{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frejas avslappende yogatur til Thailand

Freja And Her Travel Group Walking Through Bangkok

Følg en en gjeng med KILROY-reisende på en eventyrlig reise gjennom Thailand

Hva skjer når du kombinerer yoga, thailandske massasjer og sykling i et av verdens vakreste og mest mangfoldige land? Du får en reise for kropp og sjel som kommer til å inspirere deg i lang tid fremover. Det er akkurat det Freja, en yogaentusiast og reisende fra Danmark fant da hun besøkte Thailand i to uker på jakt etter avslapning og velvære. I dette innlegget deler hun sin reisehistorie med oss ​​og gir noen tips til hvordan du kan planlegge ditt eget eventyr i «the land of smiles».

Travellers In A Bus In Thailand In A Green Landscape
Den roilige siden av Thailand
Thailand er et land som ofte forbindes med travle byer, livlig natteliv og folksomme strender. Men det finnes det også en roligere og mer avslappet side av Thailand som ofte overses. Landet huser hundrevis av øyer som tilbyr en rolig og avslappende atmosfære, som Koh Lanta og Koh Yao Noi. Begge øyene har fantastiske strender og er en drømmedestinasjon for alle som virkelig trenger hvile og avslapning. Dagene her tilbringes med bading, båtturer og snorkling. Alternativt kan du vandre gjennom uberørte skoger for å nå skjulte fossefall og grotter. Alle aktivitetene Freja snakker om i dette innlegget er også fine måter å slappe av og kose seg i Thailand på. Vil du vite om alle mulighetene? Sjekk ut alle våre opplevelser i Thailand eller snakk med en av våre reisespesialister!
Les mer om hva vi kan tilby i Thailand

Min første gang i Thailand - utforske Bangkok

Jeg hadde alltid drømt om å besøke Thailand, smilenes land, med krydret mat og vakre strender. Men ingenting forberedte meg på den sanseoverbelastningen som ventet meg i Bangkok, hovedstaden. Svermer av tuk-tuks, motorsykler, biler og drosjer, alle tutet og veivet seg gjennom trafikken. Synet av skyskrapere, gatekjøkken, fargerike skilt i Chinatown og lokalbefolkningen som hastet gjennom byen, var fascinerende.

Da vi kom til hostelet, fant vi fort en koselig sidegate for å få tak i en iskald lokal øl, noe som var veldig nødvendig etter den lange reisen hjemmefra. Å sitte på fortauet og observere lydene og kaoset som er Bangkok - var rett og slett fantastisk og reisetrettheten forsvant på null komma niks. Planen den kvelden: besøke nattmarkedet Rod Fai, som kanskje høres ut som et typisk marked, men herregud, det er det virkelig ikke. Her selger alle slags thailandske hipstere moderne tolkninger av thailandske klassikere, i tillegg til noen mer eksotiske varianter. Vi prøvde stekte insekter og skorpioner, for å nevne noen, men hvis det ikke er din greie, kan du holde deg til den vanvittig gode thailandske desserten: sticky rice med mango eller min thailandske matfavoritt Pad Thai.

Group of KILROY travellers exploring a night market in Bangkok and trying streetfood, eating with sticks from a plastic cup

Sykling i Bangkok: bort fra by-kaoset

Etter noen dager med å utforske Bangkoks severdigheter og lyder, ville jeg å se en annen side av byen. Vår lille gruppe ble med på en sykkeltur som lovet å ta oss til noen av Bangkoks skjulte skatter. Vi startet i gamlebyen, der vi passerte gamle templer og besøkte Khlong Toey-markedet. Ruten vår førte oss gjennom arbeiderklassens nabolag i Bangkok, områder som turister vanligvis aldri besøker, før vi krysset Chao Phraya-elven med ferge og kom inn i ''Bangkoks grønne lunger''. Dette området parallelt med Bangkoks sentrum kalles Phra Pradaeng. Vi syklet på smale hevede stier gjennom frukthager, parker, skog og små lokale samfunn. Opplevelsen var så kontrastfull i forhold til lydene, luktene og utsikten over sentrum av Bangkok.

Å sykle gjennom en av verdens travleste byer var ikke det jeg forventet. Kakofonien av tutende biler, øredøvende sirener og konstant prat fra folk i begynnelsen var litt overveldende, men etter å ha forlatt bysentrum ble jeg positivt overrasket da jeg oppdaget en helt annen side av Bangkok. Tempoet var roligere, jeg kunne høre fuglekvitter og barn leke et sted i nærheten. Luften var friskere og landskapet var grønnere. Det var en forfriskende forandring og jeg følte at jeg oppdaget en skjult side av Bangkok. Jeg var glad så for å få den fulle opplevelsen av denne metropolen.

