{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 unike måter å arbeide som frivillig i utlandet

Baby Turtle Walking On Beach Cover

Drømmer du om å arbeide som frivillig i utlandet?

Frivillig arbeid handler om å jobbe sammen med lokale samfunn for å oppnå en positiv utvikling. Det er i tillegg en unik måte å oppleve et land fra de lokales perspektiv. Uansett om du fokuserer på samfunnsarbeid med barn, dyr eller miljøarbeid vil jobben du gjør som frivillig ha en stor innvirkning på ditt og andres liv. Alle prosjektene som følger er satt opp av lokale organisasjoner som forstår behovet i området, og sørger for at du som frivillig får oppnådd mest mulig på tiden du deltar i prosjektet.

1. Samfunnsarbeid med barn i Sør-Afrika

Sunshine Educare er en førskole og læringssenter for et ekstremt neglisjert samfunn som nylig har blitt flyttet til et nytt område kalt Wolwerivier i nærheten av Cape Town. Som frivillig blir du en viktig del av barnas hverdag. En stor del av arbeidet vil bestå av å lære barn mellom 3 måneder og 6 år motoriske ferdigheter, matematisk utvikling, leseferdigheter samt andre fag som tilbys på førskoler i Sør-Afrika.

Spør oss om dette prosjektet

2. Arbeid med dyr i Sør-Afrika

På grensen mellom Free State og Northern Cape ligger gården som er hjemmet til store og små afrikanske katter, som løver, og andre dyr. Dette er dyr som har blitt forlatt eller reddet fra jegere, og målet er at de en dag skal bli sluppet ut i det fri. Her bor det også dyr som har blitt mishandlet eller skadet, som ikke er i stand til å bli løslatt og som derfor har behov for ekstra pleie.

Et opphold på Wild Cat Centre - Kimberley kan vare i alt fra 1 uke til over et halvt år. Jo lenger du blir, jo tettere bånd vil du få til dyrene og lokalbefolkningen, du lærer mer om arbeidet og får mer ansvar.

Spør oss om dette prosjektet

3. Miljøarbeid med marine dyrearter på Filippinene

Marine Conservation and Diving er en frivillig organisasjon som holder til i Visayas-regionen på Filippinene. Som frivillig på dette prosjektet deltar du i den viktige kampen for å bevare det marine miljøet på Filippinene før det er for sent. Gjennom marin forskning og bevaringsarbeid kjempes det for å endre den nåværende situasjonen. Drømmen er en fremtid og et hav hvor våre barn og deres barn kan nyte synet av havskilpadder og haier, og hvor kystsamfunn har tilstrekkelige fiskearter for de neste generasjonene.

I tillegg til å studere marinbiologi og forskning, vil du i løpet av oppholdet utvikle deg til å bli en erfaren dykker. Hvis du ikke er sertifisert som dykker allerede, vil du starte din deltakelse i programmet med dykkerkurs som forbereder deg på arbeidet som dykker i sårbare omgivelser. 

Spør oss om dette prosjektet

4. Bygningsarbeid i Nepal

Ta del i det viktige arbeidet med å gjenoppbygge grunnleggende infrastruktur i lokalsamfunn der skolene, barnehjem og helsesentre mangler essensielle ting som toaletter, klasserom, lekeplasser, biblioteker og drikkevann. Som frivillig på gjennoppbyggingsprosjektet i Kathmandu blir du involvert i bygningsarbeidet, samtidig som du får mulighet til å reise rundt og oppleve Nepal. 

5. Undervisning for barn i Kambodsja

The Greenway School i landsbyen Samraong i Kambodsja underviser ulike fag til barn som ellers ikke hadde hatt råd til utdanning. Her vil du få mulighet til å forberede leksjoner og undervise barna i engelsk, alene eller sammen med andre frivillige. Du trenger ikke å bekymre deg om du ikke har erfaring med undervisning fra tidligere. Gjennom prosjektet får du alle verktøyene og støtten du trenger for å undervise barna ved hjelp av kreative og morsomme metoder og spill.

Er du interessert i å vite mer om frivillig arbeid i utlandet? Se alle våre prosjekter med frivillig arbeid. Du kan også kontakte våre reisespesialister for mer informasjon om frivillig arbeid. 

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...