{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid i fargerike Ecuador

Ecuador Banjo Jungle Fog

3 unike opplevelser i Ecuador

Ecuador er kanskje et av de minste landene i Sør-Amerika, men opplevelsene som venter her er enorme. Den fantastiske naturen og fargerike kulturen kommer til å sitte lenge i kroppen etter en reise hit. Landet er kjent for sine tropiske regnskoger, den friske fjelluften i Andesfjellene og det rike dyrelivet på Galapagosøyene - også for sine travle markeder og vennlige mennesker.

Før din neste reise til Ecuador anbefaler vi at du sjekker ut et av våre prosjekter, der du får muligheten til å bli kjent med landet på en dypere og mer meningsfull måte. Vi har 3 fantastiske prosjekter i Ecuador der du kan arbeide frivillig med dyr i Amazonas-jungelen, bidra med å hjelpe vanskeligstilte barn i hovedstaden, Quito, eller bidra til å bevare den unike naturen på Galapagos. 

Ecuador Puyo Red Titi Monkey Climbing Tree
Frivillig arbeid i Yanacocha
Varighet: 15 dager Prisen inkluderer: 2 uker med frivillig arbeid, transport ved ankomst, overnatting (delt rom), 3 måltider om dagen på ukedager. Pris: Fra 6.555 kr
Les mer om dette prosjektet

Frivillig arbeid med dyr i Yanacocha

Drømmer du om å våkne opp til lyden av jungelen, komme tett på dyr du neppe har hørt navnet på før og møte andre frivillige fra hele verden? Dette prosjektet er perfekt for deg som elsker dyr og ikke er redd for å bli skitten på hendene. Yanacocha ligger i Amazonas-jungelen, en kort kjøretur fra den lille landsbyen Puyo. Senteret jobber med å redde og behandle mishandlede eller forlatte dyr, inkludert oceloter, capybaras, papegøyer og aper, bare for å nevne noen. Målet å slippe dyrene tilbake i naturen når det er mulig. 

Som frivillig hjelper du blant annet med å forberede mat, samt foring av dyrene, og vedlikehold av området der de holder til. Ikke bare vil du ta del i beskyttelsen av disse dyreartene, men du vil også oppleve livet i Amazonas og få nye venner fra hele verden. Dere bor i hytter blant dyrene i jungelen, og det er utrolig hvor fort du vil bli vandt til å sovne til lyden av aper som roper på hverandre utenfor vinduet. 

Spør oss om dette prosjektet

teaching-in-a-local-school-15-_1280x720
Frivillig arbeid på senter for gatebarn
Varighet: 15 dager Prisen inkluderer: 2 uker med frivillig arbeid, transport ved ankomst, overnatting (delt rom med andre frivillige). Pris: Fra 4.163 kr
Les mer om dette prosjektet

Frivillig arbeid med barn i Quito

Hvis du vil kombinere reisen til Ecuador med frivillig arbeid og elsker å jobbe med barn, trenger du ikke lete lenger. Sinsoluka Center for Street Children er en frivillig organisasjon som jobber for å hjelpe og støtte barn, ungdom og voksne som har en vanskelig bakgrunn eller bor på gata i landets hovedstad, Quito.

Som frivillig vil du jobbe med barna ved å være involvert i forskjellige aktiviteter. Dette inkluderer alt fra å servere mat til å leke og hjelpe dem med leksene sine. Målet med prosjektet er å gi barna den oppmerksomheten og støtten de trenger og fortjener. Gleden barna viser er verdt hele oppholdet i seg selv! 

Mens du jobber som frivillig, vil du selvfølgelig også få et innblikk i livet i den livlige hovedstaden i Ecuador og tid til å henge med de andre frivillige. Her vil du få nye venner fra hele verden og komme tett på menneskene og kulturen i Ecuadors fargerike hovedstad. 

Spør oss om dette prosjektet

Galapagos Conservation Program Turtle
Galapagos - Miljø- og naturkonservering
Varighet: 22 dager Inkludert i prisen: Lokal transport, overnatting, piknik i høylandet, matlagningstimer, naturkonserveringstimer med koordinatorene, lær deg å identifisere livet under vann, fuglene og plantene på øya og gratis bruk av snorkelutstyr. Pris: Fra 17.765 kr
Les mer om dette prosjektet

Opplev Galapagos som frivillig

Galapagos har et unikt, men skjørt økosystem som står overfor mange utfordringer. For eksempel truende plantearter som ødelegger den lokale naturen. Vil du være med på å holde balansen i den unike og fantastiske naturen på Galapagos?

Som frivillig på dette prosjektet får du bidra på mange måter! De daglige aktivitetene varierer, men inkluderer vanligvis:

  • Kontrollering av truende arter og skogplanting
  • Vannforvaltningsprosjekter
  • Vedlikeholde organiske hager og støtte de lokale bøndene
  • Strandrengjøring og hjelpe til på Galapaguera (skilpaddenes avlingssenter)
  • Miljøopplæring ved de lokale skolene/ biblioteket og plante frø i den lokale barnehagen

Prosjektet ligger på øya San Cristobal og du vil bo med andre frivillige i byen Puerto Baquerizo Moreno. Opplev utrolig natur, øgler, skilpadder, blue footed boobies og sjøløver mens du arbeider som frivillig på Galapagos. Jo mer arbeid du legger ned i prosjektet, jo mer givende er det!

Spørsmål? Skriv til oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...