reise i utlandet er Australia et perfekt alternativ. Du kan altså reise rundt og oppleve Australia samtidig som du tjener penger! 

working holiday i australia

Fortsatt usikker på om Australia er noe for deg?

Snakk med en av våre reisespesialister som har vært der! Vi kan gi deg enda flere grunner til å dra og hjelper deg gjerne med bestilling av din neste reise.

Snakk med en reisespesialist

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...