{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De 4 mest populære frivillighetsprosjekter med dyr

volunteering-asia-thailand-elephant-mom-and-baby-cover

Vil du komme tett på dyrelivet i land som Sør-Afrika og Thailand?

Er du interessert i prosjekter med løver, elefanter, geparder, aper, reptiler eller dovendyr så er kanskje et av disse frivillige prosjektene noe for deg!

Ved å jobbe som frivillig med dyr i utlandet bidrar du til en god sak samtidig som du får den unike opplevelsen av å ha nærkontakt med mange eksotiske skapninger. Prosjektene vi samarbeider med jobber blant annet med å: Hjelpe skadde og syke dyr, rehabilitere dyr som har blitt neglisjert av mennesker, bidra til å bevare utryddingstruede arter, forbedre leveforholdene til dyrene og drive med forskning. Når du jobber som frivillig med dyr i utlandet får du en helt annen innsikt i kulturen og landet du besøker enn dersom du reiser på egenhånd, og garantert fantastiske opplevelser! Nedenfor finner du en oversikt over våre 4 mest populære frivillighetsprosjekter med dyr: 

uganda-queen-elizabeth-national-park-female-lion-in-tree-cover
Wild Cat Centre Kimberley
Sted: Kimberley, Sør-Afrika Varighet: 4-8 uker Pris: fra 8.512NOK
Les mer om prosjektet

1. Wild Cat Centre, Sør-Afrika

Dette frivillighetsprosjektet er enormt populært - og med god grunn! Se for deg en dag der du mater en løveunge med flaske i det ene øyeblikket, og går tur med en gepard i det neste. Dette er faktisk hverdagen på Wild Cat Centre Kimberley i Sør-Afrika! Senteret tar hånd om dyr som har såret, konfiskert eller reddet fra for eksempel trofejakt (canned hunting). De huser også dyr som har behov for å bli flyttet på eller som skal reintroduseres til sitt naturlige habitat. De dyrene som ikke er i stand til å bli reintrodusert i naturen kan leve resten av livet sitt i trygge og tilrettelagte omgivelser, med den medisinske behandlingen de behøver.

Som frivillig på dette prosjektet får du en unik mulighet til å komme tett innpå mange av Afrikas store og små kattedyr. Mate, omgås og leke med dyrene. hvem vil ikke det? Man vil drive med vedlikehold og rengjøring av områdene der dyrene holder til og hjelpe til med det daglige arbeidet på senteret. I tillegg lærer du om bevaringen av ville dyr i Afrika.

volunteering-asia-thailand-volunteering-animals-elephant-person-cover
The Wildlife Rescue Center og Elephant Refuge
Sted: Bangkok, Thailand Varighet: 15 dager Pris: fra 6.224NOK
Les mer om prosjektet

2. Elephant Refuge & Wildlife Rescue Center, Thailand

Kunne du tenkt deg å bli med på frivillig arbeid med dyr i deres naturlige habitat? Denne pakken kombinerer to fantastiske frivillighetsprosjekter i Thailand hvor du som frivillig kan bidra til at dyrene får et bedre liv. The Wildlife Rescue Center og Elephant Refuge er to prosjekter gjennom The Wildlife Friends Foundation Thailand, som driver ulike prosjekter i Thailand og Laos. Noen av hovedmålene til WFFT er:

  • Å redde mishandlede og/eller forlatte dyr
  • Å tilby tilfluktssted for syke og funksjonshemmede dyr
  • Behandle og introdusere dyr for et liv i det fri når mulig, og ta vare på de som ikke kan fortsette et liv i naturen på egen hånd.

Dette er akkurat det du vil støte på på begge prosjektene. Du kan selv velge hvilket prosjekt du ønsker å starte på, før du tar fatt på neste prosjekt. Vi vil anbefale å starte på Wildlife Rescue Center og deretter fortsette på Elephant Refuge, da arbeidsdagene er lengre og mer intensive der.

