{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 unike festivaler på Bali

female-festival-bali-indonesia

Bali til sommeren kanskje?

Bali er et paradis med flotte strender og hyggelige mennesker. Men alle festivalene de har der viste du kanskje ikke noe om, eller? Her er 5 av dem. 

 

1. Omed-omedan-festivalen

Omed-omedan festivalen på Bali

Dette er det kjente kysse-ritualet på Bali. Dette feires hvert år etter «den stille dag», også kalt Nyepi. Dette er en festival som feirer det nye året og er helt unik i forhold til nyttårsaften i resten av verden. Her er det ikke fysisk fyrverkeri og raketter, Omed-omedan er når bachelorettes og bachelors i en alder mellom 17-30 møtes i byen Sesetan på Bali.

Dette er de single gutters drøm, hvor de får lov til å kysse alle de single damene i landsbyen. Dette er bare en ca. 20 minutters kjøretur fra Kuta, så dersom du er med på en av våre rundreiser på bali og har litt ekstra tid, burde du definitivt prøve å komme deg hit. No worries, hjelpen du trenger får du her! 

2. Matfestivalen i Ubud

Matfestival på Bali

På Ubud Food-festivalen møtes Indonesias mest enestående kokker, entreprenører, matfotografer, og matentusiaster på en og same plass, for årets matfestival. Dette er det femte året festivalen holdes og feires sammen med “foodies” fra både lokalmiljøet og folk fra hele verden. Hvem vil vel ikke på en festival, hvor alt du gjør er å spise?

3. TengananPengringsingan-festivalen

TengananPengringsingan festivalen

Dette er en eldgammel tradisjon som er dedikert til Guden Indra, en hinduistisk gud for krig og himmelen. Ritualet er såkalte vennskapelige dueller mellom alle de mannlige innbyggerne i lokalsamfunnet. Mennene slår hverandre med en bunke med tornede «pandan» blader og beskytter seg med et skjold.

4. Dragefestivalen

Kite festival på Bali

Juli til oktober er de mest vindfulle månedene på Bali. Det finnes ikke en mer perfekt tid til å være med på en dragefestival! Dette kan gjøres av folk i alle aldre, og bringer flere samfunn og kulturer sammen. Det er en god kombinasjon av konkurranser og festligheter, som musikk og mat. Det blir belønning for både fineste design og for den som kan fly lengst.

Pssst! Finn den plassen hvor vinden trekker mest! Trenger du tips til hvordan du kan lage den beste dragen, må du nok høre med noen andre, men trenger du hjelp til hvordan du skal komme deg dit eller andre aktiviteter du kan gjøre når du er der, er det bare å kontakte oss!

5. Ketipat War-festivalen

Ketipat festivalen på Bali

Dette er en helt spesiell festival i Mengwi, hvor innbyggerne kaster såkalte Ketipat-er på hverandre. Ketipat er indonesiske riskaker som er innpakket i kokosnøttblader. Hvem vil vel ikke være med på matkrig?? 

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...