A group of young travellers biking through the Green Lungs of Bangkok, with lush green forest on each side of the bike path

Bli en Yogi i Thailand

En av grunnene til at jeg ønsket å dra til Thailand, var for å gjøre yoga. Jeg visste at det var mange yogastudioer og retreater over hele Thailand og hjemme klarte jeg aldri å finne hverken tiden eller sinnsstemningen til å komme i gang. I Thailand tilbyr de fleste yogastudioer klasser for alle nivåer og stiler. Jeg bestemte meg for å prøve ut ulike yogasteder på hvert reisemål og forbedre fleksibiliteten, balansen og mindfulness mens jeg reiste. Alle vet at det å reise kan være litt stressende og overveldende til tider, så yogaklassene fikk meg til å huske å puste og virkelig nyte øyeblikket uansett hvor jeg var.

Jeg ble imponert over variasjonen og den høye kvaliteten på yogalærerne jeg møtte. De var svært lidenskapelige om yoga og om Thailand og hadde de en fantastisk evne til å guide oss gjennom øvelsene (selv meg som er en helt uerfaren yogaentusiast). Jeg lærte hvordan jeg skulle puste dypt, strekke forsiktig og meditere rolig. Jeg lærte også noen thailandske ord og fraser, som "khob khun ka" (takk) og "sabai sabai" (slapp av). Til slutt følte jeg at jeg ikke bare lærte yoga, men også en liten bit av thailandsk kultur.

Freja and six other girls, standing and sitting on blue mats in a yoga retreat in Thailand

Dykke ned i det blå havet på Koh Tao

Det største høydepunktet var dykkeopplevelsen vår på Koh Tao. Koh Tao er en verdenskjent destinasjon for dykkeentusiaster, på grunn av at det alltid er fantastisk vær og optimale forhold for førstegangsdykkere. Øya huser mer enn 70 dykkerskoler og havet her er hjemmet til et imponerende dyreliv og noen fantastiske undervannslandskaper som gir deg ærefrykt. I løpet av dagene våre med dykking ble vi guidet av et hyggelig par dykkeinstruktører som ikke bare var godt sertifiserte, men også veldig entusiastiske over å dele sin kjærlighet til havet og Thailand med oss.

Vi fikk ekspertveiledning fra start til slutt og instruktørene våre sjekket kontinuerlig for å forsikre seg om at vi hadde en trygg og hyggelig opplevelse både på båten og i vannet. Vi så store og fargerike korallhager, massevis av tropiske fisk, en prikket manta, en havskilpadde, noen små haier og mye mer som jeg ikke engang vet navnet på. Det var en uforglemmelig opplevelse som fikk meg til å ønske mer. Denne fantastiske smakebiten inspirerte til og med noen av mine reise venner til å få matchende tatoveringer på dykkerskolen på Koh Tao!

KILROY Group On A Boat With Diving Gear In Thailand

Hvordan jeg kom nærmere meg selv da jeg backpacket i Thailand

 

Min backpacker tur i Thailand var mer enn bare en tropisk ferie. Det var også en reise med selvoppdagelse og forbindelser. Jeg lærte så mye om meg selv og jeg møtte så mange nye venner fra forskjellige bakgrunner og kulturer. Å dele historier og perspektiver med hverandre mens man reiser, skaper helt unike og nære forhold. Jeg prøvde mange nye ting som utfordret og overrasket meg. Jeg hadde så mange øyeblikk av glede og takknemlighet og jeg innså at å reise handler ikke bare om å se nye steder, men også om å se seg selv på nye måter. Jeg kom tilbake fra Thailand med en ryggsekk full av minner, en telefon full av numre fra nye venner og en sinnstilstand som var helt fornyet.

A smiling girl sitting at a wooden table with other girls and some beers on it.

Følg i Freja's fotspor...

Hva syns du? Frejas historie får i hvert fall oss til å lengte etter å komme tilbake til Thailand så fort som mulig. Det er så mange sider av landet du kan oppleve og uansett hva du liker å gjøre, kan vi hjelpe deg med å planlegge din perfekte tur. Frivillig arbeid i Hua Hin, sykling i Bangkok, festing i Chiang Mai og dykking på Koh Tao, alt er mulig.

Trenger du litt hjelp med planleggingen? Ta kontakt nedenfor og vi starter vi med å skreddersy din perfekte reise!

TA MEG DIT!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...