Hva går arbeidet ut på? Forberede og servere mat til de ulike dyrene, rengjøre burene, generelt vedlikehold og reparasjoner av gjerder og dyrefasiliteter. Vaske og stelle elefanter og følge dem til en innsjø for en svømmetur!

volunteering-central-america-costa-rica-monkey-cover
The Animal Rescue Center
Sted: Puerto Viejo de Talamanca, Costa Rica Varighet: 1-30 uker Pris: fra 10.073NOK
Les mer om prosjektet

3. The Animal Rescue Centre, Costa Rica

Kom deg ut på et skikkelig eventyr utenfor allfarvei - delta på frivillig arbeid i Costa Rica! Å jobbe som frivillig krever at du gir en innsats, men til gjengjeld får du en minnerik opplevelse helt utenom det vanlige. senteret tar imot alle dyr som blir bragt til de fra det lokale samfunnet.

De jobber utifra "recover & release", som betyr at de pleier skadde dyr tilbake i form slik at de kan settes tilbake i det fri. Senteret eier en del av jungelen (La Ceiba) hvor de setter dyrene tilbake i naturen. Området er voktet 24/7 for å beskytte dyrene mot snikskyttere. På dette prosjektet kan du jobbe med aper, kattedyr, dovendyr, vaskebjørner, pungdyr, reptiler og mer.

The Animal Rescue Center jobber med en "hands-on" tankegang, som vil si at nærkontakt med dyrene er viktig. Mange av dyrene har mistet mødrene sine eller vært igjennom traumatiske opplevelser og derfor er det viktig med med kontakt for at de skal bli bedre til å utvikle sin forsvarsmekanisme for fremtiden.

Volunteer Africa Namibia SAVE Group Photo
Namibia Wildlife Rescue
Sted: Windhoek, Namibia Varighet: 15 dager Pris: fra 11.366NOK
Les mer om prosjektet

4. Namibia Wildlife Rescue, Namibia

På dette verdenskjente naturvernprosjektet i Namibia får du praktisk erfaring i å jobbe med dyr. Prosjektet fremmer aktivt og tar til orde for at naturen hører hjemme i naturen, men dessverre kan ikke alle skadde dyr som ankommer Wildlife Rescue Center slippes tilbake til naturen. Visjonen for Wildlife Rescue Center-prosjektet er et Afrika der mennesker og dyreliv kan leve og trives sammen. De integrerer også lokale kulturer, spesielt San bushman-samfunnet, i konserveringsprosjektene sine. Målet deres er å gi neste generasjon det løftet de trenger for å bygge en lysere fremtid for dyrene.

Du vil bo i nærheten av mange ville dyr i den namibiske busken. Du vil kunne delta i anti-krypskyting og bli ledsaget av mennesker som brenner veldig for dyr! Du vil lære og oppleve hvordan hvert dyr oppfører seg, reagerer og hvordan karakterene deres er.

Psst.. Vi har også andre prosjekter!
Vi tilbyr frivillig arbeid i utlandet innen 3 ulike kategorier: samfunnsarbeid, natur & miljø og frivillig arbeid med dyr.
Les mer om frivillig arbeid

Hva er inkludert når man jobber som frivillig med dyr i utlandet?

Hva som er inkludert varierer fra prosjekt til prosjekt, men som regel vil følgende inngå i prisen: 

  • Overnatting
  • Måltider (som regel 3 måltider om dagen)
  • Opplæring i arbeidet og oppfølging underveis

OBS! Vær oppmerksom på at flybillett tur/retur kommer i tillegg til prisene som er oppført under hver enkelt tur. 

Minimum alder for å delta er 18 år. Er man over 15 år kan man som oftest delta dersom man reiser med en forelder/foresatt.

Snakk med oss om frivillig arbeid

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjonen du drømmer om å oppleve
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det?

Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Sett i gang

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...